Søgning
aixFOAM vidensområde - spørgsmål og idéer om lydabsorbere

aixFOAM-viden - Akustiske forholdsregler enkelt forklaret

Deling af erfaringer

Vi vil gerne dele vores erfaringer med dig: til alle lydisoleringseksperterne derude og dem, der gerne vil være det, har vi fyldt de næste sider med gode råd, ideer, færdigløsninger og eksempler på anvendelse. Emnet lydisolering er ikke kun interessant inden for HiFi-området til forbedring af rumakustikken eller den akustiske udformning af lytte- og øverum. Det er også et af de centrale emner inden for maskinindustri, når det drejer sig om udførelse af støjdæmpende foranstaltninger på maskiner eller motorer.

Vi kan også hjælpe dig med konstruktionsmæssige foranstaltninger til lydisolering, f.eks. rådgivning om indretning af lytterum eller forbedring af trinlydsisolering og afkapsling af maskinrum.

Støj kan medføre en lang række sundhedsrisici

Støjbeskyttelse (lydisolering) er et vigtigt område inden for arbejds- og miljøsikkerhed. Også her kan vi hjælpe dig med vores produktudvalg og erfaring.

På disse sider forklarer vi nærmere om emnerne lydisolering og støjbeskyttelse inden for rumakustik og maskinindustri. Du kan finde detaljerede eksempler på brug af mange af vores produkter.

aixFOAM

Mærket til professionel lydisolering

aixFOAM er dit mærke til lydabsorbenter inden for teknisk akustik og rumakustik. Vores sortiment af lydisolering tilbyder løsninger til enhver anvendelse.

Uanset om det drejer sig om lydisolering på et kontor, støjbeskyttelse i en børnehave eller indkapsling af en maskine, har vi den rigtige løsning til dig med vores effektive akustikskum af høj kvalitet.

Til butikken
Har du brug for hjælp?
Kontakt for spørgsmål

Ring til os eller send os en mail. Med gratis rådgivning ved vores plannere finder vi din akustiske løsning.

+49 2403 / 83830 - 22
Mandag til fredag
Kl. 08:00 til 17:00

sales@aixfoam.dk
Dagligt fra 00:00 – 24.00

Callcenter user-circle logout