Søgning

Plads til din perfekte entré på messen

Vi understøtter dig ved din store entré: aixFOAM støjværn på messestanden

  • En reduceret lydkulisse og mindre støj på messestanden
  • En forbedret akustik for en lettere kommunikation med interessenter
  • Mere ro og plads til præsentationen af din entré på messen
  • Støjværnsløsninger, der kan indbygges usynligt på din stand
  • Lydabsorbere, der kan brugertilpasses med ønskede motiver som en ekstra annonceringsflade

Her får du mere at vide om lydisolering og støjværn i messebygninger.

Alt godt kommer fra oven

Støjdæmpning til loftet: Prøv vores lydabsorbenter og opnå mere ro og glasklar akustik!

opdag nu!

Alle tiders mest effektive lydisolering

Med vores aixFOAM Premium absorbenter med ekstra flammehæmning definerer du lydisolering på en ny måde.

Gå på opdagelse

Product Finder

Placering

Loft

Væg

Gulv

Tabel

Optik

Glat overflade

Struktureret overflade

Filt overflade

Akustisk stof overflade

Fastgørelsessystem

Selvklæbende

Hængesystem

Monteringskassette aluminium, elokseret

Produkter uden fast montering

Wiresystem

Magnetisk

Støjkilde

Luftbåren lyd, højfrekvent

Luftbåren lyd, mellemfrekvens

Luftbåren lyd, lavfrekvent

Strukturbåren lyd

Matching products: Nulstil Filter

Classic Line

Professional Line

Flere valgmuligheder?

Filtlaminerede akustikelementer, klassiske akustikskum og meget mere kan findes i vores CLASSIC LINE.

Flere valgmuligheder?

Højere I vores PROFESSIONAL LINE finder du højere brandbeskyttelse, yderligere designs, printbare elementer og meget mere.

Individuelle serviceforespørgsler

Er du erhvervskunde? Har du brug for andre leveringsmængder end dem i shoppen? Har du særlige ønsker til emballering eller specielle krav til forsendelse og levering? Ring og få en snak med os!

Til kontaktsiden

Støjværn i messebygninger - god akustik til din messestand

Støjværn i messebygninger bruges til at skabe en fredelig, afslappet og købsfremmende atmosfære. Den livlige aktivitet på messer og udstillinger skal isoleres og der skal skabes plads til præsentationen af egne tjenesteydelser og produkter. Men hvor ligger egentlig udfordringerne ved støjværn til messehaller og messestande og hvilke muligheder er der for at implementere det?

Hvilke udfordringer er der ved støjværn i messebygninger?

Talrige besøgende, samtaler og produktpræsentationer får hurtigt støjniveauet i messe- og udstillingshaller til at stige. Meget store rum, store haller og lydhårde byggematerialer såsom glas, stål og beton giver efterklang hhv. lange efterklangstider i disse lokaler og gør at der opstår en urolig akustik. Anvendelsen af lydabsorbere på messestanden hjælper med at absorbere omgivende støj og at reducere efterklang.
Lydkulissen på en messe er broget og hektisk. Mange besøgende, livlige samtaler eller produktpræsentationer presser lydtrykniveauet opad. Lydabsorbere sænker støjniveauet på messestanden og reducerer efterklangen i messehallen.
I messehallen er der hektisk og støjende - støjværn giver ro.

Hvilke muligheder er der for støjværn på messestande?

Ved anvendelse af lydabsorbere på messestande hhv. i messebygninger findes der forskellige varianter til at sænke støjniveauet og forbedre akustikken.

Usynligt støjværn på messestanden

For det første kan lydabsorbere tildækkes og integreres usynligt på messestanden. Til dette formål indbygges lydisoleringsmåtterne som et mellemlag i væggene på messestanden. Til disse rum i rum-koncepter er plane absorbere velegnede, men også lydisoleringsmåtter af akustisk tungt skum.

Akustisk effektivt og visuelt tiltrækkende - synlige støjværnsløsninger på messestanden

Naturligvis kan lydabsorberne også monteres synligt på messestanden. I dette tilfælde handler det ved støjværn ikke kun om den akustiske funktionalitet, men derimod også om et flot look. Derfor finder du højeffektive lydabsorbere i flotte designs i vores aixFOAM shop og kan vælge dine ønskede absorbere blandt forskellige farver, profiler og overflader.

Ud over de klassiske lydabsorbere i pladeform kan fritstående akustiske elementer såsom søjler og skillevægge, men også akustiske sejl, forbedre akustikken på messestanden mærkbart og reducere støj. Disse elementer finder du i vores „Architect Line“.

Ud over de standardiserede løsninger fra vores online shop kan vi som producent også fremstille brugertilpasses støjværnsløsninger. Med topmoderne CNC-styrede skære- og fræsemaskiner frembringer vi akustisk skumstof i næsten alle tænkelige former og tilpasser det perfekt til din messestand. For yderligere informationer eller oplysninger bedes du blot henvende dig til vores fagkonsulenter for en gratis rådgivning.

En god akustik på messestanden gør dt muligt at have succesrige møder med kunder eller partnere.
Kontrol over lydkulissen: Lydabsorbere på messestanden skaber hvilezoner i de hektiske messeomgivelser. For intet er vigtigere for en kvalificeret erhvervelse af kunder og partnere end et fredeligt sted at trække sig tilbage, med en god atmosfære til samtaler.

Lydabsorbere med individuelt påtryk som annonceringsflade

Et ganske særligt højdepunkt på messestanden er akustiske billeder med individuelt påtryk eller fritstående akustiske søjler. Dem finder du i vores „Architect Line“. Med disse særlige lydabsorbere har du mulighed for selv at være designer på dit messestøjværn. Du kan få absorberne trykt med næsten ethvert ønskemotiv, for eksempel dit firmalogo. Du kan altså bruge lydabsorberne på messestanden helt enkelt som en ekstra annonceringsflade.

Hvordan fungerer støjværn i messe- og udstillingshaller?

Ikke kun på selve messestanden kan anvendelsen af lydabsorbere bidrage til en forbedring af akustikken og til mere kvalitet af opholdet for besøgende og udstillere. Også i messehaller eller udstillingslokaler er støjværn en god idé. Absorberne optager støj fra omgivelserne og reducerer efterklangen i rummet. Derved kan overlejringen af de adskillige støjkilder inddæmmes og kommunikationen kan forbedres. I praksis har fritsvævende akustiske elementer under hallens loft vist sig at være særligt udmærkede.
For at finde det passende støjværn til din messehal, anbefaler vi en gratis akustisk rådgivning. Du får mere at vide om støjværn i haller i vores sektion aixFOAM Viden. (Tysk)

Se indlægget (Tysk)

Lydabsorbere på loftet i messehallen eller udstillingshallen giver mindre støj og en god akustik.

Hvilken rolle spiller brandsikring ved valg af lydabsorbere til din messestand?

Valget af de passende lydabsorbere fastsættes på baggrund af de påkrævede brandsikringsforskrifter for lokalerne, hvor messestanden anvendes. Det er bedst at du finder information om de gældende brandsikringsbestemmelser før købet af absorberne og opbygningen af din stand.

Vores aixFOAM lydabsorbere fås i forskellige brandsikringsklasser. Absorberne med betegnelsen „MH“ fra vores „Architect Line“ er f.eks. certificeret i overensstemmelse med brandsikringsdirektivet DIN4102 B1. Den gælder for offentlige bygninger og erhvervsbygninger, hvor messehaller som regel også hører under.

Derfor er lydabsorbere fra aixFOAM det bedste valg til messeindustrien?

For at skabe en afslappet og købsfremmende atmosfære på din messestand, skal du have en professionel partner inden for støjværn ved din side. I mere end 60 år har vi fremstillet lydabsorbere af høj kvalitet „Made in Germany“ og ved hvad der er afgørende for en god rumakustik og en succesfuld entré på messen. På grund af den konstante videreudvikling af vores produkter og en lydhørhed over for vores kunder behov, kan vi i dag tilbyde dig effektive lydabsorbere i flotte designs.

Ud over standardiserede støjværnsløsninger i pladeform tilbyder vi dig også skræddersyede dele til støjværn på din messestand. Fortæl om dine ønsker ved en gratis akustisk rådgivning med vores fagkonsulenter.

Icon Lydabsorbent efter mål
Fremstilling
standardiseret eller
individuel
Icon Lydabsorbent med profileret overflade
Overflader
Udvalg af
profiler
Icon Lydabsorberende materialetykkelser
Højder
kan vælges
forskelligt
Ikon farvevalg skum
Farveudvalg
efter ønske
Ikon brandbeskyttelsesskum
Brandsikring
forskellige klasser
Icon Montering af lydabsorbenter
Montering
flere
optioner
aixFOAM lydabsorbere reducerer ikke kun støjen på din messestand, men forbedrer desuden akustikken og kommunikationen. De mange form- og farvevarianter af vores produkter understøtter også din entré på messen rent visuelt. Vælg dine favoritter blandt flere overfladeprofiler og monteringsoptioner - såsom de smukke monteringskassetter af aluminium. Vores aixFOAM støjværnsmåtter fås også med praktisk selvklæbende udstyr for en legende let montering af absorberne ved opbygning af standen. Vores støjværnsprodukter fås desuden i forskellige brandklasser og sørger således for den nødvendige sikkerhed i tilfælde af brand.

Nu er det din tur: Find det perfekte støjværn til din messestand!

Vælg dit passende støjværn blandt vores aixFOAM-produkter til messeindustrien eller brug vores gratis rådgivningsservice. Vores fagkonsulenter hjælper dig med at finde en passende løsning til din messestand, din messehal eller din udstillingshal.

Du kan naturligvis også ganske enkelt benytte forespørgselsoptionen til varer fra vores „Architect Line“, hvis du allerede har besluttet dig for et støjværnsprodukt. Så sender vi dig et personligt tilbud eller ringer tilbage til dig.

Gratis akustikrådgivning fra aixFOAM

Fagkonsulenterne fra aixFOAM står til din rådighed på telefon eller e-mail.

Gratis rådgivning
aixFOAM Lydisolering til messebyggeri

Her finder du støjværn til din messestand, din messehal eller din udstillingshal.

Se produkterne
Callcenter user-circle logout