aixFOAM overbevist
Intet andet end akustikken i tankerne ...
aixFOAM – Mærket for professionel lydisolering
aixFOAM er din kompetent partner for lydisolering, rumakustik og tekniske akustik med en produktportefølje, der kan findes i de relevante løsninger til stort set alle akustisk problem. Også for din?
  • Ejerledet virksomhed
  • På markedet i mere end 50 år
  • Mere end 3600 varer
  • ISO 9001-certificeret

Kontakt - aixFOAM lydabsorbere i perfektion

Søger du efter lydabsorbere eller akustiske elementer? Vi finder en løsning sammen med dig. Du er velkommen til at kontakte os, så understøtter vi dig gerne.

Telefonisk kontakt
+49 2403 / 83830 - 22 aixFOAM telefonisch erreichbar
Mandag - fredag mellem kl. 08:00 og 17:00
Ordrebehandling

Vigtig bemærkning: Angiv også ved en e-mailforespørgsel altid et telefonnummer og det tidsrum, hvor det er bedst at kontakte dig.

Contact us

 

Vi finder den optimale akustiske løsning sammen med dig! Ekspertise inden for akustisk skumstof siden 1958

Vores fleksibilitet ved forædling og fremstilling af højkvalitets skumstoffer er en syntese af 50 års erfaring og indsatsen fra innovative teknikere. Som en udviklingspartner for vores kunder, der handler fremtidsorienteret, har vi konstant udbygget vores produktpalette og investeret bæredygtigt i automatiserede processer og topmoderne CNC-teknik.

Vores team af eksperter understøtter dig gerne

Viden gør sikker: Hvert eneste medlem af vores team engagerer sig med en innovativ tankegang i en problemfri omsætning af skræddersyede specialløsninger i den højeste standard for kvalitet. Nøje udvalgte råstoffer i næsten alle afskygninger danner forudsætningen for et bredt spektrum af kreative og økonomiske problemløsninger.

aixFOAM præsenterer sig med højteknologi på den nyopførte lokation. På i alt 6.000 kvm erhvervsområde produceres her samtlige aixFOAM-produkter ifølge optimerede processer og fremstillingsmetoder. Et bæredygtigt indkøb og en grundigt udarbejdet logistik gør punktlig levering til vores styrke.