Søgning

Støjdæmpning til loftet

Prøv aixFOAM loftabsorbenter for mere ro og glasklar rumakustik!

  • Loftabsorbenter, akustiksejl, lydisoleringsplader til nedhængte lofter eller gitterlofter – aixFOAM lydabsorbenter til alle slags lofter
  • Forbedret akustik og behageligere rum at opholde sig i, også i åbne lokaler
  • Reduceret støjtransmission gennem loftet
  • Mindre efterklang og lydreflektioner fra hårde materialer
  • Moderne, æstetiske designs i forskellige farver og former
  • Smarte monteringsløsninger: Selvklæbende loftabsorbenter eller hænge-/wiresystemløsninger

”Vores selvklæbende loftssæt er yderst effektive og nemme at montere. Min absolut topanbefaling til moderne lokaler med høje krav til støjdæmpning og brandsikring!”

Selvklæbende akustikloftsætThomas Stollenwerk
Teknisk leder, aixFOAM

Om produktet

Perfekt akustik i praktisk sæt

Prøv vores wiresystem loftssæt med Premium lydabsorbenter til lokaler fra 10 m² og op!

Køb nu!

Vores bestseller til lydisolering i loftet

Prøv vores kvadratiske lydabsorbenter til dæmpning af dit loft!

Køb nu!

Product Finder

Placering

Loft

Væg

Optik

Glat overflade

Akustisk stof overflade

Struktureret overflade

Filt overflade

Fastgørelsessystem

Hængesystem

Selvklæbende

Monteringskassette aluminium, elokseret

Wiresystem

Produkter uden fast montering

Magnetisk

Støjkilde

Luftbåren lyd, højfrekvent

Luftbåren lyd, mellemfrekvens

Luftbåren lyd, lavfrekvent

Matching products: Nulstil Filter

Classic Line

Professional Line

Flere valgmuligheder?

Filtlaminerede akustikelementer, klassiske akustikskum og meget mere kan findes i vores CLASSIC LINE.

Flere valgmuligheder?

Højere I vores PROFESSIONAL LINE finder du højere brandbeskyttelse, yderligere designs, printbare elementer og meget mere.

Akustisk loft - lydisoleringselementer

Her finder du et udvalg af vores støjdæmpningselementer af høj kvalitet - specielt skræddersyet til akustiske lofter

Praktiske tips

Vores akustiske elementer er nemme at indsætte i almindelige standardmæssige nedhængte lofter.

Du kan klæbe vores akustikplader på loftet eller ganske enkelt hænge dem ned fra loftet ved hjælp af vores akustikrammer. Få mere at vide om vores monteringsmuligheder.

Find informationer om brandsikringsforskrifterne, for at vi kan tilbyde dig en optimal løsning.

Vi står gerne til rådighed med gratis rådgivning.

Hvordan kan aixFOAM hjælpe dig?

aixFOAM tilbyder højeffektive akustiske absorbenter, med hvilke du kan opgradere lofter både lydteknisk og designteknisk. Finder du ikke lige det, der passer til dit behov, så kontakt os endelig. Som producent kan vi tilbyde dig en skræddersyet løsning, helt uforpligtende.

Opgradering af eksisterende nedhængte lofter med akustiske absorbenter

aixFOAM akustikloft Nedhængt loftelement ROOFER / ROOFER Maya
Det akustiske loft er ikke kun en udbredt løsning inden for industrien, den anvendes også hyppigt i den private sektor eller i offentlige bygninger. Et eksisterende, nedhængt loft kan omdannes til et højeffektivt akustisk loft uden besværlig montering. Da lyden ikke kun spredes i selve rummet, men lige så meget mellem disse, anbefales det særligt i huse, hvor forskellige grupper af beboere mødes, at forsyne loftet med en lydisolering, for at leve op til de individuelle krav fra de enkelte parter.

Forbedring af livskvaliteten i boliger ved hjælp af lydisolerede lofter

Et akustikloft i boligen bruges først og fremmest til at dæmpe støjen i rummene, hvormed generende efterklang forkortes betydeligt. For at afbryde lydens transmission og for at minimere refleksioner, er det en god idé at lydisolere loftet som det første.

I ældre bygninger, hvor alternative lydisoleringsmuligheder, f.eks. "svømmende cementgulve” næppe er mulige, ville det på grund af den typisk høje loftshøjde være nærliggende at øge støjdæmpningen ved at etablere nedhængte lofter. Her kan man, i stedet for de almindelige gipsplader, indsætte aixFOAM akustiske elementer i de gængse standardmæssige, nedhængte lofter. Der er desuden mulighed for kun at beklæde delområder på loftet med akustikplader, for at optimere støjdæmpningen i loftet.

Alternativt har aixFOAM en række forskellige akustiske elementer til loftet, som kan klæbes direkte på loftet eller hænges op ved hjælp af et enkelt rammesystem. I forbindelse med akustiklofter er kvadratiske lydabsorbenter med skrå kanter særligt velegnede til reduktion af efterklangstiden. Lydabsorbenter med glat overflade egner sig bedst til montering med skyggefuge.

Montering af støjdæmpning i loftet på kontoret

I kontorlokaler, som ikke kun på grund af deres ofte lydreflekterende interiør har tendens til lange efterklangstider, men også har tendens til et højt støjniveau på grund af de mange forskellige støjkilder, er det også muligt at eftermontere et akustisk loft. Her kan man til lydisoleringen bruge loftsejl, som fås i flere forskellige farver. Støjdæmpningselementerne til kontorlofter, som er betrukket med akustisk tekstilstof, har den samme effekt som de nedhængte akustiske lofter eller påklæbede akustiske loftsplader. Det er muligt at ændre designet på loftssejlet, så de akustiske elementer til kontorloftet kan tilpasses uden problemer til den pågældende atmosfære i rummet.

Akustisk loft til børnehaver og skoler

Råb, skrigen, løb, sang, leg med legetøj - i bygninger til børn findes der et stort antal forskellige lydkilder, som kan gøre det påkrævet at anbringe lydisolerende plader fra loftet i børnehaver og skoler eller at indsætte et akustisk loft i en sportshal. Hertil kommer støj fra varme- og ventilationsanlæg, sanitære anlæg, ryk af stole og bore samt smækkende skabs- og lokaledøre. Desuden trænger trafiklarm og larm fra byggearbejder eller plæneklippere ind udefra. Sammenlagt opstår der er højt støjniveau, der ofte opfattes som belastende af de berørte, og som gør en absorbent i loftet nødvendig som lydisolering.

For eksempel i børnehaver kan akustikken forbedres betydeligt med loftsejl. Der er næsten ingen grænser for de kreative udformningsmuligheder hvad angår farver og effektmangfoldighed. Desuden kan betrækkes trykkes med børnemotiver, der helt sikkert vil falde i børnenes smag.

Støjisolerende loftsplader giver ro selv i de mest støjende undervisningslokaler, og et behageligt læringsklima. Når der skal eftermonteres et akustisk loft på en skole, anbefales det på grund af de ofte høje lokaler at indsætte et standardmæssigt, nedhængt loft kombineret med akustiske elementer fra aixFOAM. En installation med hjælp af monteringshængekassetter, som hænger ned fra lokalets loft og kan anbringes rigtig tæt på lydkilden, er også en mulighed.

Har du spørgsmål?

aixFOAM-teamet hjælper dig gerne med at sammensætte et passende tilbud på et akustisk loft til dig. Kontakt os via e-mail på sales@aixfoam.dk eller via telefon. Telefonnummeret er vist øverst til højre.

Få mere at vide?

Læs mere om lydisolering af lofter i vores aixFOAM guide under Viden.

Lydisolering til loftet - akustiklofter og loftsabsorbenter
Til vejviseren
Callcenter user-circle logout