Søgning

Mindre larm og stress på kontoret

Vores lydabsorbere giver mere ro, koncentration og produktivitet på arbejdspladsen

  • Forbedret akustik for en lettere kommunikation med kunder og kolleger
  • Mindre støj på grund af forstyrrende støjkilder (telefoner, kopimaskiner, møder...)
  • Passende støjværnsløsninger til anvendelse i rummet og på arbejdspladsen
  • Flotte designs til moderne kontorlokaler og callcentre
  • Også ideelt til eftermontering i eksisterende kontorlokaler

Her får du mere at vide om støjværn på kontorer og i callcentre.

Støjdæmpning for mere ro på kontoret

Her kan du se billeder af vores aixFOAM lydabsorbenter i kontorer og arbejdslokaler!

Til galleriet
Køb aixFOAM-dørisoleringssæt i 20 forskellige farver

Farver skaber liv.

Oplev vores aixFOAM dørisoleringssæt i 20 attraktive farver og luk larmen ude.

Se dem her!

Arbejd hjemme i fred og ro

Prøv vores aixFOAM lydabsorbenter til dit hjemmekontor.

Upptäck nu

Alt godt kommer fra oven

Støjdæmpning til loftet: Prøv vores lydabsorbenter og opnå mere ro og glasklar akustik!

opdag nu!

Arbejd hjemme i fred og ro

Opkald, telefon- og videokonferencer uden støj og efterklang - med vores mobil bordopstilling .

Køb nu

Den passende ramme for din akustik

Effektiv lyddæmpning så skøn og fleksibel som aldrig før - med aixFOAM akustikrammer

Se dem her!

Product Finder

Placering

Loft

Væg

Dør

Gulv

Tabel

Optik

Glat overflade

Filt overflade

Akustisk stof overflade

Struktureret overflade

Fastgørelsessystem

Selvklæbende

Hængesystem

Monteringskassette aluminium, elokseret

Produkter uden fast montering

Wiresystem

Magnetisk

Støjkilde

Luftbåren lyd, højfrekvent

Luftbåren lyd, mellemfrekvens

Luftbåren lyd, lavfrekvent

Matching products: Nulstil Filter

Classic Line

Professional Line

Flere valgmuligheder?

Filtlaminerede akustikelementer, klassiske akustikskum og meget mere kan findes i vores CLASSIC LINE.

Flere valgmuligheder?

Højere I vores PROFESSIONAL LINE finder du højere brandbeskyttelse, yderligere designs, printbare elementer og meget mere.

Individuelle serviceforespørgsler

Er du erhvervskunde? Har du brug for andre leveringsmængder end dem i shoppen? Har du særlige ønsker til emballering eller specielle krav til forsendelse og levering? Ring og få en snak med os!

Til kontaktsiden

Mindre larm og stress på kontoret

Telefoner ringer, printer og kopimaskine rumler uafbrudt, kolleger taler i telefon eller diskuterer vigtige projekter og ventilationen fra klimaanlægget suser om kap med computerne. De talrige støjkilder i kontorlokaler eller i callcentre får hurtigt støjniveauet til at stige ubehageligt meget. Desuden begunstiger de konstruktionsmæssige forhold, altså hårde og lydreflekterende materialer såsom betonvægge, glasfronter og møbler lange efterklangstider, så støjen bliver længere i rummet. Dette støjniveau kan hurtigt blive en belastning uden støjværn på kontoret.

Hvorfor er støjværn så vigtige på kontorer eller i callcentre?

Ud over de lovmæssige bestemmelser er der mange gode argumenter for anvendelsen af støjværn på kontorer og i callcentre.

Støjværn fremmer sundheden og produktiviteten

Et højere støjniveau generer ikke kun medarbejdernes koncentration og forringer præstationsevnen. Tværtimod fører en permanent støjbelastning til sundhedsmæssige indskrænkninger, som skal tages alvorligt. Stress, anspændthed, nervøsitet samt søvnforstyrrelser og hjerte- og kredsløbssygdomme er mulige følger af for meget støj og kan forårsage sygdomsbetinget fravær.
Støj i kontorlokaler øger den psykiske belastning, forårsager stress og forringer koncentrationen. Særligt ved kontorlandskaber eller callcentre er anvendelsen af støjværn et nødvendigt middel til at opretholde sundheden og effektiviteten hos medarbejderne.
En mand sidder stresset og træt ved sin arbejdsplads på kontoret uden støjværn.
I henhold til forordningen om arbejdsplader ligger den tilladte grænseværdi for lydtrykniveauet på kontorer mellem 55 dB(A) og 70 dB(A). Også direktiv DIN 18041 vedrørende „Akustisk kvalitet i små og mellemstore rum“ leverer værdifulde argumenter for anvendelsen af støjværn i kontorlokaler og callcentre og bør tages i betragtning med indretning og lydisolering.

Støjværn forbedrer kvaliteten af tjenesteydelser

Når nettoudbyttet via medarbejderne i en virksomhed i høj grad eller udelukkende opnås gennem kommunikation, som for eksempel i et callcentre, er en god rumakustik særligt vigtig. Dermed er der mindre fokus på de gældende forskrifter for støjværn, og meget mere på en stigning af kvaliteten af tjenesteydelser. Meget baggrundsstøj eller en ”lagerhal-akustik” med for meget efterklang virker hurtigt useriøst på kunderne eller forretningspartnerne i telefonen og forringer købe- og samarbejdslyst. Anvendelsen af støjværn afhjælper dette.
Et callcenter eller kontor med støjværn, hvor en medarbejder taler i telefon
Trods en travl aktivitet i callcentret eller på kontoret søger et effektivt støjværn for en god kommunikation og fremmer således kvaliteten af tjenesteydelser samt service og salg.

Hvordan kan støjværn på kontorer og i callcentre forbedre rumakustikken?

Med enkle tiltag og de passende akustiske elementer kan man reducere støjen på kontoret eller i callcentret og forbedre akustikken.

Støjværn til væg og loft

For at dæmpe efterklang i kontorlokaler, kan systemløsninger såsom monteringen af et akustisk loft eller et nedhængt loft være en god idé. Akustiske sejl og lydabsorbere i hængekassetter på væggene eller loftet er ligeledes et rigtig godt alternativ til at forbedre rumakustikken. Desuden skaber de et visuelt højdepunkt og tilpasser sig f.eks. med et flot filtbetræk til det eksisterende rumdesign.

For at reducere støj på kontoret eller i callcentret, er det nødvendigt allerede at bekæmpe denne ved støjkilden. Med andre ord: Støjabsorbere skal installeres på medarbejderens arbejdsplads. Til dette formål kan man montere lydabsorbere direkte over arbejdspladserne.

Akustiske sejl og lydabsorbere i hængekassetter over arbejdspladserne forbedrer akustikken og tilpasser sig perfekt i designet i moderne kontorer og callcentre.
Lydabsorber i en hængekassette over en arbejdsplads på et kontor

Lydabsorbere på arbejdspladsen

For at dæmpe støj på arbejdspladsen, egner bordopsatser hhv. bordskærme sig særligt godt til skrivebordet. Dog skal man her sørge for en tilstrækkelig højde på de akustiske elementer, så direkte lyd ikke kan trænge ud til personen ved siden af eller over for. En simpel test er tilstrækkelig: Hvis medarbejderne stadig kan se hinanden hen over bordskærmen, er den som regel for lav. Alternativt kan en eksisterende skillevæg til et skrivebord også udstyres med lydisoleringsmåtter for at standse spredningen af støj.

Fritstående akustiske elementer på kontorer og i callcentre

Fritstående akustiske elementer såsom akustiske søjler eller akustiske skillevægge kan lige ledes anvendes for at forbedre rumakustikken. De blokerer for spredningen af lyd i rummet og giver således mere ro.
Akustiske vægge og akustiske søjler i et kontor
Svævende akustiske skillevægge og fritstående akustiske søjler blokerer som rumdelere for spredningen af lyd og hjælper med at beskytte de enkelte arbejdspladser på kontoret eller i callcentret mod støj.

Hvorfor skal man vælge aixFOAM til støjværn på kontorer og i callcentre?

Som producent af akustiske elementer af høj kvalitet ved vi, hvor vigtigt støjværn på arbejdspladsen er. Medarbejdernes produktivitet og sundhed er tæt forbundet med en god akustik og kravet til et effektivt støjværn er tilsvarende højt. Hen over årene har vi derfor hos aixFOAM udviklet lydabsorbere, der både absorberer lyd, men også passer ind i designet på moderne kontorer og i moderne callcentre.
Meget effektive lydabsorbere
Støjværn
den højeste
lydabsorption
Icon Lydabsorbent med profileret overflade
Overflader
Udvalg af
profiler
Icon Lydabsorberende materialetykkelser
Højder
kan vælges
forskelligt
Ikon farvevalg skum
Farveudvalg
efter ønske
Ikon brandbeskyttelsesskum
Brandsikring
forskellige klasser
Icon Montering af lydabsorbenter
Montering
flere
optioner
aixFOAM lydabsorbere reducerer støj, forbedrer rumakustikken og fås i forskellige brandsikringsklasser og materialetykkelser. Vælg dine favoritter blandt flere farver og overflader. Forskellige monteringsoptioner såsom vores udsøgte hængekassetter af aluminium letter monteringen af absorberne og skaber et visuelt højdepunkt ved udformningen af rummet.

Nu er det din tur: Find det passende støjværn til dit kontor eller callcenter - for en arbejdsatmosfære med velvære!

Vælg dit støjværn mellem vores aixFOAM-produkter til kontorer og callcentre nu eller brug vores gratis rådgivningsservice. Vores fagkonsulenter hjælper dig med at finde en passende løsning til dine kontorlokaler eller udarbejder et uforpligtende tilbud, der passer til dine krav.
Gratis akustikrådgivning fra aixFOAM

Fagkonsulenterne fra aixFOAM står til din rådighed på telefon eller e-mail.

Gratis rådgivning
aixFOAM Lydabsorbenter til kontorer og callcentre

Her finder du billeder fra vores kunder af støjværn på kontorer og i callcentre.

Se produkterne
Leder du efter inspiration?

Her finder du billeder fra vores kunder af støjværn på kontorer og i callcentre.


Til galleriet
Også interessant?
Callcenter user-circle logout