Søgning

Mere ro og diskretion

Støjværn i lægepraksisser og på advokatkontorer

  • En forbedret akustik for en lettere kommunikation
  • Mindre støj fra støjkilder såsom telefoner, printere, samtaler, etc..
  • En højere kvalitet af opholdet for dine patienter/ klienter
  • Lydabsorbere i flotte designs, forskellige farver og former
  • Støjværn i henhold til de gængse brandsikringsbestemmelser
  • Ideelt til eftermontering i eksisterende lokaler

Her får du mere at vide om støjværn i praksisser og på advokatkontorer.
Køb aixFOAM-dørisoleringssæt i 20 forskellige farver

Farver skaber liv.

Oplev vores aixFOAM dørisoleringssæt i 20 attraktive farver og luk larmen ude.

Se dem her!

Alle tiders mest effektive lydisolering

Med vores aixFOAM Premium absorbenter med ekstra flammehæmning definerer du lydisolering på en ny måde.

Gå på opdagelse

Alt godt kommer fra oven

Støjdæmpning til loftet: Prøv vores lydabsorbenter og opnå mere ro og glasklar akustik!

opdag nu!

Den passende ramme for din akustik

Effektiv lyddæmpning så skøn og fleksibel som aldrig før - med aixFOAM akustikrammer

Se dem her!

Så farverig som aldrig før!

Oplev vores motiv-absorber i mange glade farver og former!

Til produkterne

Product Finder

Placering

Loft

Væg

Dør

Gulv

Tabel

Optik

Glat overflade

Filt overflade

Akustisk stof overflade

Struktureret overflade

Fastgørelsessystem

Selvklæbende

Hængesystem

Monteringskassette aluminium, elokseret

Produkter uden fast montering

Wiresystem

Magnetisk

Støjkilde

Luftbåren lyd, højfrekvent

Luftbåren lyd, mellemfrekvens

Luftbåren lyd, lavfrekvent

Matching products: Nulstil Filter

Classic Line

Professional Line

Flere valgmuligheder?

Filtlaminerede akustikelementer, klassiske akustikskum og meget mere kan findes i vores CLASSIC LINE.

Flere valgmuligheder?

Højere I vores PROFESSIONAL LINE finder du højere brandbeskyttelse, yderligere designs, printbare elementer og meget mere.

Individuelle serviceforespørgsler

Er du erhvervskunde? Har du brug for andre leveringsmængder end dem i shoppen? Har du særlige ønsker til emballering eller specielle krav til forsendelse og levering? Ring og få en snak med os!

Til kontaktsiden

Støjværn i lægepraksisser og på advokatkontorer

Der hersker frem for alt en hektisk aktivitet i modtagelses- og venteområder i lægepraksisser, på sygehuse og advokatkontorer. Med få minutters mellemrum forlader besøgende lokalerne, patienter snakker sammen, telefonen ringer, printeren skramler og receptionen aftaler konsultationer, koordinerer behandlinger og tager imod nye patienter eller klienter.

Alle disse lyde presser hurtigt støjniveauet opad og giver en urolig atmosfære. Desuden kan de rumlige forhold også have en negativ indvirkning på rumakustikken. Særligt i områder, hvor hygiejniske og sterile omgivelser er nødvendige, anvendes ofte lydhårde materialer, der reflekterer lyd og uønsket efterklang. Derfor er en god rumakustik uden støj særligt nødvendig inden for medicinske eller juridiske områder.

En god rumakustik er afgørende for en vellykket kommunikation mellem læge og patient eller advokat og klient. Lydabsorbere i praksisser eller på advokatkontorer reducerer støj og skaber tillidsfulde omgivelser.
En læge taler med en familie i en praksis med støjværn.

Hvorfor er støjværn så vigtige i praksisser eller på advokatkontorer?

Der er mange gode grunde til at bruge lydabsorbere til forbedring af rumakustikken eller til undgåelse af støj i lægepraksisser og på advokatkontorer.

Støjværn garanterer diskretion samt en god kvalitet af behandlingen og tjenesteydelsen

Temaet databeskyttelse - særligt i henhold til den nye databeskyttelsesforordning (GDPR) - og håndteringen af følsomme data på den medicinske eller juridiske område, spiller en afgørende rolle i hverdagen for lægepraksisser og advokatkontorer. Uanset om det er sygehistorik, behandling eller ved retslige stridsspørgsmål - overalt drejer det sig om personlige og strengt fortrolige oplysninger. Diskretion er derfor særligt vigtigt.

Desuden forbedrer en god akustik også kvaliteten af behandlinger og tjenesteydelser. Klienter og patienter finder det lettere at tale åbent om problemer og anliggender, hvis de kan gøre dette i diskrete omgivelser, uden formodede tilhørere.

Anvendelsen af støjværn i praksisser eller på advokatkontorer hjælper med at opretholde privatsfæren for patienter og klienter, og skaber tillid.

Støjværn i praksisser eller på advokatkontorer formidler kompetence og seriøsitet.
Støjværn i praksisser eller på advokatkontorer forbedrer rumakustikken og sikrer diskretion. Det skaber tillid hos patienter og klienter og formidler kompetence og seriøsitet. Desuden øges kvaliteten af behandlinger og tjenesteydelser.

Støjværn fremmer sundheden, koncentrationen og motivationen

Et højt støjniveau kan ikke kun hurtigt blive en belastning ro klienter eller patienter, men også forstyrre medarbejdernes produktivitet. Således er koncentreret, opmærksomt og omhyggeligt arbejde under håndtering af mennesker og sundhed særdeles vigtigt.

Støjværn hjælper med at hindre, at støj når ud af et rum. Således kan lydisolering af et behandlingsrum hos tandlægen værre nyttig, for at ”indespærre” lyden af bor og sugeapparater. Så bliver ængstelige patienter i venteværelset ikke unødigt urolige. Modsat kan støjværn dog også opretholde roen inden for et rum og ”spærre” for larm udefra, f.eks. i meditations- eller hvilerum.

En god rumakustik styrker desuden det generelle velbefindende, hvilket spiller en rolle ved terapisessions i læge- eller fysioterapipraksisser, hvor det er sælrigt påkrævet at patienten medvirker. Det har længe været kendt at det mentale velbefindende er afgørende for helbredelse, at det påvirker behandlingsforløbet positivt og at det fremmer helingsprocessen.

En god akustik i lægepraksissen eller fysioterapi-praksissen letter kommunikationen mellem lægen hhv. terapeuten og patienten. Det muliggør et koncentreret og motiveret samarbejde og fremmer behandlingen.
Støjværn i praksisser optimerer akustikken og en mand kan træne motiveret.

Hvilke muligheder er der for at undgå støj i lægepraksisser eller på advokatkontorer, eller for at forbedre rumakustikken?

Mulighederne for anvendelse af lydabsorbere i en lægepraksis eller på et advokatkontor er mange og kan tilpasses til forholdene på stedet.

Lydabsorbere til væg og loft

For at dæmpe larmen fra samtaler i et venteværelse, reducere efterklang og forbedre akustikken, er lydabsorbere på vægge og lofter sælrigt velegnede i praksisser eller på advokatkontorer. Alt efter størrelse på rummet kan blot få absorbere være nok til at man opnå en effekt, der både kan høres og mærkes. Vi anbefaler derfor at man går frem trinvist for at forebygge en ”overisolering” samt en unaturlig rumakustik.

For at et støjværn ikke kun opfylder de akustiske, men også de æstetiske og hygiejniske krav i en praksis, anbefaler vi især vores lydabsorber FELT med filtkachering. Den robuste overflade gør det vanskeligt for smuds at fæstne ig kan rengøres ganske enkelt, f.eks. med støvsugeren. Designabsorberne fås desuden i flere forskellige former og flotte farver og kan således bruges målrettet til udformningen af rummet.

Lydabsorbere i puslespilsform i venteområdet i en praksis
Lydabsorbere på vægge og lofter forbedrer ikke kun akustikken i praksissen eller på advokatkontoret, men kan også skabe interessante kompositioner i indretningen.

Støjisolering med en diskret vægopspænding

En vægopspænding med akustisk stof er velegnet til at inddæmme støj særligt effektiv og elegant inde i et rum. Til dette formål opklæbes først lydabsorbere i en rammekonstruktion på væggen. Herefter spændes stoffet hen over absorberne ved hjælp af specielle vægopspændingsprofiler. Derved opstår en meget behagelig og elegant atmosfære i rummet, der er et rigtig godt bud til f.eks. Konsultationsrum eller yogarum.

Akustiske sejl og fritsvævende absorbere

Fritsvævende lydabsorbere på wiresystemer eller i hængekassetter samt akustiske sejl egner sig særligt godt til at dæmpe lyd direkte ved kilden. Således kan absorbere eksempelvis installeres direkte over receptionsskranken for at dæmpe støj fra telefoner eller for at give mere diskretion, når patienterne modtages. De akustiske sejl er også populære som rumdelere til venteområder.
Støjværn over modtagelsesområdet bekæmper støj allerede ved kilden. Fritsvævende lydabsorbere skaber diskretion, eksempelvis ved modtagelse af patienter eller klienter i lægepraksissen eller på advokatkontoret.
Lydabsorbere i modtagelsesområdet i en praksis reducerer støj og skaber diskretion.

Fritstående akustiske søjler og skillevægge

Også fritstående akustiske elementer såsom skillevægge eller akustiske søjler er en rigtig god mulighed for at reducere støj og efterklang i praksissen eller på advokatkontoret. De kan desuden avnedes som rumdelere og afskærmning.

Støjværn og brandsikring i praksissen eller på advokatkontoret

For at værste fald at sørge for den nødvendige sikkerhed, tilbyder vi hos aixFOAM lydabsorbere i forskellige brandsikringsklasser. I vores „Architect Line“ finder du f.eks. Støjværn, der opfylder kravene i brandsikringsdirektivet DIN 4102 B1. Dette direktiv er ofte gældende i offentlige institutioner og bygninger. Det er bedst at du finder information i aixFOAMs shop om de påkrævede brandsikringsbestemmelser i dit tilfælde før dit køb. Du kan som regel få informationen hos din arkitekt eller den ansvarlige for brandsikkerheden. Vores fagkonsulenter hjælper dig gerne derefter med at vælge den passende absorber.

Hvorfor er støjværn fra aixFOAM det bedste valg til din praksis eller dit advokatkontor?

Som producent af akustiske elementer af høj kvalitet kan vi hos aixFOAM se tilbage på mere end 60 års erfaring inden for støjværn. I den tid har vi konstant videreudviklet vores lydabsorbere, så de ikke kun absorberer støj effektivt, men også passer ind i designet i moderne praksisser og på moderne advokatkontorer.
Meget effektive lydabsorbere
Støjværn
den højeste
lydabsorption
Icon Lydabsorbere med rengøringsvenlige overflader
Overflader
hygiejniske, lette
at rengøre
Icon Lydabsorberende materialetykkelser
Højder
kan vælges
forskelligt
Ikon farvevalg skum
Farveudvalg
efter ønske
Ikon brandbeskyttelsesskum
Brandsikring
forskellige klasser
Icon Montering af lydabsorbenter
Montering
flere
optioner
aixFOAM lydabsorbere forbedrer rumakustikken og fås i forskellige brandsikringsklasser og materialetykkelser. Vælg dine favoritter blandt flere farver og oplev overfladerne, der er nemme at pleje, til en hygiejnisk anvendelse inden for det medicinske felt. Forskellige monteringsoptioner såsom vores udsøgte hængekassetter af aluminium eller specielle wiresystemer letter monteringen af absorberne og skaber visuelle højdepunkter ved udformningen af rummet.

Nu er det din tur: Find det passende støjværn til din praksis eller dit advokatkontor nu!

Vælg dit passende støjværn mellem vores aixFOAM-produkter til lægepraksisser og advokatkontorer eller brug vores gratis rådgivningsservice. Vores fagkonsulenter hjælper dig med at finde en passende løsning til dine lokaler eller udarbejder et uforpligtende tilbud, der passer til dine krav.
Gratis akustikrådgivning fra aixFOAM

Fagkonsulenterne fra aixFOAM står til din rådighed på telefon eller e-mail.

Gratis rådgivning
aixFOAM Lydabsorbenter til lægepraksis

Her finder du støjværnsprodukter for mindre støj i din praksis eller på dit advokatkontor.

Se produkterne
Callcenter user-circle logout