aixFOAM Akustisk stof - betrækstof Trevira CS
aixFOAM Akustisk stof - betrækstof Trevira CS
Art.nr.: AKSTOFF
aixFOAM Akustisk stof - betrækstof Trevira CS
Art.nr.: AKSTOFF

aixFOAM Akustisk stof - betrækstof Trevira CS

Art.nr.: AKSTOFF

Akustisk stof, betrækstof Trevira CS

  • Brandklasse: DIN 4102 B1
  • Farve: Bordeaux, rød, orange, mørkeblå, himmelblå, beige, sort
  • Anvendelse: Betræk af bokse, betrækrammer til højttalere, synlig beklædning af lydabsorbere, opspænding af akustiske vægge
I 2 enkle trin til din perfekte akustik:

Obligatoriske felter

Sorry, the maximum amount you can order is 10000.

Sorry, the minimum amount you can order is 1.

1 Pack = = 1
Klar konfigureret? Her går det videre
Dit valg:
Du er velkommen til at kontakte os, så understøtter vi dig gerne.

Telefon: +49 2403 / 83830 - 22
Mandag - fredag mellem kl. 08:00 og 17:00

Email: sales@aixfoam.com
24 timer i døgnet
Hvad er der i boksen?
Du modtager i alt 1 pakkeenheder med følgende indhold:

aixFOAM Akustisk stof - betrækstof Trevira CS
Art.nr. AKSTOFF

1 Pack =
= 1
208,08 €
inkl. 19 % Moms

Materiale
Trevira CS

Materialebredde
140 cm

Plejeanvisning
Trevira Akustisk stof Plejeanvisning

Egenskaber
Akustisk betrækstof til alsidige anvendelser, som understreger virkningen fra vores absorbere og sågar øger den i visse frekvensområder. Det udmærker sig ved materiale, som er permanent vanskeligt at antænde, og fleksible anvendelsesmuligheder inden for det akustiske område samt bolig- og dekorationsområdet. aixFOAM- Akustisk stof er brandhæmmende fra fibrene og udad. Stoffet bliver ikke efterfølgende udstyret med brandhæmmer via en udrustning. Stoffer, som efterfølgende er udstyret med materiale, som er vanskeligt at antænde, har den ulempe, at udrustningen afvaskes ved hyppig vask, og stoffet derved mister sine egenskaber for vanskelig antænding, uden at brugeren er klar over det. Tekstiler som er testet ifølge Økotex Standard 100 for skadelige stoffer.

Trevira Økotex    Trevira Akustisk stof

Tolerance
Vi fremstiller dette produkt ifølge DIN 7715 Del 5 P3.


Baggrundsinformationer for akustisk betrækstof

Akustisk stof finder hyppig anvendelse inden for vægopspændingsområdet i biografer eller hjemmebiografer (Homecinema), boksbeklædninger, udstillingsopbygning og indvendig arkitektur. Man anvender hovedsageligt akustisk stof til professionel og æstetisk beklædning af lydisolerings- og lydabsoprtionsprodukter. Akustiske stoffer garanterer grundet deres permeabilitet en optimal symbiose med lydabsorberen efter dit valg.
Akustisk stof kan også anvendes i lydstudier, optagelsesstudier, på scener, på messer og inden for rumdesign for en bedre akustik. Anvendelsen ved beklædning af vægpaneler, eller ved akustiske vægbeklædninger i kontorlandskaber, forbedrer for det meste den akustiske effekt på den bagvedliggende lydabsorber yderligere i mange frekvensområder. Anvendelse inden for objektområdet samt inden for det private område er dog også meget populært. Ved en godt placeret akustisk vægopspænding kan klangen udvikle sig korrekt og via isoleringen genereres en fremragende enten let eller stærkt dæmpet akustik efter eget valg. Akustiske stoffer kan anvendes overalt hvor lydabsorbere skal kunne beklædes. Som supplement findes der naturligvis muligheden for at fremstille forhæng og dekorationer, som passer til vægopspændingen. aixFOAM Akustiske stoffer lever grundlæggende op til brandklassen DIN4102 B1.
En dekorativ anvendelse af skiftevis mørkere og lysere akustiske stoffer er meget udbredt. Dette anvendelsesområde viser sig, når der ud over den akustiske forbedring også skal skabes begunstigende optiske effekter via forskellige farvekombinationer af de akustiske stoffer.

Farve
bordeaux, rød, orange, mørkeblå, himmelblå, beige, sort

Materialeoptioner
Brandklasse DIN 4102 B1 (se basisviden om akustik - brandklasser)
Brandklasse M1 Non Feu (B+F)
Brandklasse Classe 1 (I)
Brandklasse BS 5867 (GB)

Forarbejdning
Benyt opspændingsprofilen, der fås som tilbehør, til en enkel forarbejdning. Vælg til dette formål fanen "Tilbehør".

Til dette produkt anbefaler vi følgende tilbehør: