Søgning

Mindre støj og den største koncentration på sporten

Fuld koncentration uden distraktioner - aixFOAM lydisolering af sportsfaciliteter

  • Forbedret akustik og mere kvalitet ved opholdet for sportsudøvere og tilskuere
  • Reduktion af støj og op til 20 % forbedret koncentration ved træning og stævner
  • Støjværn til haller, fitnessstudier og andre sportsfaciliteter
  • Moderne designs i forskellige farver og former
  • Ideelle løsninger, også til eftermontering i eksisterende haller og studier

Her får du mere at vide om støjværn hhv. støjisolering i sportshaller, fitnessstudier og svømmehaller.

Alle tiders mest effektive lydisolering

Med vores aixFOAM Premium absorbenter med ekstra flammehæmning definerer du lydisolering på en ny måde.

Gå på opdagelse
Køb aixFOAM-dørisoleringssæt i 20 forskellige farver

Farver skaber liv.

Oplev vores aixFOAM dørisoleringssæt i 20 attraktive farver og luk larmen ude.

Se dem her!

Product Finder

Placering

Loft

Væg

Optik

Glat overflade

Struktureret overflade

Akustisk stof overflade

Filt overflade

Fastgørelsessystem

Hængesystem

Selvklæbende

Monteringskassette aluminium, elokseret

Wiresystem

Produkter uden fast montering

Magnetisk

Støjkilde

Luftbåren lyd, højfrekvent

Luftbåren lyd, mellemfrekvens

Luftbåren lyd, lavfrekvent

Matching products: Nulstil Filter

Classic Line

Professional Line

Flere valgmuligheder?

Filtlaminerede akustikelementer, klassiske akustikskum og meget mere kan findes i vores CLASSIC LINE.

Flere valgmuligheder?

Højere I vores PROFESSIONAL LINE finder du højere brandbeskyttelse, yderligere designs, printbare elementer og meget mere.

Individuelle serviceforespørgsler

Er du erhvervskunde? Har du brug for andre leveringsmængder end dem i shoppen? Har du særlige ønsker til emballering eller specielle krav til forsendelse og levering? Ring og få en snak med os!

Til kontaktsiden

Støjværn i sportshaller, i fitnessstudiet og i svømmehaller

Sko, der knirker på gulvet, driblende bolde, højlydte hepperåb og musik, vandsprøjt og raslende vægte. Disse og andre støjkilder udgør den sædvanlige lydkulisse i sportsfaciliteter såsom idrætshaller, svømmehaller eller fitnessstudier og får støjniveauet til at stige.

Hårde, glatte overflader på gulve, vægge og lofter reflekterer lyden og sørger for at lydtrykniveauet konstant bevæger sig opad. Desuden forringer store grundflader, høje lofter og store rum akustikken og fremmer en ubehagelig efterklang.

Masser af plads til klang: Særligt i sportshaller og andre omfangsrige sportsfaciliteter giver lydhårde byggematerialer såsom træ, glas, fliser og kunststof lange efterklangstider og en dårlig rumakustik. Støjværn hjælper med at sænke støjniveauet.
Store rum og lydhårde overflader reflekterer lyd, og derved opstår der en ubehagelig efterklang. Støjværn i sportshallen giver ro.

Hvorfor er støjværn hhv. støjisolering i sportsfaciliteter så vigtig?

Anvendelsen af lydabsorbere i sportsfaciliteter kan anbefales af flere årsager. For det første forbedrer støjværn rumakustikken og for det andet forringer det støjen.

For en succes i sporten - særligt ved stævner, men også under træning - er det vigtigt, at sportsudøverne kan fokusere på deres præstation og de kommende udfordringer. Kun således kan man udfolde det sportslige potentiale fuldt ud. Forstyrrende støj og klang nedsætter koncentrationen og øger således desuden risikoen for skader. Frem for alt ved holdsport såsom volleyball eller basketball er det desuden vigtigt at spillerne på banen kommunikerer godt med hinanden eller kan forstå trænerens anvisninger.

Naturligvis nyder tilskuere ved sportsarrangementer også godt af en god akustik uden støj og klang og dermed af en øget kvalitet af opholdet i hallen.

Uanset om det er stævne eller træning - mere koncentration via anvendelse af lydabsorbere.
Fuld koncentration uden støj og distraktion - støjværn i sportshaller giver mere kvalitet af opholdet for sportsudøvere og tilskuere. En god akustik kan øge koncentrationen med op til 20 % og således bidrage betydeligt til den sportslige succes.

Hvordan fungerer støjværn og støjisolering i sportsfaciliteter?

Valget af de passende lydabsorbere skal altid tilpasses til kravene i lokalerne. Således gør det naturligvis en forskel, om man vil reducere efterklang i en sportshal eller svømmehal, eller vil støjisolere et rum i et fitnessstudie.

Støjværn i sportshallen/idrætshallen

Den største akustiske udfordring ved støjværn i haller er efterklangen hhv. de lange efterklangstider. Lyd reflekteres af de hårde overflader på vægge og lofter og kastes tilbage i hallen, hvor enhver form for lyde forbliver ubehageligt længe i rummet. For at undgå dette er det en god idé at udstyre lofter og/eller vægge i sportshallen med lydabsorbere. Især fritsvævende akustiske elementer, der fastgøres med praktiske wiresystemer under hallens loft og absorberer støj, har gjort sig heldigt bemærket.
Lydabsorbere under hallens loft i en sportshal absorberer støj, forhindrer lydrefleksioner og forkorter efterklangstiderne. Med praktiske wiresystemer kan lydabsorberne monteres særligt enkelt og fleksibelt.
Fritsvævende lydabsorbere under hallens loft i en sportshal sænker støjniveauet og reducerer klang.

Støjværn og støjisolering i et fitnessstudier

Larmende træningsudstyr, samtaler mellem kunderne, fitnesskurser, træning, musik. Lydkilderne i fitnessstudiet er mange og får hurtigt støjniveauet til at stige. Støjudviklingen fremmes desuden af mange lydhårde overflader og gør et støjværn næsten uundværligt, for at bibeholde opholds- og træningskvaliteten vedvarende for kunderne. Valget af den passende lydabsorber skal her finde sted alt efter de pågældende krav. Således kan lydabsorbere på vægge og lofter i studiet reducere efterklang og forstyrrende larm betydeligt. Fritsvævende akustiske elementer kan anvendes som rumdelere, for at adskille enkelte områder visuelt og akustisk.

Til lydisolering af enkelte rum skal der anvendes lydabsorbere med en stor tykkelse og en høj fladevægt. Til dette formål er især vores lydisoleringsmåtter af akustisk tungt skum meget velegnede.

Først og fremmest er træningsudstyr, der arbejder med tunge vægte, ofte et problem i fitnessstudier. De genererer ikke kun støj, men også materialevibrationer, der overføres som strukturbåret støj på gulve, vægge og lofter og således afgiver støj til de nærliggende rum. Derfor er det bedst at udkoble fitnessudstyr fra gulvet. Også til dette er lydisoleringsmåtter af akustisk tungt skum, der placeres under udstyret og f.eks. kan tildækkes med en træplade, meget velegnede. Ideelt set burde udstyret stå på et lille podie, der er helt udkoblet fra gulv og væg.

Støjværn i fitnessstudier
Mere motivation, opholds- og træningskvalitet: En go akustik er afgørende, uanset om der et ved træning eller i områder til ro og afspænding. Støjværn i fitnessstudier reducerer støj og giver en atmosfære med velvære.

Støjværn i svømmehaller

Fliser, glas, kunststofoverflader, høje lofter, store flader og en hel masse lydkilder. Badegæsterne udgør en særligt stor udfordring ved støjisoleringen. For at reducere efterklang i svømmehaller, er hængende lydabsorbere og akustiske sejl særligt velegnede. De kan monteres ganske enkelt med specielle hænge- eller wiresystemer under hallens loft. Derved absorberes støj og der skabes tilstrækkelig plads til ro, afslapning eller koncentration ved sport.
Uanset om det er som et sportsanlæg eller et afslapningsrum: Akustikken i svømmehaller påvirker helt afgørende kvaliteten af opholdet for sportsudøvere og besøgende. Støjværn hjælper med at dæmpe støj og reducere efterklang.
Støjværn i svømmebadet forbedrer rumakustikken for sportsudøvere og besøgende.

Hvorfor er lydabsorbere fra aixFOAM bedst egnede som støjværn i sportsfaciliteter?

Lige siden 1958 har vi beskæftiget os med fremstilling af lydabsorbere til anvendelse inden for ethvert område. På baggrund af vores erfaring og den konstante videreudvikling af vores absorbere kan vi tilbyde vores kunder akustiske elementer, der er højeffektive ved lydisolering og samtidig overbeviser med moderne designs.
Meget effektive lydabsorbere
Støjværn
den højeste
lydabsorption
Icon Lydabsorbent med profileret overflade
Overflader
Udvalg af
profiler
Icon Lydabsorberende materialetykkelser
Højder
kan vælges
forskelligt
Ikon farvevalg skum
Farveudvalg
efter ønske
Ikon brandbeskyttelsesskum
Brandsikring
forskellige klasser
Icon Montering af lydabsorbenter
Montering
flere
optioner

Nu er det din tur: Find det optimale støjværn til din sportshal, dit fitnessstudie eller din svømmehal!

Vælg dine favoritter mellem vores aixFOAM-produkter til sportsfaciliteter eller brug vores gratis rådgivningsservice. Vores fagkonsulenter understøtter dig ved dine projekter med at finde en passende løsning til dine krav.
Gratis akustikrådgivning fra aixFOAM

Fagkonsulenterne fra aixFOAM står til din rådighed på telefon eller e-mail.

Gratis rådgivning
aixFOAM lydabsorbenter til sportshaller, svømmehaller og fitnessstudier

Her finder du støjværnsprodukter for mindre støj i sportshaller, fitnessstudier og svømmehaller.

Se produkterne
Callcenter user-circle logout