Søgning

Optimal klang til hjemmet

Vores lydabsorbere forbedrer akustikken og gør det til en fornøjelse at lytte i hjemmebiografen, HiFi-studiet eller musikværelset.

  • Forbedret klang til en klar sound - inklusiv gåsehud
  • Præcis basgengivelse uden flutter-ekkoer, rumlen eller rungen af bassen
  • Lydabsorbere til de dybe, mellemhøje og høje toner
  • Flotte designs i forskellige farver og former
  • Hurtig levering og let montering

Her får du mere at vide om lydisolering og støjværn i hjemmebiografen og HiFi-studiet.

Fed sound til hjemmebiografen og HiFi-studiet

Her kan du se billeder fra kunder af vores aixFOAM lydabsorbenter i hjemmebiografen, HiFi-studiet & musikrummet!

Til galleriet

Vores bestseller til perfekt akustik i hjemmebiografen

I forskellige farver og som Premiumabsorbent med lydisolering og ekstra brandsikring!

købe nu!

Alle tiders mest effektive lydisolering

Med vores aixFOAM Premium absorbenter med ekstra flammehæmning definerer du lydisolering på en ny måde.

Gå på opdagelse

Lave frekvenser under kontrol

Prøv vores allrounder mod dårlig baslyd - for den bedste klang, uden at gå på kompromis.

Køb nu

Den passende ramme for din akustik

Effektiv lyddæmpning så skøn og fleksibel som aldrig før - med aixFOAM akustikrammer

Se dem her!

Lad tæppet gå for en lækker hjemmebiograf!

Vores elektriske gardinmotor – eventuelt med stilfuldt ”Wave”-gardin i 17 forskellige farver.

Opdag nu!

„aixFOAM har overbevist mig fuldstændigt som HiFi-redaktør og musikelsker! Møder og musikprøver er blevet meget sjovere og mindre anstrengende, efter vi har fået bedre og renere akustik.“

Portrait Fengler HiFi-JournalMatthias Fengler, stedfortrædende chefredaktørLogo Hifi-Journal

Mere om projektet

Product Finder

Placering

Loft

Væg

Dør

Gulv

Optik

Struktureret overflade

Filt overflade

Glat overflade

Akustisk stof overflade

Formen

Rektangel (standard)

Kontur

Firkantet

Rund/Oval

Støjkilde

Luftbåren lyd, højfrekvent

Luftbåren lyd, mellemfrekvens

Luftbåren lyd, lavfrekvent

Strukturbåren lyd

Matching products: Nulstil Filter

Classic Line

Professional Line

Flere valgmuligheder?

Filtlaminerede akustikelementer, klassiske akustikskum og meget mere kan findes i vores CLASSIC LINE.

Flere valgmuligheder?

Højere I vores PROFESSIONAL LINE finder du højere brandbeskyttelse, yderligere designs, printbare elementer og meget mere.

Individuelle serviceforespørgsler

Er du erhvervskunde? Har du brug for andre leveringsmængder end dem i shoppen? Har du særlige ønsker til emballering eller specielle krav til forsendelse og levering? Ring og få en snak med os!

Til kontaktsiden

„Træ og aixFOAM lydabsorbenter - for mig den bedste kombination til at konstruere et effektivt og stilfuldt akustisk panel.“

aixFOAM Kollaboration zum Bau eines AkustikrahmensSergej Harres, Holzhandwerk Harres
Håndværker & designer

Mere om projektet

Lydisolering & støjværn til hjemmebiograf eller HiFi-studie

Filmfans og musikelskere kender og elsker det øjeblik hvor den første tone lyder i hjemmebiografen eller HiFi-lokalet. Nu er en ting frem for alt afgørende - den perfekte sound! Hyppigt breder skuffelsen sig dog, efter man har opstillet boksene af høj kvalitet og det dyre HiFi- eller lydanlæg. Hvorfor lyder de ikke som forventet, men afgiver kun en mudret, rungede lyd?

Årsagen er en dårlig rumakustik i hjemmebiografen eller musikværelset, der kan forbedre ved anvendelse af støjværn. Her skal man dog vælge mellem lydisolering udefra og støjdæmpningen til forbedring af akustikken i rummet.

Via støjværn bliver filmoplevelsen i hjemmebiografen til en ren nydelse. Lydabsorbere hjælper med at forbedre akustikken i rummet og lader lyden på musikanlægget eller HiFi-anlægget komme til sin ret.
Et par nyder en film i hjemmebiografen takket være støjværn.

Hvordan fungerer støjisoleringen hhv. lydisoleringen i hjemmebiografen?

Når spændingen i filmen når sit højdepunkt, afrunder en kraftfuld lyd den samlede biografoplevelse. Ikke desto mindre skal der af hensyn til naboerne, familien eller andre beboere træffes målrettede foranstaltninger til støjværn. Ved støjisolering hhv. lydisolering i hjemmebiografen handler det først og fremmest om at forhindre en overførsel af støjen udad.

Sværvægtere standser støjen i hjemmebiografen

Stiger lydtrykniveauet, begynder loft og vægge i hjemmebiografen at vibrere og overfører støj til tilstødende rum. For at forhindre dette, er det nødvendigt at forstærke materialet i disse byggeelementer. Det kan man kun med en tilstrækkelig masse. Støjværnsmåtter med profileret overflade såsom pyramideskum eller nopret skumstof er snarere fluevægt og kan derfor ikke anbefales.

Akustiske elementer med en høj materialetykkelse såsom akustisk tungt skum, akustisk tungfolie eller en kombination af begge absorbere er ideelle til at forstærke vægge og lofter og til at blokere overførslen af lyd.

Rum i rum-koncepter forhindrer lydoverførsel

For at hindre overførslen af strukturbåret støj og for at reducere larm maksimalt, anbefaler vi anvendelsen af såkaldte rum i rum-løsninger. Her indsættes en anden væg - for eksempel af gips - foran den egentlige væg i rummet. Mellemrummet mellem disse vægge skal nu fyldes med lydabsorbere. Også her er støjværnselementer med en høj egenvægt (akustisk tungfolie, tungt skum) eller lydabsorbere med en glat overfladet og høj tykkelse optimale. Jo tykkere man vælger materialet på absorberen, desto mere støj opsluges og absorberes. En beklædning af vægkonstruktionen med akustisk stof afrunder bio-looket og giver et flot atmosfære.

Ved gulvet anbefales en ”svømmende” udlægning til udkobling, for at forhindre overførslen af støj. Også vinduer og døre kan isoleres efterfølgende. Du finder også yderligere informationer om dette i vores afsnit aixFOAM Viden (tysk).

Her finder du vej til vores sektion aixFOAM Viden (tysk).

Uden støjisolering: En kvinde er irriteret iver larmen fra hjemmebiografen hos naboerne.
En lydisolering eller støjisolering af væg og loft i hjemmebiografen forhindrer overførslen af støj og bøvl med naboerne - for en uforstyrret nydelse af film.

Hvordan kan støjværn forbedre en dårlig rumakustik i hjemmebiografen eller musikværelset?

For at forbedre akustikken i rummet, anvendes forskellige lydabsorbere til støjdæmpning. Derved forhindres rungen fra bas eller flutter-ekkoer og anlægget og boksene kan folde hele deres klangpotentiale ud.

Lydabsorbere til problemer med høje frekvenser og flutter-ekkoer

Skingert klingende høje lyde eller flutter-ekkoer, der opstår på grund af lange efterklangstider og uønskede lydrefleksioner, skal dæmpes med absorbere af akustisk skumstof. Profilerede støjslugere som det klassiske, noprede skumstof eller pyramideskum kan monteres som bredbåndsabsorbere på vægge og lofter i rummet. De absorberer støjende frekvenser og reducerer efterklang. Den profilerede overflade spreder endvidere lyden og giver en naturlig klang.

Som regel er det mo at udstyre 20 - 30 % af væg- eller loftsfladen med absorbere. Man skal herved føle sig frem trinvist, for at undgå en ”overdæmpning” og en unaturlig rumklang.

Lydabsorbere som nopret skumstof på væggene i hjemmebiografen reducerer som bredbåndsabsorbere efterklang og afhjælper flutter-ekkorer - for den ideelle filmlyd
Nopret skumstof på væggene i hjemmebiografen som støjværn

Bas absorbere til problemer med rungen eller rumlen fra bas

For at dæmpe dybe frekvenser og basser med meget energi, skal der anvendes såkaldte basfælder hhv. absorbere af tykt skumstof. Ud over pladeabsorbere er bas absorbere eller også dybtoneabsorbere særligt effektive. De er opbygget i pyramideform og skal placeres i hjørnerne, så spidsen peger ind i rummet. Det er også takket være denne placering at de bærer navnet hjørneabsorbere eller kantabsorbere.

Hvorfor er lydabsorbere fra aixFOAM det bedste valg til støjværn i hjemmebiografen og HiFi-studiet?

For den perfekte lyd i hjemmebiografen, musikværelset eller HiFi-studiet skal du bruge en professionel partner inden for støjisolering. Hos aixFOAM har vi i 60 år fremstillet støjværn af høj kvalitet ”Made in Germany” og ved, hvilke faktorer der er afgørende for en god rumakustik. Gennem en konstant videreudvikling af vores lydabsorbere er det lykkedes for os at skabe produkter med høje absorptionsværdier og flotte designs.
Meget effektive lydabsorbere
Støjværn
den højeste
lydabsorption
Icon Lydabsorbent med profileret overflade
Overflader
Udvalg af
profiler
Icon Lydabsorberende materialetykkelser
Højder
kan vælges
forskelligt
Ikon farvevalg skum
Farveudvalg
efter ønske
Ikon brandbeskyttelsesskum
Brandsikring
forskellige klasser
Icon Montering af lydabsorbenter
Montering
flere
optioner
aixFOAM lydabsorbere reducerer støj, forbedrer klangen og fås i forskellige farver og materialetykkelser. Vælg dine favoritter blandt flere overfladeprofiler eller brandsikringsklasser og bestil din lydabsorber nemt og bekvemt online. Innovative monteringsoptioner såsom flotte aluminiumskassetter ig hængesystemer til væg og loft forbedrer som designelementer ikke kun akustikken, men opgraderer også din hjemmebiograf eller dit HiFi-studie rent visuelt. Efter ønske får du også vores støjværnsmåtter med praktisk selvklæbende udstyr for en supernem montering og det perfekte hold.

Nu er det din tur: Få den optimale lyd i din hjemmebiograf, dit musikværelse eller dit HiFi-studie nu!

Vælg de passende produkter i vores online shop til støjisolering og støjdæmpning i din hjemmebiograf eller få gratis rådgivning fra vores fagkonsulenter. Vi hos aixFOAM ved, at alle akustikprojekter er enestående og individuelle og hjælper dig med at finde det optimale støjværn til din applikation.
Gratis akustikrådgivning fra aixFOAM

Fagkonsulenterne fra aixFOAM står til din rådighed på telefon eller e-mail.

Gratis rådgivning
aixFOAM Lydabsorberende lydabsorberende materiale til hjemmebiograf og hi-fi-studie

Her finder du støjværnsprodukter til den optimale lyd i hjemmebiografen, HiFi-studiet eller musiklokalet.

Se produkterne
Leder du efter inspiration?

Her finder du billeder fra vores kunder af støjværn i hjemmebiograf, musikværelse og HiFi-studie.

Lydisoleringsapplikationer i hjemmebiograf, hi-fi og musikrum
Til galleriet
Callcenter user-circle logout