Søgning

Mindre støj for mere produktivitet

Støjværn i industrihaller og værksteder med lydabsorbere fra aixFOAM

  • Reduceret støj fra værktøjer, maskiner og køretøjer
  • Mindre klang og ubehagelige ekkoer i store haller og værksteder
  • Mindre støj udefra
  • Lettere kommunikation og bedre koncentration i produktionen
  • Støjværn i henhold til forskrifterne for arbejds-, brand- og vibrationssikkerhed
  • Ideelt til eftermontering

Her får du mere at vide om støjværn i industrihaller og værksteder.

Støjdæmpning til haller og værksteder

Her kan du se billeder af vores aixFOAM lydabsorbenter i haller og værksteder!

Til galleriet

Lydisolering til haller i praktisk sæt

Stor hal, lille efterklang – Prøv vores komplette sæt til lydisolering af haller i høj kvalitet.

Opdag nu

Lydisolering på arbejdspladsen

Kontor, værksted eller industrihal: Vi har den passende lydisolering til dig. Vores fagkonsulenter udarbejder et individuelt lydisoleringskoncept til dig - for mere ro og produktivitet på arbejdspladsen.

Læs mere

Classic Line

Professional Line

Individuelle serviceforespørgsler

Er du erhvervskunde? Har du brug for andre leveringsmængder end dem i shoppen? Har du særlige ønsker til emballering eller specielle krav til forsendelse og levering? Ring og få en snak med os!

Til kontaktsiden

Støjværn til industrihaller, produktionshaller og værksteder

Hvilke udfordringer er der ved støjværn i en industrihal eller et værksted?

Støjværn i industrihaller, produktionshaller og værksteder har to mål: En forringelse af støjbelastningen for medarbejderne i hallen - også i forhold til den gældende forordning vedrørende støjbegrænsning og arbejdspladsdirektiverne - samt støjisolering udad. Disse skal forhindre at støj bliver en forstyrrende faktor for naboer og beboere.

Mange støjkilder og lange efterklangstider

Støjisolering af store haller og værksteder er krævende, da der for det meste befinder sig flere støjintensive maskiner, værktøjer eller køretøjer. Sammenlagt genererer disse apparater og anlæg støj og presser støjniveauet ubehageligt opad. Men det er ikke kun de adskillige lydkilder i produktionshaller eller værksteder, der har indflydelse på valget af passende støjværnselementer, men også de konstruktionsmæssige forhold i hallen. Lydreflekterende overflader, f.eks. af beton, sten eller metal samt de høje lofter og store lokaler forårsager en stærk efterklang og lange efterklangstider.
For at undgå følger såsom høreskader eller hjerte- og kredsløbssygdomme og for at fremme produktiviteten, må et støjniveau på 80 dB ikke overskrides vedvarende. Støjværn i industrihaller og værksteder standser støj.
En arbejder med høreværn står i en larmende industrihal eller et støjende værksted.

Hvilke muligheder er der for støjværn i industrihaller, produktionshaller og værksteder?

Ved støjværn i haller er der flere muligheder. Støj kan f. eks. dæmpes ved lydisolering af enkelte maskiner og apparater. Her anvendes der ofte maskinafskærmninger eller støjveærnselementer til støjisolering i maskin- og anlægsindustrien. Du finder desuden yderligere informationer i vores kategori „Maskinindustri/ Anlægsindustri".

Den anden variant til støjisolering i industrihaller eller værksteder er en omfattende anvendelse af bredbåndsabsorbere på vægge og/eller loft. Også her kan man arbejde med forskellige systemløsninger.

Akustiske bafler/lofter med bafler i industrihaller og værksteder

Med akustiske bafler menes nedhængte akustiske elementer af højeffektivt akustisk skumstof, der fastgøres på hallens loft. Lydabsorberne med åbne porer kan enten hænge ned fra hele loftet eller monteres punktvis over områder, hvor støjbelastninger er særligt høj. En montering med wiresystemer er særlig funktionel og billig.
Akustiske baffler i industrihallen
Akustiske bafler reducerer støj i industrihaller og værksteder og forbedrer rumakustikken. I vores sektion aixFOAM Viden (Tysk) får du mere at vide om de populære akustiske elementer.

Se indlægget (Tysk)

Opklæbningsløsninger på væg og loft

For en særlig effektiv støjisolering i store haller, kan man opklæbe lydabsorbere med praktisk selvklæbende udstyr på vægge og lofter. Også her kan lydisoleringsmåtterne monteres enten heldækkende eller opklæbes kun i enkelte områder, f.eks. omkring maskiner. Derved absorberes støjen hurtigt ved kilde og spredningen af støjen standses.
Selvklæbende lydabsorbere forhindrer, at lyd reflekteres fra vægge og lofter og bidrager således betydeligt til støjisolering i industrihaller, produktionshaller, lagerhaller og værksteder.
Lydisoleringsmåtter på væggene og lofterne i et værksted skaber et støjværn.

Lydabsorbere i hængekassetter

Hvis en støjisolering skal anvendes punktvis eller forstærket i et område, f.eks. ved en maskine, er det en god idé med montering af hængekassetter med lydabsorbere. Med specielle vibrationsdyvler eller wiresystemer kan støjslugerne monteres enkelt på væggen eller loftet. Fordelen: De mobile akustiske elementer kan nemt fjernes eller genmonteres, uden at man beskadiger absorberne eller underlaget.

Opfyldelse af brandsikringskrav i industrihaller, produktionshaller og værksteder

For ikke blot at reducere larm og efterklang, med også at opfylde de høje brandsikringskrav i industrien, fås alle aixFOAM akustiske absorbere til industrihaller og værksteder i henhold til brandsikringsklasse DIN4102 B1. Derved er absorberne usædvanligt varme- og flammebestandige, selv ved påvirkning fra åben ild, og garanterer også den nødvendige sikkerhed i værste tilfælde.

Støjværn fra aixFOAM - det bedste valg til din industrihal eller dit værksted!

Som en velrenommeret virksomhed med 60 års erfaring inden for støjværn ved vi, hvad det handler om i forhold til støjisolering i industrihaller. Derfor har vi udviklet akustiske elementer, der opfylder lige præcis disse krav. Vores absorbere forener fremragende absorptionsværdier med flotte former. De reducerer støj og efterklang og fås i forskellige brandsikringsklasser samt materialetykkelser. Vælg dine favoritter til dit projekt blandt flere farver og monteringsoptioner.
Meget effektive lydabsorbere
Støjværn
den højeste
lydabsorption
Icon Lydabsorbent med profileret overflade
Overflader
Udvalg af
profiler
Icon Lydabsorberende materialetykkelser
Højder
kan vælges
forskelligt
Ikon farvevalg skum
Farveudvalg
efter ønske
Ikon brandbeskyttelsesskum
Brandsikring
forskellige klasser
Icon Montering af lydabsorbenter
Montering
flere
optioner

Sådan gør man: Find det perfekte støjværn til mere ro i din hal eller dit værksted nu.

I vores produktoversigt har vi sammenstillet forskellige lydabsorbere til dig, der egner sig specielt som støjværn i industrihaller, lagerhaller, produktionshaller og værksteder.

For at den komplekse støjisolering i en hal eller et værksted fungerer optimalt, støtter aixFOAM fagkonsulenterne dig på vores service-hotline eller via e-mail. Kontakt os og så drøfter vi sammen de forskellige støjværnsvarianter, der kan komme på tale til dit projekt. Derefter modtager du et uforpligtende tilbud fra os med de passende akustiske elementer - efter ønske naturligvis også med levering og montering.

Vores aixFOAM fagkonsulenter hjælper via telefon med at finde det optimale støjværn til industrihaller og værksteder.
Gode råd: Vores aixFOAM fagkonsulenter understøtter dig ved valget af de passende støjværnselementer til din industrihal eller dit værksted. Kontakt os for en gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud.
Du kan naturligvis også ganske enkelt bruge forespørgselsoptionen i vores aixFOAM online shop, hvis du allerede har besluttet dig for et produkt. Så sender vi dig et personligt tilbud eller ringer tilbage til dig.
Gratis akustikrådgivning fra aixFOAM

Fagkonsulenterne fra aixFOAM står til din rådighed på telefon eller e-mail.

Gratis rådgivning
aixFOAM lydabsorbenter til industrihaller og værksteder

Her finder du billeder fra vores kunder af støjværn i industrihaller og værksteder.

Se produkterne
Leder du efter inspiration?

Her finder du billeder fra vores kunder af støjværn i industrihaller og værksteder.

Anvendelser til lydisolering i industrihal og værksted
Til galleriet
Callcenter user-circle logout