Søgning
aixFOAM vidensområde - spørgsmål og idéer om lydabsorbere

Definitioner inden for akustik

På de følgende sider forklarer vi de vigtigste fysiske principper, der er relevante inden for akustik, og som du skal tage med i dine overvejelser, når du skal finde en løsning på dine udfordringer inden for industriel akustik og rumakustik.

Rumakustik er en videnskab for sig, når det gælder om at opnå god taleforståelse eller få en optimal lytteoplevelse. Et rums akustik bestemmes af andelen af direkte lyd, tidsforsinkelse og retning for tidlige refleksioner samt forsinkelse i brug og rumlig fordeling af efterklang i det samlede lydniveau og efterklangstiden. Afhængigt af, hvad rummet bruges til, f.eks. storrumskontor, teater, svømmehal, klasseværelse, osv. er der en anbefalet efterklangstid eller den specifikke situation i rummet betyder, at akustiske foranstaltninger er nødvendige.

Inden for industriakustik er det vigtigt at inddæmme maskinstøj og støj fra produktionen således, at de stadig strengere grænseværdier i den gældende lovgivning om støjforurening overholdes.

Vælg et af emnerne her eller brug vores søgefunktion. Hvis du synes, at der mangler et emne, så er du velkommen til at kontakte os!

Har du brug for hjælp?
Kontakt for spørgsmål

Ring til os eller send os en mail. Med gratis rådgivning ved vores plannere finder vi din akustiske løsning.

+49 2403 / 83830 - 22
Mandag til fredag
Kl. 08:00 til 17:00

sales@aixfoam.dk
Dagligt fra 00:00 – 24.00

aixFOAM butik

Besøg vores aixFOAM-shop og find din passende lydisolering: mindre støj og bedre akustik med lydabsorbenter direkte fra producenten.

Find lydisolering
Callcenter user-circle logout