Søgning

Sjov uden støj

Spil og rave - lydisolering i børnehaven

  • Lydabsorber til støjreduktion i børnenes og legepladsen
  • Behageligt lydstyrke på trods af meget støj (legetøj, børn osv.)
  • Børnevenlige farverige lydabsorbenter lavet af forurenende testede og Oeko-Tex-certificerede materialer
  • lydisoleringsløsninger til vægge og lofter eller fritstående akustiske elementer
  • Ideel til eftermontering

Få mere at vide om lydisolering og lydisolering i børnehaven. .

Så farverig som aldrig før!

Oplev vores motiv-absorber i mange glade farver og former!

Til produkterne
Køb aixFOAM-dørisoleringssæt i 20 forskellige farver

Farver skaber liv.

Oplev vores aixFOAM dørisoleringssæt i 20 attraktive farver og luk larmen ude.

Se dem her!

Den passende ramme for din akustik

Effektiv lyddæmpning så skøn og fleksibel som aldrig før - med aixFOAM akustikrammer

Se dem her!

Product Finder

Placering

Loft

Væg

Dør

Optik

Filt overflade

Glat overflade

Struktureret overflade

Formen

Rektangel (standard)

Kontur

Rund/Oval

Firkantet

Fastgørelsessystem

Selvklæbende

Hængesystem

Monteringskassette aluminium, elokseret

Matching products: Nulstil Filter

Classic Line

Professional Line

Individuelle serviceforespørgsler

Er du erhvervskunde? Har du brug for andre leveringsmængder end dem i shoppen? Har du særlige ønsker til emballering eller specielle krav til forsendelse og levering? Ring og få en snak med os!

Til kontaktsiden

Børneværelse, akustisk støjværn

Hvordan opstår støj i børneværelser?

Luk øjnene kort og forestil dig den følgende lydkulisse: Dele fra metalæsken med byggeklodser hamrer ned i gulvet, det nye lille slagtøj bliver afprøve, spillekonsollen spiller med gennemtrængende toner og løvebrøl, glade skrig og høje børneskænderier runger gennem lejligheden. Det som du lige har forestillet dig, er den typiske lydkulisse i et børneværelse. Og når man lægger dem sammen, udvikler alle disse lyde sig til støj. Et vedvarende højt støjniveau i børneværelset kan dog ikke kun være en belastning for forældre og børn, med også genere naboerne.
Når børn leger vildt, stige støjniveauet hurtigt. Særligt i lejligheder uden tilstrækkelig lydisolering kan støj fra leg hurtigt føre til bøvl med naboerne.
Børn, der leger i børneværelset

Hvordan giver støjværn mere ro i børneværelset?

Anvendelsen af støjværn på væggen eller loftet i børneværelset hjælper med at reducere støj. aixFOAM lydabsorbere af akustisk skum har en struktur med åbne porer og er derfor bedst egnet til at dæmpe forstyrrende støj i alle frekvensområder. Lyden kan trænge dybt ind i materialet og svækkes således effektivt.

Ved støjdæmpning i børneværelset er det en god idé at gå trinvis frem. Det betyder at man først kun skal anbringe enkelte lydisoleringsmåtter som bredbåndsabsorbere på væggene og/eller loftet. Derved undgår du en ”overisolering” og en unaturlig rumakustik og skåner samtidig din pengepung. For det meste er det nok at bestykke 20 – 30 % af væg- og loftsfladen med et støjværn.

For gulvet skal man allerede ved projekteringen af anvendelsen tage hensyn til en trinlydsisolering. Det forhindrer overførslen af strukturbåret støj når der løbes omkring.

Støjværn i børnevenligt design

Ud over en god rumakustik er selve designet af lydabsorberne i børneværelset meget vigtigt. Støjværnsplader i den almindelige rektangulære form er mindre tiltalende og børnevenlige for de små. Derfor har vi hos aixFOAM udviklet lydabsorbere, der ikke kun har fremragende lydabsorptionsværdier, med også nogle flotte former.

Vores designabsorbere med filoverflade, der er let at pleje, får i 15 forskellige farver og forskønner ethvert børneværelse som sjove flodheste, skyer, hjerter, puslespilsbrikker eller sommerfugle.

Motif sound absorbers in many shapes and colours
Farverige lydabsorbere med motiv giver mere ro og godt humør i alle børneværelser - for mindre støj og mere sjov ved vilde lege og tumlen.

Hvordan kan en effektiv lydisolering forhindre at der trænger støj ind i børneværelset?

Ved støjværn i børneværelser handler det ofte ikke kun om at dampe lyde i rummet, men også at undgå indtrængende støj.

Særligt på døre giver det ofte god mening af monteret et efterfølgende støjværn, da disse byggeelementer nemt bliver til overførselsenheder for lyd grundet deres konstruktive beskaffenhed. Vores aixFOAM støjværnsmåtter med plan overflade såsom SH001 eller en kombination af en antistøjmåtte og akustisk tungt skum egner sig ideelt til at forstærke dørens materiale og til at standse overførslen af støj. Lydabsorberne kan klæbes ganske enkelt på dørfløjen takket være det praktiske, selvklæbende udstyr.

I vores sektion aixFOAM Viden har vi sammenfattet yderligere informationer til dig, f.eks. om lydisolering af væg og loft eller efterfølgende støjisolering af en dør.

Her finder du vej til vores sektion aixFOAM Viden (Tysk).

Tid til afslapning: Når de små skal falde til ro, skal larmen blive udenfor. En tilstrækkelig lydisolering/støjisolering i børneværelset skaber plads til afslapning.
Et barn og en hun sover afslappet takket være en effektiv støjisolering i børneværelset.

Hvorfor er aixFOAM den ideelle partner ved støjisolering i børneværelset?

Som producent af lydabsorbere af høj kvalitet ser vi hos aixFOAM tilbage på 60 års erfaring. Derfor ved vi, hvad det drejer sig om når det gælder støjværn i børneværelser og har optimeret vores akustiske elementer af skumstof til dette formål. Hos os får du mærkevarekvalitet „Made in Germany“.
Meget effektive lydabsorbere
Støjværn
den højeste
lydabsorption
Icon Lydabsorbere til børn
Designs
Motiver til
børn
Ikon Lydabsorbere forureningsfrie
Materiale
testet og fri for
skadelige stoffer
Ikon farvevalg skum
Farveudvalg
efter ønske
Ikon brandbeskyttelsesskum
Brandsikring
forskellige klasser
Icon Montering af lydabsorbenter
Montering
flere
optioner
aixFOAM filtabsorbere bærer Øko-Tex-sejlet for særlig miljøvenlighed og er med de børnevenlige motiver særligt velegnede til anvendelse i børne- og teenageværelser. På grund af det store udvalg af farver og motiver kan absorberne kombineres godt og således anvendes som designelementer til udformning af rummet.

Nu er det din tur: Find støjværn til børneværelset - direkte og billigt fra producenten!

Vælg dine lydabsorbere helt bekvemt online i aixFOAMs shop eller henvend dig til vores fagkonsulenter, hvis du har spørgsmål. Vi hjælper dig gerne med at finde de passende lydabsorbere til din applikation ved en gratis rådgivning. Således modtager du men garanti den optimale støjværnsløsning til dit børneværelse.
Gratis akustikrådgivning fra aixFOAM

Fagkonsulenterne fra aixFOAM står til din rådighed på telefon eller e-mail.

Gratis rådgivning
aixFOAM lydabsorbenter til børneværelset

Her finder du støjværnsprodukter for mindre støj i børneværelset og legeområdet.

Se produkterne
Callcenter user-circle logout