Akustiske måtter med plan overflade (SH001)
Akustiske måtter med plan overflade (SH001)
Art.nr.: SH001
Akustiske måtter med plan overflade (SH001)
Art.nr.: SH001

Akustiske måtter med plan overflade (SH001)

Art.nr.: SH001

Rektangulære akustiske måtter af akustisk skumstof med fine porer

 • Overflade: Plan
 • Størrelse 100 x 50 cm i forskellige materialetykkelser
 • Farve: antracit, hindbærrød, orange, lysegrå
 • Anvendelse: Lydisolering af kontorer & bureauer, lydstudier, HIFI-lokaler, prøvelokaler, etc.


I 5 enkle trin til din perfekte akustik:

Obligatoriske felter

Sorry, the maximum amount you can order is 10000.

Sorry, the minimum amount you can order is 1.

1 Pack = = 1
Klar konfigureret? Her går det videre
Dit valg:
Du er velkommen til at kontakte os, så understøtter vi dig gerne.

Telefon: +49 2403 / 83830 - 22
Mandag - fredag mellem kl. 08:00 og 17:00

Email: sales@aixfoam.com
24 timer i døgnet
Hvad er der i boksen?
Du modtager i alt 1 pakkeenheder med følgende indhold:

Akustiske måtter med plan overflade (SH001)
Art.nr. SH001

1 Pack =
= 1
32,46 €
inkl. 19 % Moms

Akustiske måtter med plan overflade (SH001)

Egenskaber på aixFOAM akustisk måtte SH001

 • fremragende akustiske egenskaber over et stort frekvensområde (bredbåndsabsorber)
 • Diskret form og samtidig meget effektiv akustisk
 • Tiltrækkende look
 • Reducerer ubehagelig efterklang i rummet
 • Grundet fleksibel montering ideel til eftermontering i eksisterende rum
 • Kan også anvendes effektivt i små rum
 • Flere forskellige udformninger - kan leveres i diverse former, materialetykkelser og farver
 • Lige velegnet til vægmontering (vægabsorber) som til loftmontering (loftabsorber)
 • Valgfrie højkvalitets aixFOAM hængekassetter ti væg- og loftmontering
 • Kan leveres med og uden brandhæmmersæt og i forskellige brandklasser
 • meget attraktive mængderabatter


Effektiv lydisolering med akustiske måtter af høj kvalitet

Vores lydabsorbere med plan overflade byder på en højeffektiv akustisk absorption, der egner sig til talrige anvendelsesområder. Den aixFOAM akustiske skum er betydeligt mere effektiv end almindelige skumstoffer. Allerede ved relativt lave materialetykkelser garanterer det anvendte akustiske skumstof høje absorptionsværdier og i overensstemmelse med et rigtig godt støjværn.

Akustisk løsning til din applikation

Til hovedanvendelsesområderne for den akustiske absorber SH001 hører eksempelvis lydstudier, prøvelokaler, HIFI-lokaler og kontorlokaler. Takket være den individuelt valgbare materialetykkelse kan aixFOAM akustiske elementer med glat overflade tilpasses specielt til de pågældende, givne krav. Vores maskinpark med topmoderne CNC-skæreanlæg sikrer en produktion på det højest tekniske niveau.

Enestående lydabsorbere grundet flere forskellige valgmuligheder

De akustiske absorbere kan monteres såvel på loftet som på væggen. Anvendelse i form af en synlig lydabsorber kan ligeledes realiseres, lige som en anvendelse som fyldning i en akustisk vægopspænding. For en enkel montering tilbyder vi vores akustiske måtter i selvklæbende form. Til en brug uden stofbeklædning anbefaler vi en montering med skyggeliste eller anvendelse af en hængekassette. De akustiske elementer bliver til et særligt blikfang, ved at du kombinerer forskellige materialetykkelser og farver. På grund af de mange forskellige farver og talrige materialetykkelser har du næsten ubegrænsede anbringelsesmuligheder til din rådighed.

Absorptionsgrad ifølge frekvensområde og materialetykkelse

FormatHøjdeAbsorptionsgrad ifølge DIN 52212
i mm i mm
    125 Hz 250 Hz 500 Hz 1000 Hz 2000 Hz 4000 Hz
1000 x 500 20 0,09 0,14 0,28 0,59 0,87 0,86
1000 x 500 30 0,11 0,23 0,53 0,92 0,90 0,99
1000 x 500 40 0,15 0,39 0,69 0,92 0,90 1,01
1000 x 500 50 0,19 0,53 0,81 1,00 0,94 1,01
1000 x 500 80 0,36 0,98 1,19 1,01 1,03 1,04

Målinger af absorptionsgraden blev udført på akustisk skum i polyester.

UV-bestandighed

Alle aixFOAM akustiske skumstoffer på polyesterbasis bliver forsynet med en speciel UV-blokkerindsats ved skumdannelsen. Denne fører ved den såkaldte Xenon-test til påviseligt bedre resultater. Vi har sammenstillet mere dybdegående informationer om UV-gulningsbeskyttelse til dig i vores online rådgivningsservice om UV-gulningsbeskyttelse.

Tolerance

Vi fremstiller dette produkt ifølge DIN 7715 Del 5 P3.

Emballageenhed

- alt efter materialetykkelse (som findes under rubrikken Format i priskalkulatoren i øverste højre sideområde)

Bemærk

Vores aixFOAM akustiske måtter med plan overflade fremstilles altid på baggrund af bestillingen. Vi har et stort udvalg af optioner, takket være hvilke enhver kunde kan sammensætte sit lydabsorptionsprodukt i henhold til sine egne specifikke krav. På denne måde er det muligt for os at tilbyde dig præcis det aixFOAM-produkt, som du har brug for til dig anvendelsesformål.

Farver

fås i antracit, lysegrå, hindbærrød eller orange (med UV-gulningsbeskyttelse)

Monteringsmuligheder

aixFOAM akustiske måtter, selvklæbende
Til dette forsynes vores måtter på bagsiden fra fabrik med et klæbemiddelsystem uden opløsningsmidler og med stabiliserende diagonalt vævet stof, og med afdækning med liner-papir. Du skal blot fjerne dette før tilklæbningen. Det stabiliserende diagonalt vævede stof fremhæver aixFOAM produkter af høj kvalitet og sørger for en øget formstabilitet på vores akustiske elementer.

aixFOAM Monterings-/hængekassette

Akustiske måtter, glatte (SH001) - Monteret på monterings-/hængekassetterEn nem valgmulighed til monteringen fås ved aixFOAM montering-s/hængekassetterne. Disse består af elokseret aluminium og lader alle vores produkter avancere til førsteklasses absorbere. Denne option muliggør en vandret og lodret fastgørelse af akustikpladerne samt en svævende installation fra loftet. De kan naturligvis demonteres til enhver tid uden problemer.

Udstyringen med monterings-/hængekassetter sker fra fabrik med din valgte absorber. Derudover tilbyder vi kassetterne uden udstyr som enkeltprodukter. Du finder disse i diverse emballageenheder under kategorien "Tilbehør". Her er ligeledes anført vores specialudviklede vibrationsdyvler eller, alternativt aixFOAM hængesystemet til en professionel installation af vores produkter.

Vores monterings- og hængekassetter er ikke kun optisk tiltrækkende. De understøtter også de fremragende akustiske egenskaber på den pågældende akustiske måtte. Som følge af den såkaldte "kontra-oscillerende effekt" absorberer de dybe akustiske frekvenser. Derved øges absorptionsgraden på akustiskpladerne yderligere (resonator). I varesektionen "Tilbehør" finder du yderligere vigtige informationer om dette tema.

Brandklasser (se basisviden om akustik - brandklasser)

 • UL 94 HF1
 • FMVSS302 DIN 75200
 • FAR 25.853 med testcertifikat fra Lufthansa Techniks laboratorier
 • Brandklasse DIN4102 B1 (se SH001 MH Lydabsorber architect line)

De angivne brandklasser refererer udelukkende til det valgte akustiske skumstof.
Ved akustiske skumstoffer, som er certificerede ifølge brandklasse DIN 4102 B1 eller B2, kan vi som regel ligeledes bekræfte brandklassen med selvklæbende udrustning.

Formatoptioner

Hvert enkelt aixFOAM produkt tilbydes i forskellige materialetykkelser og dertil forbundne emballageenheder.

Anvendelsesområder

De akustiske måtter med plan overflade egner sig takket være deres brede absorptionsspektrum til flere forskellige anvendelsesområder. Til de vigtigste hører:

 • Lydstudier
 • HIFI-lokaler
 • Beboelsesrum
 • Kontorlokaler
 • Prøvelokaler
 • akustiske vægopspændinger

Praktiske monteringstips

Hvis de akustiske elementer anbringes uden en stofbeklædning, sørger en såkaldt skyggeliste, hvorved der friholdes en afstand på tre til fem centimeter mellem de enkelte plader, for en yderligere forbedring af akustikken på grund af den ekstra kantabsorption. Desuden giver det et tiltrækkende look, grundet det underlag, der er synlig på disse steder.

Den akustiske absorber kan desuden integreres diskret i rummet, men kan også anvendes som et kreativt designelement ved hjælp af en god brug af farver og monteringsmetode. En montering af forskellige materialetykkelser uden fuger på et loft eller en væg er ligeledes visuelt tiltrækkende. Såvel akustisk som optisk anbefales det at anbringe to forskellige tykkelser i skakternformat, der desuden kan udføres i flere farver. Et ydere attraktivt alternativ til rumakustisk optimering opnås af hængende elementer, som f.eks. vores akustiske løsning SH001H.

Heldækkende loftsbeklædning er for det meste ikke påkrævet. Ofte rækker en delvis installation, særligt i lydstudier, prøverum og hjemmebiografer, til at opnå den ønskede effekt. For en optimal inkorporering af de akustiske elementer i rummet kan man bruge en vægopspænding med stof. De akustiske stoffer understøtter lydisoleringen effektivt og kan næsten ikke kendes fra et tapet.

Til dette produkt anbefaler vi følgende tilbehør: