Søgning

En fest for ørerne

Vores støjværn til restauranter, klubber og barer inviterer dine gæster til at hygge sig.

  • Forbedret akustik og mindre støj for en lettere kommunikation
  • En mere behagelig atmosfære til samtaler og en større kvalitet under opholdet for dine gæster
  • Lydabsorbere i flotte designs, forskellige farver og former
  • Støjværn i henhold til de gængse brandsikringsbestemmelser
  • Også ideelt til eftermontering i eksisterende lokaler

Her får du mere at vide om støjværn til restauranter, barer, cafeer eller diskoteker.

Støjdæmpning til restaurationsbranchen

Her kan du se billeder af vores aixFOAM lydabsorbenter i hoteller og restauranter.

Til galleriet
Køb aixFOAM-dørisoleringssæt i 20 forskellige farver

Farver skaber liv.

Oplev vores aixFOAM dørisoleringssæt i 20 attraktive farver og luk larmen ude.

Se dem her!

Den passende ramme for din akustik

Effektiv lyddæmpning så skøn og fleksibel som aldrig før - med aixFOAM akustikrammer

Se dem her!

Alt godt kommer fra oven

Støjdæmpning til loftet: Prøv vores lydabsorbenter og opnå mere ro og glasklar akustik!

opdag nu!

Product Finder

Placering

Loft

Væg

Dør

Gulv

Optik

Glat overflade

Filt overflade

Struktureret overflade

Akustisk stof overflade

Fastgørelsessystem

Selvklæbende

Hængesystem

Monteringskassette aluminium, elokseret

Wiresystem

Produkter uden fast montering

Magnetisk

Støjkilde

Luftbåren lyd, højfrekvent

Luftbåren lyd, mellemfrekvens

Luftbåren lyd, lavfrekvent

Matching products: Nulstil Filter

Classic Line

Professional Line

Flere valgmuligheder?

Filtlaminerede akustikelementer, klassiske akustikskum og meget mere kan findes i vores CLASSIC LINE.

Flere valgmuligheder?

Højere I vores PROFESSIONAL LINE finder du højere brandbeskyttelse, yderligere designs, printbare elementer og meget mere.

Individuelle serviceforespørgsler

Er du erhvervskunde? Har du brug for andre leveringsmængder end dem i shoppen? Har du særlige ønsker til emballering eller specielle krav til forsendelse og levering? Ring og få en snak med os!

Til kontaktsiden

Støjværn til restaurant, bar, café eller diskotek

Hvordan opstå en dårlig akustik i restauranten, cafeen eller i baren?

Musik, samtaler, skramlende service, telefoner, der ringer. De er alle sammen typiske lyde fra hverdagen på hoteller og restauranter og giver tilsammen rem for alt - støj. Lydhårde materialer såsom sten, beton, glas eller træ øger efterklangstiderne og efterklangen i rummet yderligere. Lyd, der rammer, genspejles på disse overflader, kastes tilbage i rummet og forbliver i lokalet længere. Det fører til en overlejring af lyde og presser lydtrykniveauet opad.

I praksis giver et lydtrykniveau på mere end 80dB(A) støjende omgivelser i restauranter eller barer. For at kunne snakke sammen ud over dette støjniveau, øger gæsterne lydstyrken når de taler, hvorved der opstår mere larm og en regulær ond cirkel. Dette fænomen betegner man som Lombard-effekten.

Hvis bordene står tomme: Uden støjværn er akustikken i en restaurant eller café ofte dårlig. Efterklang og larm forringer atmosfæren og indbyder mindre til afslappede snakke og hygge.
En restaurant uden støjværn: Stolene er sat op på bordene og gæsterne bliver væk.

Hvordan kan støjværn på hoteller og i restauranter forbedre rumakustikken?

Anvendelsen af akustiske elementer og lydabsorbere i restauranter, barer og cafeer reducerer efterklang og forstyrrende lyde, hvilket forbedrer kommunikationen og sprogforståelsen betydeligt. Desuden reducerer absorberne støj og giver således mere plads til ro og kvalitet under opholdet for gæsterne. En behagelig atmosfære med en god akustik indbyder til velvære, hygge og til at man kommer igen. Et vedvarende højt støjniveau forårsager derimod stress og øger sundhedsrisikoen.
Takket være et effektivt støjværn i restauranten kan gæsterne snakke sammen helt afslappet.
Rumakustikken har afgørende indflydelse på gæsterne. Støjværn i restauranter, cafeer eller barer øger sprogforståelsen og forbedrer kommunikationen. Det øger varigheden af besøget og gæsternes velbefindende.

Akustiske sejl eller hængekassetter til væg og loft

For at optimere rumakustikken i restauranter, cafeer, på værtshuse eller barer findes der forskellige muligheder for at installere støjværn. Ud over systemløsninger såsom montering af et akustisk loft, er anvendelsen af svævende akustiske elementer eller akustiske sejl også en god mulighed for at dæmpe støj. Når de monteres over bordene eller siddeområderne, blokerer støjslugerne støjen ved kilden.

Lydabsorbere i hængekassetter af aluminium er et andet alternativ til at forbedre rumakustikken i et lokale. Med et wiresystem eller vibrationsdyvler kan absorberne monteres ganske enkelt på væggen eller loftet og også fjernes senere igen uden problemer. Det kan frem for alt anbefales til forpagtede hhv. lejede gæstelokaler eller hvis udformningen af rummet ændres ofte for at skabe afveksling for gæsterne. Hvis lydisoleringsmåtterne klæbes direkte på væg og loft, kan der opstå skader på underlaget eller selve lydabsorberne.

Farvede lydabsorbere i hængekassetter tilpasser sig til en moderne udformning af rummet, reducerer støj og giver en forbedret rumakustik i barer, på værtshuse, cafeer eller restauranter.
Farvede lydabsorbere i hængekassetter på væggen i en restaurant.

Usynligt støjværn, en hørbart bedre rumakustik

Ud over at lade lydisoleringspladerne få en aktiv indflydelse på udformningen af lokalet ved at de placeres bevidst som synlige akustiske elementer, kan støjværnet også monteres næsten usynligt i restauranten, cafeen eller baren. En montering af støjslugerne under bordene eller stolene er eksempelvis velegnet til dette. Lydabsorbere med praktisk selvklæbende udstyr kan tilskæres ganske enkelt og klæbes under møblerne. Her skal man ideelt set sørge for at pladerne af akustisk skumstof monteres således, at gæsterne ikke hele tiden kan høre dem med fingrene. Det forebygger et for tidligt slid.

En anden særligt flot og højeffektiv metode til lydisolering i restauranter, cafeer eller barer er en heldækkende vægopspænding. Her klæbes plane lydabsorbere på væggen og overspændes herefter ved hjælp af kunststofprofiler og et specielt akustisk stof. Lydbølgerne kan gennemtrænge det akustiske stof næsten uhindret. Resultatet er en høj lydabsorption og maksimal diskretion.

Hvordan fungerer lydisoleringen hhv. støjisoleringen på diskoteket og i klubben?

Ved forbedring af rumakustikken udgør diskoteker og klubber en ganske særlig udfordring. For det første skal klangkvaliteten indvendigt optimeres og for det andet skal man undgå en støjbelastning på grund af rungende musik udad.

For en forbedret klang af musikken skal man som ovenfor beskrevet anvende lydabsorbere på vægge og lofter eller svævende akustiske elementer eller akustiske sejl.

Gæsterne fester løssluppent til musikken. Støjværn giver en optimal klang på diskoteker og klubber og reducerer støj.
Støjværn på diskoteker eller i klubber giver en optimal lyd når man fester og danser. Lydisolering hhv. støjisolering forhindrer at musikken bliver til en belastning for naboerne.

Sværvægtere mod støj fra diskoteker og klubber

For at forhindre at støj trænger udad skal der træffes målrettede foranstaltninger for støjisolering hhv. lydisolering. Til dette formål skal vægge og lofter på diskoteket eller klubben lydisoleres. Lydabsorbere med en så stor masse som muligt, som f.eks. Akustisk tungt skum eller plane lydabsorbere i en høj materialetykkelse, er særligt velegnede til at forstærke materialet i byggeelementerne og til at standse overførslen af lyd. En udkobling af vægge og lofter ved hjælp af såkaldte rum i rum-koncepter er også meget effektiv ved støjisolering. Derved sættes mellemvægge, f.eks. af gips eller krydsfiner, foran væggene i diskoteket eller klubben, og hulrummet udfyldes med lydisoleringsmåtter.

Støjværn og brandsikring i hoteller og restauranter

For diskoteker, restauranter, klubber, cafeer og barer gælder som regel - lige som for andre offentlige bygninger og erhvervsbygninger - brandsikringsklasse DIN 4102 B1. I vores „Architect Line“ finder du derfor lydabsorbere med en forhøjet brandsikringsklasse. Vores anbefaling: Find informationer på forhånd om de gældende brandsikringsforskrifter i dit lokale og få rådgivning af vores eksperter, så du finder de rigtige produkter.

Hvorfor skal du vælge støjværn fra aixFOAM til din restaurant, cafe eller dit diskotek?

For at skabe en indbydende atmosfære med en øget kvalitet af opholdet for dine gæster, skal du bruge støjværn der forener høje lydabsorptionsværdier med et flot, moderne design. Og lige præcis det har vi specialiseret os i hos aixFOAM! Som producent af effektive akustiske elementer lægger vi særlig stor vægt på en forarbejdning af høj kvalitet på vores absorbere.
Meget effektive lydabsorbere
Støjværn
den højeste
lydabsorption
Icon Lydabsorbent med profileret overflade
Overflader
Udvalg af
profiler
Icon Lydabsorberende materialetykkelser
Højder
kan vælges
forskelligt
Ikon farvevalg skum
Farveudvalg
efter ønske
Ikon brandbeskyttelsesskum
Brandsikring
forskellige klasser
Icon Montering af lydabsorbenter
Montering
flere
optioner
aixFOAM lydabsorbere reducerer støj, forbedrer rumakustikken og fås i forskellige brandsikringsklasser og materialetykkelser. Vælg dine favoritter blandt flere farver og overfladeprofiler. Monteringsoptioner såsom de smukke hængekassetter af aluminium letter monteringen af absorberne og skaber et visuelt højdepunkt ved udformningen af dit lokale.

Nu er det din tur: Find støjværn til dit lokale - direkte og billigt fra producenten!

Vælg støjværn helt bekvemt i aixFOAMs online shop eller henvend dig direkte til vores fagkonsulenter. Vi rådgiver dig gratis og udarbejder et uforpligtende tilbud med de passende lydabsorbere til din restaurant, din cafe, din bar, dit diskotek eller din klub.
Gratis akustikrådgivning fra aixFOAM

Fagkonsulenterne fra aixFOAM står til din rådighed på telefon eller e-mail.

Gratis rådgivning
aixFOAM Lydabsorbenter til restauranter, cafeer, barer og diskoteker

Her finder du støjværnsprodukter til restauranter, cafeer, barer, diskoteker og klubber.

Se produkterne
Leder du efter inspiration?

Her finder du billeder fra vores kunder af støjværn i hoteller og restauranter.

Galleri lydisolering i gastronomien
Til galleriet
Callcenter user-circle logout