Absorptionsplader med tungt skum til isolering af strukturbåret støj (SH007)
Absorptionsplader med tungt skum til isolering af strukturbåret støj (SH007)
Art.nr.: SH007
Absorptionsplader med tungt skum til isolering af strukturbåret støj (SH007)
Art.nr.: SH007

Absorptionsplader med tungt skum til isolering af strukturbåret støj (SH007)

Art.nr.: SH007
Støjværnsplader med tungt skum til lydisolering
  • Overflade: Plan
  • Farve: flerfarvet
  • Størrelse 100 x 50 cm i forskellige materialetykkelser
  • Anvendelse: Isolering strukturbåret støj, støjdæmpning, trinlydsisolering, udkobling af slagtøj, lydisolering af musiklokaler
I 3 enkle trin til din perfekte akustik:

Obligatoriske felter

Sorry, the maximum amount you can order is 10000.

Sorry, the minimum amount you can order is 1.

1 Pack = = 1
Klar konfigureret? Her går det videre
Dit valg:
Du er velkommen til at kontakte os, så understøtter vi dig gerne.

Telefon: +49 2403 / 83830 - 22
Mandag - fredag mellem kl. 08:00 og 17:00

Email: sales@aixfoam.com
24 timer i døgnet
Hvad er der i boksen?
Du modtager i alt 1 pakkeenheder med følgende indhold:

Absorptionsplader med tungt skum til isolering af strukturbåret støj (SH007)
Art.nr. SH007

1 Pack =
= 1
93,06 €
inkl. 19 % Moms

Produktinformationer for absorptionsplade med tungt skum SH007

FormatHøjdeAbsorptionsgrad ifølge DIN 52212
in mm in mm
    125 Hz 250 Hz 500 Hz 1000 Hz 2000 Hz 4000 Hz
1000 x 500 20 0,09 0,38 0,71 1,03 1,05 0,81
1000 x 500 30 0,16 0,55 0,86 1,11 1,00 0,75
1000 x 500 40 0,19 0,79 1,14 1,11 0,91 0,85
1000 x 500 50 0,36 0,98 1,15 1,01 1,03 0,87

 

Egenskaber på vores absorptionsplader til isolering af strukturbåret støj
Dette vedvarende elastiske sammenkoblingsskumstof blev udviklet til lydisolering og absorption af hovedsageligt dybe frekvenser. Det råder grundet sin store masse over høje isoleringsværdier ved strukturbåret støj.

Bemærk
Vi henviser til, at dette aixFOAM - produkt altid fremstilles på baggrund af bestillingen, via flere forskellige valgmuligheder, som vi tilbyder som producent. Derved modtager hver eneste kunde hos os et personligt aixFOAM-lydapsorptionsprodukt, der udtrykkeligt er fremstillet efter dennes ønske og i følge behov og krav til anvendelse.

Tolerance
Vi fremstiller dette produkt ifølge DIN 7715 Del 5 P3.

Emballageenhed
alt efter materialetykkelse (som findes under rubrikken Format i beregningsvinduet i priskalkulatoren).

Fremragende trinlydsisolering

Inden for trinlydsisolering og gulvkonstruktion anvendes det ofte til frem for alt at støtte gulvene med vibration. Herved udlægges gulvfladerne med den akustiske skum og afdækkes med en træplade. De herved dannede resonansflader sluger støjen fra trinlyd og lyden kan ikke længere brede sig grundet den svømmende udlægning. Vores akustiske absorbere optager de mekaniske belastninger tilstrækkeligt godt og sørger dermed for en optimal dæmpning. Også allerede ved lave materialetykkelser, som for eksempel fra 10 mm, kan man opnå betragtelige resultater, som man skal lede længe efter inden for lydisolering. Bemærk venligst ved udlægningen, at man skal anbringe et yderligere trykfordelingslag, såfremt massefordelingen er utilstrækkelig. På dette fordelingssystem kan man herefter udlægge svømmende udlagt, krumningsstift parket- eller laminat.
Generende støj fra slagtøj?
Vores SH007 er ikke kun fremragende egnet og anvendelig til trinlydsisolering. Særligt inden for udkobling af slagtøj kan man opnå sande vidundere ved udlægningen af vores produkter, og så står der ikke længere noget i vejen for at øve sig i beboelsesrum.

Farve
flerfarvet

Monteringsmuligheder
aixFOAM Selvklæbende udrustning
Her coates bagsiden af absorberen maskinelt fra fabrik med et klæbesystem, der er frit for opløsningsmidler, og afdækket med et liner-papir. Kunden skal trække dette liner-papir af før tilklæbningen.

aixFOAM Monterings-/hængekassette
Hermed køber du en mulighed af høj kvalitet ved monteringen. Selve aixFOAM kassetterne fremstilles i elokseret aluminium og gør ethvert aixFOAM basisprodukt til en førsteklasses absorber. Denne option byder på muligheden for at montere din absorber i høj- eller tværformat eller svævende fra loftet, og naturligvis også på muligheden for til enhver tid at demontere den. Selve aixFOAM monterings- og hængekassetten forsynes færdig fra fabrik med den aixFOAM absorber, du har valgt. Alternativt finder du monterings-/hængekassetten alene som enkeltprodukt i diverse emballageenheder under kategorien "Tilbehør". Til professionel montering finder du ligeledes underkategorien "Tilbehør" aixFOAM vibrationsdyvler eller alternativt aixFOAM hængesystemet. En forøgelse af den akustiske effekt! aixFOAM Monterings- og hængekassetterne har ud fra et fysisk synspunkt, ud over det statisk bærende formål, også den egenskab, at de via den såkaldte "kontra-oscillerende effekt" absorberer dybe akustiske frekvenser og dermed øger absorptionsgraden på aixFOAM lydabsorberen efter dit valg i det dybe frekvensområde (resonator).Du finder vigtige oplysninger om dette under varen Monterings-/hængekassette i varesektionen "Tilbehør".

Materialeoptioner   
Brandklasse FMVSS302 DIN 75200 (se basisviden om akustik - brandklasser)
  
Formatoptioner
Hvert enkelt aixFOAM produkt fås i forskellige materialetykkelser og dertil hørende emballageenheder.

Anvendelsesområder
  • Trinlydsisolering
  • Udkobling af slagtøj
  • Lydisolering af speakerkabiner
  • Rum-i-rum koncepter til musikstudier eller optagelsesrum
  • Udkobling af øvelokaler

Vores absorptionsplader med tungt skum (SH007) er udviklet til absorption af hovedsageligt dybe frekvenser og råder grundet den store masse endvidere over gode isoleringsværdier for strukturbåret støj. Af denne årsag anvendes materialet meget ofte i gulvkonstruktioner, for at støtte gulvene med vibration. Læg ganske enkelt gulvfladen ud, og afdæk den med en træplade. Det er vigtigt her, at man udlægger disse plader svømmende.

Denne absorber optager de mekaniske belastninger tilstrækkeligt godt og sørger for en optimal dæmpning. Allerede fra en materialetykkelse fra 10 mm kan man generere gode resultater. Det er vigtigt at garantere en tilfredsstillende massefordeling. Såfremt massefordelingen ikke er tilfredsstillende, er det nødvendigt yderligere at anbringe et trykfordelingslag. På dette system kan man herefter udlægge svømmende udlagt, krumningsstift parket- eller laminat.

Akustisk udkobling af et slagtøj med et podie bestående af SH007 akustisk tungt skum som underkonstruktion

Akustisk udkobling af et slagtøj med et podie bestående af SH007 akustisk tungt skum som underkonstruktion. En egnet bærende plade er lagt svømmende oven på for en regelmæssig vægtfordeling. Den bærende plade må ikke have kontakt til vægge eller gulvet, da der ellers opstår akustiske broer.

Til dette produkt anbefaler vi følgende tilbehør: