Søgning

Computerkraft uden støj

Støjbeskyttelse til dit serverrum

  • Mindre støj fra ventilatorer, processorer eller harddiske
  • Forbedrede arbejdsforhold i tilstødende lokaler
  • Flammehæmmende lydabsorbenter giver øget brandsikring
  • Akustiske elementer til brug i gitterlofter og på systemgulve
  • Støjbeskyttelse med CNC-teknologi fremstillet individuelt til dig

Her kan du læse mere om støjbeskyttelse i serverrum.

Alle tiders mest effektive lydisolering

Med vores aixFOAM Premium absorbenter med ekstra flammehæmning definerer du lydisolering på en ny måde.

Gå på opdagelse

Product Finder

Placering

Loft

Væg

Optik

Glat overflade

Struktureret overflade

Fastgørelsessystem

Selvklæbende

Hængesystem

Monteringskassette aluminium, elokseret

Produkter uden fast montering

Matching products: Nulstil Filter

Classic Line

Professional Line

Flere valgmuligheder?

Filtlaminerede akustikelementer, klassiske akustikskum og meget mere kan findes i vores CLASSIC LINE.

Flere valgmuligheder?

Højere I vores PROFESSIONAL LINE finder du højere brandbeskyttelse, yderligere designs, printbare elementer og meget mere.

Støjbeskyttelse til serverrummet

Man kan ikke længere se bort fra dem i hverdagen: Computere eller servere understøtter os ved næsten alle opgaver, såvel på jobbet som i fritiden. Selv om vi nyder godt af alle de fordele, som de moderne computere giver os, genererer de stadig en masse generende støj.

Hvorfor er der tit så meget støj i serverrummet?

Computere, pc'er og servere er i stand til at udføre mirakler på ekstremt kort tid. Inden for få sekunder håndterer de komplekse anmodninger og regneprocesser, og derved kan enhederne i drift og ved fuld belastning hurtigt nå temperaturer på op til 100°C. For at mindske de risici, som dette medfører og for at afkøle de overophedede harddiske og processorer, er det nødvendigt med effektive ventilatorer og køleenheder. Ulempen ved disse komponenter: De genererer ofte generende støj. Ventilatorerne bringer enhedernes lette metalplade- og kunststofkabinetter i svingninger, der opleves som en ubehagelig vibration eller rungen. Sammen med den typiske klapren fra processorerne, harddiskene eller drev opstår der støj.
Computernes ventilatorer er ofte årsag til støj i serverrummet. Støjbeskyttelse giver ro.
Det brummer, det suser, det snurrer: Ventilatorer, drev, processorer og harddiske i forbindelse med pc'er, computere og servere genererer støj. Efterfølgende lydisolering i serverrummet sikrer støjsvaghed.

Computernes ventilatorer er ofte årsag til støj i serverrummet. Støjbeskyttelse giver ro.

De lydhårde materialer, der typisk anvendes i serverrum, f.eks. mursten, glas eller metal, forstærker ofte driftsstøjen fra udstyret endnu mere ved at reflektere støj fra ventilatorer eller processorer. Uden isolering ryger støjen opad og genererer en lydstyrke i serverrummet, der især kan genere arbejdet i tilstødende kontorer eller andre lokaler. Efterfølgende lydisolering på vægge, i lofter eller i et systemgulv er den eneste måde at reducere lydniveauet på.

Hvordan lykkes det at opnå en lydisolerende effekt i et serverrum?

Der er to måder at reducere støjen i serverrummet på. Den ene mulighed er at lydisolere serverrummet, den anden er isolering af enkelte, støjende enheder.

Støjisolering/lydisolering i serverrum

I serverrum står der som regel flere computere eller servere og genererer støj, ofte 24 timer i døgnet. I dette tilfælde giver det mening at lydisolere hele rummet.

Alt efter støjens intensitet kan det være nok kun at isolere en væg i serverrummet, f.eks. hvis den pågældende væg støder direkte op til rummet, hvor støjen fra serverrummet overføres til.

For at undgå at lydbølger rammer væggen og overføres til tilstødende rum, skal der monteres lydisoleringsmåtter på væggene, som absorberer støjen. I den forbindelse skal absorbenternes materialetykkelse passe til støjen fra de pågældende enheder. Jo mere støj de udsender, jo tykkere skal de valgte lydisoleringsmåtter være for at opnå effektiv lydabsorption.

Flere enheder samt de lydhårde overflader på væggene og i loftet får hurtigt lydniveauet i serverrummet til at stige. Lydisolering af serverrummets vægge og lofter giver ro under driften.
Eftermonteret lydisolering: Lydabsorbenter på vægge og lofter reducerer støjen i serverrummet.

Støjisolering af enkelte computere og servere

For at reducere støjen i serverrummet er det nogle gange en god ide at isolere enkelte enheder. Til dette formål kan passende lydisoleringsmåtter indbygges i computerne, eller der kan bygges en indkapsling omkring enhederne. Du finder passende lydabsorbenter under vores produktkategori Computer/PC.
Ofte er det enkelte enheder, der genererer al støjen, og støjisolering af computeren egner sig godt til at reducere lydtryksniveauet. Du finder også velegnede absorbenter til lydisolering ved pc'en i den relevante produktkategori.

Til kategorien PC/Computer

Under alle omstændigheder skal man ved valg af absorbenter tage hensyn til eventuelt gældende brandsikringsregler, f.eks. brandsikringsklasse DIN 4102 B1, der som regel er gældende i offentlige bygninger. Generelt anbefales det at bruge lydisoleringsmåtter med flammehæmmende egenskaber til komponenter, der genererer meget varme. Al information om varme- og flammebestandighed vedrørende vores aixFOAM lydabsorbenter finder du på de respektive produktsider.

Hvorfor er aixFOAM den bedste løsning til lydisolering af dit serverrum?

Som producent af kvalitetslydabsorbenter af akustisk skum ved vi hvor vigtigt temaet støjisolering er på IT-området. For det første skal støjen fra udstyret minimeres, og for det andet må ydelsen på den følsomme teknik ikke blive nedsat pga. støjisoleringen. Derfor har vi udviklet absorbenter, der opfylder disse høje krav.
Icon Lydabsorbent efter mål
Fremstilling
standardiseret eller
individuel
Icon Lydabsorbent med profileret overflade
Overflader
Udvalg af
profiler
Icon Lydabsorberende materialetykkelser
Højder
kan vælges
forskelligt
Icon Montering af lydabsorbenter
Montering
flere
optioner
Ikon brandbeskyttelsesskum
Brandsikring
forskellige klasser
Ikon lydabsorberingsmodstand
Beskyttelse
mod smuds &
væsker
På baggrund af 60 års erfaring og konstant optimering af vores akustiske skummaterialer er det lykkedes os at udvikle effektive og fleksible lydabsorbenter, der egner sig perfekt til anvendelse i serverrum. De reducerer støj, og de fås i forskellige brandsikringsklasser og materialetykkelser. Vælg dine favoritter blandt flere forede overflader eller profiler. Takket være forskellige monteringsmuligheder, herunder det praktiske selvklæbende udstyr, er det virkelig nemt at montere lydabsorbenterne.

Nu er det din tur: Anskaf den rette lydisolering til dit serverrum!

Find det passende lydisoleringsprodukt blandt vores aixFOAM-produkter til lydisolering af serverrum eller brug vores gratis rådgivningsservice. Vores specialplanlæggere giver gode råd til planlægningen af dit projekt og hjælper dig med at finde den optimale løsning.
Gratis akustikrådgivning fra aixFOAM

Fagkonsulenterne fra aixFOAM står til din rådighed på telefon eller e-mail.

Gratis rådgivning
aixFOAM lydabsorbenter til dit serverrum

Her kan du finde den passende lydisolering til dit serverrum.

Se produkterne
Callcenter user-circle logout