Bas absorber - hjørneabsorber med dybtoneabsorption (SH012)
Bas absorber - hjørneabsorber med dybtoneabsorption (SH012)
Art.nr.: SH012
Bas absorber - hjørneabsorber med dybtoneabsorption (SH012)
Art.nr.: SH012

Bas absorber - hjørneabsorber med dybtoneabsorption (SH012)

Art.nr.: SH012

Mærker af dybtoneabsorbere i to forskellige størrelser

 • Enhedsform: Prisme, skrånede vægkanter
 • Farve: antracit, hindbærrød, orange, lysegrå
 • Anvendelse: Basdæmpning i HIFI-rum, hjemmebiograf, lydstudie, musiklokaler
I 4 enkle trin til din perfekte akustik:

Obligatoriske felter

Den konfigurerede artikel vil blive sendt i span class='packtxt-simple'>1-pakker.
Hvor mange pakker med 1 har du brug for?

Sorry, the maximum amount you can order is 10000.

Sorry, the minimum amount you can order is 1.

1 Pack = = 1
Klar konfigureret? Her går det videre
Dit valg:
Du er velkommen til at kontakte os, så understøtter vi dig gerne.

Telefon: +49 2403 / 83830 - 22
Mandag - fredag mellem kl. 08:00 og 17:00

Email: sales@aixfoam.com
24 timer i døgnet
Hvad er der i boksen?
Du modtager i alt 1 pakkeenheder med følgende indhold:

Bas absorber - hjørneabsorber med dybtoneabsorption (SH012)
Art.nr. SH012

1 Pack =
= 1
203,42 €
inkl. 19 % Moms

aixFOAM Bas absorber (dybtoneabsorber)

aixFOAM Dybtoneabsorbere er akustiske elementer med åbne porer af høj kvalitet. Bas absorberne fås i to størrelser. Jo større absorber man vælger, go bedre er absorptionsadfærden i de dybere frekvensområder.

 • Side 460 mm: Nederste grænsefrekvens på 28 Hz
 • Side 250 mm: Nederste grænsefrekvens på 50 Hz

Selve aixFOAM basfælden i prismeform fungerer grundet sin størrelse i det dybe frekvensområde i et bredere frekvensområde med et maksimum ved 100 Hz (stor sidelængde) hhv. 200Hz (lille sidelængde). Virkemåden skal dermed ikke sammenlignes med en Helmholtz-resonator, som er afstemt præcist til bestemte frekvenser og som det er meget dyrt at konstruere. Med vores dybtoneabsorber får du en god all rounder til generende basfrekvenser til et rigtigt godt forhold mellem pris og ydelse.

Hvor kommer navnet "kantabsorber" fra?

Dybtoneabsorbere eller såkaldte "Bass Traps" opnår en meget høj effektivitet ved absorption af dybfrekvent lyd. Derfor kaldes denne type absorbere også for bas absorbere. På grund af den specielle type opstilling i hjørner af rum, har navnet kantabsorber også indpræget sig. Alle tre begreber forklarer i sidste ende det samme produkt til rumakustik.

Men hvorfor fungerer kantabsorbere så effektivt ved dybe frekvenser?

Dette er baseret på en påvist maksimering af lydtrykket og minimering af lydhastigheden i hjørnerne af rektangulære rum. Dybtoneabsorberne placeres derfor optimalt i lodrette kanter i rummets hjørner. Ideelt bag højttalerne og med spidsen ud mod rummet. Alt efter behov og højde på rummet kan man også sætte 2 bas absorbere oven på hinanden. Ved anvendelse af kantabsorbere får men en betydeligt mere tør og præcis basgengivelse. Flutter-ekkoer kan undgås effektivt.
Ved kantabsorbere er det vigtigt at nævne, at effektiviteten på volumen afhænger af prismeenheden kvaliteten på det akustiske skum. Derfor fungerer kantabsorberen med den større kantlængde også mere effektivt i det dybere frekvensområde end den mindre kantabsorber.

Lysægthed
Alle vores akustiske skumstoffer på polyesterbasis forsynes ved skumdannelsen med en specialudviklet UV-blokkertilsætning, som påviseligt fører til bedre resultater ved den såkaldte Xenon-test. Du finder yderligere informationer om UV-gulningsbeskyttelse i vores online rådgivningsservice.

Farve
antracit, lysegrå, hindbærrød eller orange (med UV-gulningsbeskyttelse)

Bemærk
Vi henviser til, at dette aixFOAM - produkt altid fremstilles på baggrund af bestillingen, via flere forskellige valgmuligheder, som vi tilbyder som producent. Derved modtager hver eneste kunde hos os et personligt aixFOAM-lydapsorptionsprodukt, der udtrykkeligt er fremstillet efter dennes ønske og i følge behov og krav til anvendelse.

Tolerance
Vi fremstiller dette produkt ifølge DIN 7715 Del 5 P3.

Emballageenhed
alt efter størrelse (ved mindre kantlængde 4 bas absorbere pr. karton, ved større kantlængde 2 bas absorbere pr. karton).

Akustiske målinger på aixFOAM kantabsorberen
RWTH Aachen gennemførte undersøgelser af absorptionen på vores bas absorbere. I det efterfølgende præsenteres de mere end præsentable måleresultater. Lad dig overraske af den særlige virkemåde på vores kantabsorbere. Du finder yderligere informationer om målingerne i området med basisviden om akustik under måling af absorptionsgraden på aixFOAM bas absorbere.

Resultater for store kantabsorbere, som er opstillet i hjørnet af et rum. Der blev målt 4 kantabsorbere, som befandt sig i de fire hjørner af et efterklangsrum.

Resultater for 4 kantabsorbere i de fire hjørnerBetyde absorption område med en stor aixFOAM kantabsorber - 4 elementer i 4 hjørnerne

 

Resultater for store kantabsorbere, som er opstillet i kanten af et rum. Der blev målt 4 kantabsorbere, som befandt sig usymmetrisk fordelt i de fire gulvkanter af et efterklangsrum.


Akustiske målinger af 4 store bas-absorbere - asymmetrisk fordelt i de fire bundkanter.

 

Resultater for små kantabsorbere, som er opstillet i hjørnet af et rum. Der blev målt 8 kantabsorbere, som hver især befandt sig parvis over for hinanden i de fire hjørner af et efterklangsrum.

Akustiske målinger af 8 lille bas absorbere - parvis over hinanden i 4 hjørner i rummet Absorption overflade af en lille bas absorber ved 8 i de 4 hjørner (over hinanden hver 2, rørende)

 

Resultater for små kantabsorbere, som er opstillet i kanten af et rum. Der blev målt 8 kantabsorbere, som befandt sig usymmetrisk fordelt i de fire gulvkanter af et efterklangsrum.

Akustiske målinger af 8 små edge absorbere - asymmetrisk fordelt i de fire bundkanter  Absorption af en lille bas absorber på 8 elementer i rum 4 uden at berøre kanter

Optioner

 • Brandklasse UL 94 HF1 (se basisviden om akustik - brandklasser)
 • Brandklasse FAR 25.853 (lysegrå) med testcertifikat fra Lufthansa Techniks laboratorier (se basisviden om akustik - brandklasser)
 • Brandklasse DIN4102 B1 (ved forespørgsel)

Dimensioner
Sidelængder: 460 x 460 mm (2 stk./karton) eller 250 x 250 mm (4 stk./karton)
Højde: 1000 mm

Anvendelsesområder

 • Reduktion af flutter-ekkoer i det dybfrekvente område
 • Optimering af basfrekvenser i hjemmebiografer og musiklokaler
 • Forringelse af rumsvingninger i det dybfrekvente område i lydstudier

Dette anvendelseseksempel viser to opstillede aixFOAM dybtoneabsorbere (SH012) med højttalerpar placeret foran.

Dette anvendelseseksempel viser to opstillede aixFOAM dybtoneabsorbere (SH012) med højttalerpar placeret foran.

aixFOAM bas absorbere kan ligeledes monteres i loftet. Dette anvendelseseksempel viser en stående og en ophængt dybtoneabsorber til effektiv dæmpning af lave frekvenser..

aixFOAM bas absorbere kan ligeledes monteres i loftet. Dette anvendelseseksempel viser en stående og en ophængt dybtoneabsorber til effektiv dæmpning af lave frekvenser.

Til dette produkt anbefaler vi følgende tilbehør: