Søgning

Perfekt klang til den store performance

aixFOAM lydabsorbere til selskabslokaler og koncertsale giver den optimale klang i det afgørende øjeblik.

  • Forbedret akustik for store klangmomenter
  • En præcis lyd uden støjende ekkoer, klang eller rungen
  • Lydabsorbere til de dybe, mellemhøje og høje toner
  • En ren nydelse at lytte til for kunstnere, fortolkere og publikum
  • Flotte designs i forskellige farver og former
  • Også velegnet til eftermontering

Her får du mere at vide om støjværn i selskabslokaler og i koncertsale.

Alt godt kommer fra oven

Støjdæmpning til loftet: Prøv vores lydabsorbenter og opnå mere ro og glasklar akustik!

opdag nu!
Køb aixFOAM-dørisoleringssæt i 20 forskellige farver

Farver skaber liv.

Oplev vores aixFOAM dørisoleringssæt i 20 attraktive farver og luk larmen ude.

Se dem her!

Den passende ramme for din akustik

Effektiv lyddæmpning så skøn og fleksibel som aldrig før - med aixFOAM akustikrammer

Se dem her!

Alle tiders mest effektive lydisolering

Med vores aixFOAM Premium absorbenter med ekstra flammehæmning definerer du lydisolering på en ny måde.

Gå på opdagelse

Product Finder

Placering

Loft

Væg

Dør

Gulv

Optik

Glat overflade

Filt overflade

Struktureret overflade

Akustisk stof overflade

Fastgørelsessystem

Selvklæbende

Hængesystem

Monteringskassette aluminium, elokseret

Wiresystem

Produkter uden fast montering

Magnetisk

Støjkilde

Luftbåren lyd, højfrekvent

Luftbåren lyd, mellemfrekvens

Luftbåren lyd, lavfrekvent

Matching products: Nulstil Filter

Classic Line

Professional Line

Flere valgmuligheder?

Filtlaminerede akustikelementer, klassiske akustikskum og meget mere kan findes i vores CLASSIC LINE.

Flere valgmuligheder?

Højere I vores PROFESSIONAL LINE finder du højere brandbeskyttelse, yderligere designs, printbare elementer og meget mere.

Individuelle serviceforespørgsler

Er du erhvervskunde? Har du brug for andre leveringsmængder end dem i shoppen? Har du særlige ønsker til emballering eller specielle krav til forsendelse og levering? Ring og få en snak med os!

Til kontaktsiden

Perfekt akustik til selskabslokaler, koncerthaller & koncertsale

Hvilke udfordringer er der ved støjværn i koncerthaller og i selskabslokaler?

Lyset i salen går ud, scenen eller podiet oplyses, og publikum lytter spændt. Nu kommer det afgørende øjeblik, hvor der kræves perfektion - og ikke kun af musikere, kunstnere og talere, men også af akustikken i lokalet.

Ved støjværn i selskabslokaler og i koncertsale er der som regel to faktorer, der er afgørende for den optimale akustik: For det første en lydisolering udad, hhv. støjisolering indad og for det andet forbedringen af klangen i salen.

Den perfekte akustik til det store øjeblik på scenen - uden ekkoer, klang, støj og forstyrrende lyde. Lydabsorbere forbedrer akustikken i koncertsalen eller i selskabslokalet og skaber store klangmomenter.
Støjværn i koncertsalen forbedrer akustikken - en pianist ved sin store optræden

Hvordan kan man forbedre akustikken i koncertsalen eller i selskabslokalet?

Store grundflader og høje lofter: To egenskaber, der ofte fremmer en dårlig akustik og støj i koncerthaller. Lyden spreder sig uhindret, og medfører allerede ved svage toner og lyde forekomsten af forvrængede ekkoer. For at forbygge dem og få en målrettet indflydelse på rumklangen, anvendes lydabsorbere til lydisolering. Således forhindres ubehagelig efterklang, ekkoer eller rungende bas og tilskuerne kan nyde arrangementerne i fulde drag.

Lydabsorbere mod problemer med flutter-ekkoer og efterklang

Flutter-ekkoer, der opstår ved lange efterklangstider på grund af uønskede lydrefleksioner på væg- og loftsflader, skal dæmpes med lydabsorbere af akustisk skumstof. aixFOAM lydisoleringsmåtter kan monteres på vægge og lofter som bredbåndsabsorbere.

Ved store rum med høje lofter tilbydes desuden fritsvævende lydabsorbere med hænge- eller wiresystemer samt akustiske sejl. Under loftet. De absorberer støjende lyde og frekvenser og reducerer efterklang.

Profilerede lydabsorbere, som det klassiske, noprede skumstof eller pyramideformet skum spreder desuden lyd, der rammer dem, og giver således et særligt naturligt og behageligt klangbillede.

For at forebygge en ”overisolering” og en unaturlig akustik, skal man føle sig frem trinvist og først begynde med et mindre antal lydabsorbere.

Støjværn forbedrer akustikken i selskabslokaler - publikum lytter afslappet til et foredrag
Scenen er klar - til god akustik i selskabslokalet eller i koncertsalen. aixFOAM lydabsorbere forbedrer rumakustikken samt klang- og sprogkvaliteten. Så kan publikum lytte til og følge med i arrangementer helt uden problemer.

Hvordan fungerer støjisolering i koncertsale og selskabslokaler?

Støjisolering i koncerthaller og selskabslokaler skal hindre støj udefra (gadelarm, togstøj, flystøj, etc.) i at trænge ind i rummet og forstyrre koncerter og arrangementer. Desuden skal lyde fra salen eller hallen ikke trænge ud indefra og således være en belastning for omgivelserne. Det er frem for alt vigtigt på locations, der befinder sig i boligområder eller ved bygninger, hvor der spilles i flere sale på samme tid.

Lydisolering af væg og loft

Hvis der kun blev taget et utilstrækkeligt hensyn til støjværn ved byggeriet af spillestedet, er efterfølgende handlinger i forhold til støjisolering nødvendige. Alt efter størrelsen på lydtrykniveauet og alt efter stedet for støj- hhv. lydkilden er det nødvendigt med konstruktionsmæssige foranstaltninger, for at isolere vægge og lofter i salen effektivt.
Du finder udførlige informationer og detaljerede anvisninger til støjisolering af vægge og lofter i koncertsale og arenaer i vores sektion aixFOAM Viden (Tysk).

Se indlægget (Tysk)

Støjisolering af væg og loft i selskabslokale beskytter mod støj.

Hvilken rolle spiller brandsikring ved valg af lydabsorbere til koncertsale og selskabslokaler?

Valget af de passende lydabsorbere til koncerthaller og arenaer bestemmes helt afgørende af de krævede brandsikringsforskrifter for disse lokaler. aixFOAM lydabsorbere fås i forskellige brandsikringsklasser. Absorberne med betegnelsen „MH“ fra vores „Architect Line“ er f.eks. certificeret i overensstemmelse med brandsikringsdirektivet DIN4102 B1, der normalt er gældende for offentlige bygninger og erhvervsbyggeri. Du finder informationer om dine lokale brandsikringsbestemmelser hos din arkitekt eller projektansvarlige for brandsikring.

Hvorfor er aixFOAM det bedste valg til din koncertsal eller dit selskabslokale?

For at opfylde de høje forventninger og krav fra besøgende, kunstnere og arrangører, kræves der også perfektion i forhold til støjværn. Hos aixFOAM har vi i mere end seks årtier fremstillet støjværn „Made in Germany“, og vi ved hvad der er vigtigt for en god akustik i koncertsale og selskabslokaler. Hen over årene har vi konstant videreudviklet vores produkter og tilpasset dem til vores kunders behov. På den baggrund kan vi i dag tilbyde dig effektive lydabsorbere i flotte designs.
Meget effektive lydabsorbere
Støjværn
den højeste
lydabsorption
Icon Lydabsorbent med profileret overflade
Overflader
Udvalg af
profiler
Icon Lydabsorberende materialetykkelser
Højder
kan vælges
forskelligt
Ikon farvevalg skum
Farveudvalg
efter ønske
Ikon brandbeskyttelsesskum
Brandsikring
forskellige klasser
Icon Montering af lydabsorbenter
Montering
flere
optioner
aixFOAM lydabsorbere reducerer støj og afhjælper efterklang samt forstyrrende ekkoer. Derigennem forbedres rumakustikken og kommunikationskvaliteten i koncertsalen eller arenaen betydeligt. Det store udvalg af forskellige former og farver på absorberne vil garanteret også byde på interessante muligheder ved den visuelle udformning af rummet. Vælg f.eks. dine favoritter blandt flere overfladeprofiler og monteringsoptioner. Med vores praktiske selvklæbende udstyr bliver monteringen af absorberne næsten lige så nem som ved et mærkat. Med de smukke monteringskassetter af aluminium får dit støjværn ikke blot et look af særlig høj kvalitet, men det bliver også udpræget fleksibelt. Kassetterne kan nemt fjernes eller flyttes igen efter ønske, og uden at efterlade rester. Her kan du vælge mellem flere fastgørelsesoptioner såsom vores wiresystem.

Nu er det din tur: Find det perfekte støjværn til din arena eller koncertsal!

Vælg dit passende støjværn mellem vores aixFOAM-produkter til arenaer og koncerthaller eller brug vores gratis rådgivningsservice. Vores fagkonsulenter hjælper dig med at finde en passende løsning til dine lokaler.
Gratis akustikrådgivning fra aixFOAM

Fagkonsulenterne fra aixFOAM står til din rådighed på telefon eller e-mail.

Gratis rådgivning
aixFOAM Lydabsorbenter til event- og koncertsale

Her finder du støjværn til din koncertsal eller din arena.

Se produkterne
Callcenter user-circle logout