En ører til ører
Vores lydisolering til restauranter, klubber og barer inviterer dine gæster til at blive ved med at blive hængende.
 • Forbedret akustik og mindre støj for lettere kommunikation
 • Behagelig samtale atmosfære og højere opholdskvalitet for dine gæster
 • Lydabsorbenter i tiltalende design, forskellige farver og former
 • Lydisolering i henhold til gældende brandforskrifter
 • Ideel til eftermontering i eksisterende rum
Få mere at vide om lydisolering til en restaurant, bar, café eller diskotek .
Gratis konsultation
Vi er her for dig!
Udnyt vores service og få gratis råd! +49 (0) 2403/83830 - 22
 1. Art.nr. SH006

  Moderne lydabsorber med farvet tekstiloverflade 

  • Akustisk kerne i antracit med letplejelig filtflade
  • Størrelse 100 x 50 cm i forskellige materialetykkelser
  • fås i 15 farver, fra trendy elegant til klassisk moderne
  • forskellige materialetykkelser og bran...

  fra
  88,96 €
  Pris pr. emballageenhed
  inkl. 19% Moms
 2. Art.nr. SH006Round

  Moderne lydabsorber med farvet tekstiloverflade

  • Form: Cirkel eller ellipse
  • fås i 14 farver, fra trendy elegant til klassisk moderne
  • forskellige materialetykkelser og brandsikringsklasser
  • kan anvendes fleksibelt inden for alle anvendelsesområder, f.eks. k...

  fra
  127,62 €
  Pris pr. emballageenhed
  inkl. 19% Moms

Støjværn i restauranten, klubben eller baren

Her finder du et udvalg af højeffektive støjværnsløsninger, så du kan gøre din restaurant mere støjsvag..

Akustiske tips til støjsvage hoteller og restauranter

 • Vores akustiske absorbere kan integreres optimalt i et hvert rumdesign på grund af deres diskrete udseende.
 • Lydabsorbere kan også monteres usynligt under borde og bænke for at dæmpe støjen.
 • Absorbermåtterne kan du ganske enkelt montere som en permanent løsning med selvklæbende udrustning eller alternativt som et billede i monteringskassetter.
 • Vores vægopspænding byder på et usædvanligt design, og føjer sig ligeledes ind i ethvert rumdesign som en permanent løsning.
 • Bliv klogere på brandsikringsforskrifterne på forhånd, for at vi kan tilbyde dig en løsning, der passer perfekt.
 • Kontakt os til enhver tid for gratis rådgivning.

Du skaber atmosfære i restauranten med den optimale akustik

Virksomhedens succes afhænger i få andre virksomheder så meget af atmosfæren, som i hotel- og restaurationsbranchen. Og her spiller ikke kun beliggenheden og indretningen en vigtig rolle, men derimod også akustikken i restauranten.

Med vores lydabsorbere sørger vi for at ingen unødvendig støj generer dine gæsters velbefindende.

Få flere kunder med akustiske elementer

Lydisoleringen på en restaurant kan forbedres effektivt med tilsvarende akustiske absorbere. Den lydreflekterende flade mindskes og støjværnet til din restaurant forbedres. Dine gæster føler sig bedre tilpas og kan konversere ordentligt.
Et lydtrykniveau på over 80dB(A) giver støjende omgivelser i restauranten. For at kunne konversere skal gæsterne tale hen over støjniveauet. Dette gør støjniveauet endnu højere - og der opstår en ond cirkel.

Specielt til støjværn i restauranter tilbyder aixFOAM effektive støjværnsløsninger. Lydabsorberne kan takket være deres optisk harmoniske udseende fastgøres på lofter og vægge uden problemer. Så sikrer man en bedre lydisolering af restauranten, uden at påvirke atmosfæren i rummet negativt.

Et støjisolerende loft til selve restauranten eller et akustisk loft i køkkenet kan fastgøres ved hjælp af selvklæbende udrustning eller ved hjælp af monterings-/hængekassetter. Sidstnævnte er i sær et godt bud på lydisolering i restauranter, hvis lokalerne er forpagtede og lejede. Den selvklæbende udrustning til støjværn i hotel . og restaurationsbranchen er let at forarbejde og sparer dig penge ved installationen.

En usædvanlig mulighed for montering af lydisolering i hotel- og restaurationsbranchen finder du i aixFOAM vægopspændingen. Til dette formål anbringes absorbermåtter først på væg eller loft, og overspændes derefter med et specielt akustisk tekstilstof. Lydbølgerne gennemtrænger det akustiske stof næsten uhindret. Ydelsen på absorbermåtterne forvanskes stort set ikke, og dermed sikres en optimal akustik i restauranten.

Optimal lydisolering i klubben, i baren eller på værtshuset

Lige så vigtig som støjværn i restauranter, er lydisolering på værtshuset, støjværn i klubber eller akustikken i baren. Særligt lydisolering i barer og klubber kræver en sofistikeret rumakustisk løsning. Loftsejl indhyllet i akustisk tekstilstof eller lydabsorbermåtter indfattet i aluminiumrammer giver ikke kun en rimelig lydisolering i baren, men også et tiltrækkende look. Ud over den forbedrede lydisolering i klubben giver lydabsorberne på grund af deres særlige profiler et helt særligt look.

Støjværn på et diskotek - sådan kan man gøre selv det mest larmende diskotek lydtæt

Ved lydisolering af diskoteker handler det ikke kun om at forbedre akustikken inde i diskoteket; det er lige så vigtigt at holde støjen fra diskoteket væk fra boligområder. Lydisolering i diskoteker er derfor særlig vigtig, fordi de ofte høje lofter og store lydreflekterende flader parret med en sparsom indretning fører til et højt støjniveau på diskoteket. Dette høje støjniveau kan bekæmpes optimalt med aixFOAM lydabsorbere.

Akustiske elementer anbragt på lofter og vægge byder på et effektivt støjværn til diskoteker, og sørger for at belastning fra støjen ikke trænger ud. Monteringshængekassetter kan anvendes som passende støjværn på diskoteker lige så godt som loftsejl eller selvklæbende akustiske elementer. En vertikal ophængning fra loftet af støjværnselementerne ved hjælp af hængeøskner eller spændewires egner sig særligt godt til støjværn i diskoteker, hhv. først og fremmest til reduktion af efterklangen, ved lejede genstande. For at inddæmme støj på diskoteket og dermed sørge for en optimal lydisolering på diskoteket, anbefaler vi en så vidt muligt heldækkende beklædning af lofts- og vægfladerne.

Støjværn i en bar, lydisolering på et værtshus og også støjisolering til diskoteker stiller særlige krav hvad angår brandsikringsdirektiver, da det her drejer sig om offentlige faciliteter. Disse forskrifter lever aixFOAM akustiske absorbere i produktserien architectline op til, da de opfylder kravene i DIN 4102 B1 uden problemer. aixFOAM Akustiske absorbere på basis af melaminharpiks er ikke kun vanskelige at antænde, men råder også over fremragende akustiske absorptionsværdier til støjværn på et værtshus eller lydisolering på diskoteker, i restauranter eller i klubber.

aixFOAM akustiske absorbere- har du spørgsmål eller må vi udarbejde et tilbud til dig?

Vores team af eksperter står gerne til gratis rådighed for dine spørgsmål. Du finder telefonnummeret øverst til højre, eller vil du gerne sende os en e-mail? Så skriv til os på sales@aixfoam.de.