Vi har forbedret akustikken i optagelsesstudiet hos 83metoo

Som selvstændig YouTuber og blogger forsyner Oli fra 83metoo næsten hver dag sine fans og følgere med nye indlæg og videoer om teknologi, biler og vedligeholdelse af køretøjer. Han optager naturligvis primært i og ved bilen, men også på sit hjemmekontor og i optagelsesstudiet.

Desværre var akustikken i dette rum meget dårlig, og Oli blev irriteret over den forstyrrende efterklang, som også kunne høres i hans videoer. Han ville gerne ændre dette hurtigst muligt og ønskede en effektiv forbedring af lydkvaliteten på sine optagelser, hvorfor han valgte at kontakte os. Sammen med en af vores akustiske eksperter fandt Oli hurtigt sin favorit.

Han valgte vores kvadratiske SH004 lydabsorbent i farven antracit med en tykkelse på 5 cm. Da absorbenterne tit ville kunne ses i hans videoer, ønskede han en løsning, der var så fleksibel som muligt, og valgte derfor fastgørelse ved hjælp af vores aixFOAM monteringskassetter. Dette gjorde det nemt at fastgøre absorbenterne og integrere dem i lokalet som stilfulde akustiske billeder.

I den efterfølgende video på hans anden kanal kan du følge Oli, mens han pakker absorbenterne ud, samler dem og til sidst tjekker den gode lydkvalitet. Både Oli, hans community og vi er begejstrede og mener helt klart, at resultatet under alle omstændigheder kan tåle at blive hørt og set!

Akustisk optimering i streamingrummet på 83metoo

aixFOAM Absorber til indspilningsstudiet af 83metoo
aixFOAM Absorber til indspilningsstudiet af 83metoo
SH004 Lydabsorbere til montering af kassetter i optagelsesstudiet
SH004 Lydabsorberende kassetter til ophængning af kassetter i streamingstudie
SH004 Lydabsorbenter i monterede kassetter i streamingstudiet
SH004 Lydabsorberer til ophængning af kassetter på væggen i streamingstudiet
aixFOAM monteringskassette med vibrationsdobler på loftet
aixFOAM monteringskassette med vibrationsdobler på væg og loft
aixFOAM-absorbenter i 83metoo's optagelsesstudie

Logo 83metoo
Hvem er 83metoo egentlig?
Oli, 83metoo

På YouTube, med over 126.000 medlemmer, er 83metoo ikke kun det største bilpleje-community i Tyskland, Østrig og Schweiz, men først og fremmest kanaloperatøren Oli’s varemærke og omdrejningspunkt. Uanset om det er på hans egen hjemmeside, på YouTube, Instagram eller Facebook, så leverer han instruktioner, rapporter eller nyheder om biler, motorcykler, teknologi og vedligeholdelse af køretøjer til sine følgere stort set hver dag. Her er der helt sikkert noget at komme efter for bilelskere og bilentusiaster.

Til 83metoo-webpage
Vores aixFOAM lydabsorbenter til perfekt lyd i studiet:

Med praktisk selvklæbende udstyr eller i fleksible monteringskassetter: Vores kvadratiske lydabsorbenter SH004 er blandt de mest populære produkter til hjemmebiografer, lydstudier og øvelokaler.

Kvader akustisk element med afrundede kanter SH004
Til produktet

Lydreduktion i kvadrater

Vores kvadratiske lydabsorbenter til effektiv lydabsorption

Køb nu

Med nopper mod støj

Klassisk noppenskum til lydabsorption og klangoptimering

Køb nu
Callcenter