Søgning

Vi forbedrer din akustik - og har gjort det i mere end 65 år!

Støjværn til rumakustik og teknisk akustik direkte og billigt fra producenten

I vores online shop finder du højeffektive akustiske elementer til enhver anvendelse. Som støjværn bringer aixFOAM lydabsorbere mere opholdskvalitet ind i beboelsesrum og arbejdslokaler samt på fritidsområdet og inden for hotel- og restaurationsbranchen. Som støjværn giver absorberne mere ro og mindre støj på maskiner, køretøjer eller apparater. For at gøre valget lettere for dig har vi opdelt vores produkter i forskellige kategorier. Med en gratis rådgivning fra vores fagkonsulenter understøtter vi dig yderligere ved planlægningen af din lydisolering og hjælper dig med at finde de optimale lydabsorbere.
Køb aixFOAM-dørisoleringssæt i 20 forskellige farver

Farver skaber liv.

Oplev vores aixFOAM dørisoleringssæt i 20 attraktive farver og luk larmen ude.

Se dem her!

Alle tiders mest effektive lydisolering

Med vores aixFOAM Premium absorbenter med ekstra flammehæmning definerer du lydisolering på en ny måde.

Gå på opdagelse

Den passende ramme for din akustik

Effektiv lyddæmpning så skøn og fleksibel som aldrig før - med aixFOAM akustikrammer

Se dem her!

Alt godt kommer fra oven

Støjdæmpning til loftet: Prøv vores lydabsorbenter og opnå mere ro og glasklar akustik!

opdag nu!

Lave frekvenser under kontrol

Prøv vores allrounder mod dårlig baslyd - for den bedste klang, uden at gå på kompromis.

Køb nu

Arbejd hjemme i fred og ro

Prøv vores aixFOAM lydabsorbenter til dit hjemmekontor.

Upptäck nu

Vi elsker og lever for akustik.

Hvem står egentlig bag aixFOAM? Tid til at løfte sløret! – Vi tage dig med bag kulisserne og giver dig et lille indblik i vores daglige arbejde.

Se video

Individuelle serviceforespørgsler

Er du erhvervskunde? Har du brug for andre leveringsmængder end dem i shoppen? Har du særlige ønsker til emballering eller specielle krav til forsendelse og levering? Ring og få en snak med os!

Til kontaktsiden

aixFOAM støjværn til rumakustik og teknisk akustik

Anvendelsesområderne for akustisk skumstof som støjværn er mange. Når det forarbejdes til lydabsorbere, forbedrer det fleksible materiale rumakustikken eller sørger som et støjværn for mere ro.

Lydabsorbere inden for rumakustik

Ved anvendelse af støjværn inden for rumakustik handler det i de fleste tilfælde om at reducere forstyrrende efterklang, at forbedre klangen i rummet og at mindske støjen. Alt efter kravet finder du akustiske elementer til lydisolering/støjisolering samt lydabsorbere til støjdæmpning i vores aixFOAM shop. Vores produktpaletter omfatter væg- og loftabsorbere, bas absorbere hhv. kantabsorbere, fritstående akustiske elementer samt byggematerialer til trinlydsisolering og støjisolering.
En go akustik øger opholdskvaliteten og bidrager betydeligt til dit velbefindende. Med aixFOAM lydabsorbere kan rumakustikken forbedres målrettet.
Til rumakustik
Cirkelrunde lydabsorbere på loftet på et kontor forbedrer rumakustikken.

Støjværn til fritids-, boligområder og arbejdspladsen

På arbejdspladsen spiller støjværn en mere og mere vigtig rolle: Således anvendes lydabsorbere på kontorer og i callcentre, for at sænke lydkulissen og stress på grund af støj og for at gøre det muligt at arbejde koncentreret. Også i industrien kan man ikke længere se bort fra støjværn. aixFOAM lydabsorbere i industrihaller og værksteder sænker støjtrykniveauet hhv. lydtrykniveauet. Derved reduceres sundhedsrisikoen på grund af støj og produktiviteten fremmes. Til støjværn i store produktions- og erhvervshaller tilbyder vi derfor planlægning og implementering af komplette løsninger såsom akustiske lofter eller lofter med bafler.
Også i offentlige områder såsom skoler, børnehaver, sportshaller eller koncertsale samt i beboelsesområdet derhjemme giver lydabsorbere en bedre akustik og opholdskvalitet. I barer, restauranter og cafeer indbyder en rumakustik, der forbedres af støjværn, til mere hygge.
Lydabsorbere hænger på loftet i en industrihal og reducerer støj.
Lydabsorbere i industrihaller fremmer produktiviteten. Med akustiske lofter hhv. lofter med bafler kan støjniveauet sænkes betydeligt. Vores fagkonsulenter støtter dig gratis ved planlægningen og implementeringen.

Lydisolering inden for teknisk akustik

Inden for teknisk akustik kan aixFOAM lydisoleringsmåtter anvendes i vidt forskellige maskiner og apparater til støjdæmpning og støjisolering. Med afvaskelige eller væskeafvisende overflader efter eget valg er vores lydabsorbere især højeffektive, modstandsdygtige over for smuds og slidstærke i maskinrum, motorindkapslinger og maskinindkapslinger. Ved elektriske apparater reducerer aixFOAM støjværnselementer ligeledes støjen på kompetent vis. Inden for lydisolering til bådindustrien anvendes støjværnsprodukter mere og mer, for også i skibs- og yachtindustrien bliver støjisolering i stigende grad et vigtigt tema.
Lydabsorbere inden for teknisk akustik isolerer støjen fra maskiner, motorer, køretøjer, udstyr eller anlæg. Og her er valget af passende akustiske absorbere afgørende.
Til teknisk akustik
En motor genererer støj, en lydisolering giver ro.

Hvorfor vælge støjværn og lydabsorbere fra aixFOAM?

Som producent af lydabsorbere af akustisk skum i høj kvalitet ved vi hos aixFOAM hvor vigtigt, men også krævende, temaet støjværn er. På baggrund af 60 års erfaring og en konstant optimering af vores akustiske skum af høj kvalitet, er det lykkedes for os at udvikle fleksible og samtidigt stilfulde støjværnselementer med høje absorptionsværdier. Du kan få disse direkte og billigt fra fabrik i vores online shop. Vælg dine favoritter blandt flere farver og brandsikringsklasser.
Meget effektive lydabsorbere
Støjværn
den højeste
lydabsorption
Icon Lydabsorbent med profileret overflade
Overflader
Udvalg af
profiler
Icon Lydabsorberende materialetykkelser
Højder
kan vælges
forskelligt
Ikon farvevalg skum
Farveudvalg
efter ønske

Akustik møder design - Lydabsorbere fra aixFOAM

Ikke alene anses en god akustik mere og mere som et kvalitetsstempel i den moderne arkitektur, det gør et tiltalende design på støjværnselementerne også. Derfor finder du hos os enkelte, glatte (plane) støjværnsplader samt et stort udvalg af profilerede lydabsorbere som det klassiske noprede skum, pyramideskum eller vores lydabsorbere med en elegant filtoverflade. Forskellige monteringsoptioner, såsom vores støjabsorberende plader med praktisk selvklæbende udstyr, letter monteringen af lydabsorberne og hører lige som vores hængekassetter af aluminium til de mest populære produkter blandt vores kunder. Således kan man ved hjælp af vores støjværnselementer også skabe designmæssige højdepunkter ved indretningen af restauranter, HiFi-studier, lydstudier, hjemmebiografer, skoler, børnehaver, boliger, fritidslokaler eller lægepraksisser.
Ikon brandbeskyttelsesskum
Brandsikring
forskellige klasser
Ikon lydabsorberingsmodstand
Beskyttelse
mod smuds &
væsker
Icon Montering af lydabsorbenter
Montering
flere
optioner
Icon Lydabsorbent efter mål
Fremstilling
standardiseret eller
individuel

Nu er det din tur: Find det optimale støjværn og sæt en stopper for dårlig akustik!

Vælg dit støjværn blandt vores aixFOAM akustiske absorbere. Her kan du i sektionen Rumakustik ved enkelte kategorier såsom „Kontor/callcenter“ vælge mellem produkter fra serien „Classic Line“ og „Architect Line“. Inden for teknisk akustik har du for eksempel i kategorien „Maskinindustri/anlægsindustri“ valget mellem serien „Classic Line“ og „Engineer Line“. I serien „Classic Line“ finder du basisprodukter til et effektivt støjværn. I serien „Architect Line“ hhv. „Engineer Line“ har vi sammenstillet lydabsorbere til dig i udsøgte designs og højere brandsikringsklasser.
En laptop viser aixFOAMs online shop med lydabsorbere og et udvalg af støjværnsprodukter.
Oplev de klassiske støjværnsprodukter i aixFOAMs „Classic Line“eller lydabsorbere med mere eksklusive designs og øgede brandsikringskrav i „Architect Line“ hhv. „Engineer Line“.
Hvis du ikke kan finde dit ønskeprodukt i vore shop eller skulle du være usikker på valget af din lydabsorber, kan du benytte vores gratis rådgivningsservice. Vores fagkonsulenter understøtter dig ved dine projekter med at finde en passende løsning til dine krav. Efter ønske modtager du hos os ligeledes individuelle og skræddersyede støjværnsløsninger og lydabsorbere til dit projekt - kontakt blot vores serviceteam.
Gratis akustikrådgivning fra aixFOAM

Fagkonsulenterne fra aixFOAM står til din rådighed på telefon eller e-mail.

Gratis rådgivning
aixFOAM Lydabsorbenter og lydisolering

Her kan du vælge støjværnsprodukter til din applikation.

Se kategorierne
Callcenter user-circle logout