Støjværnsmåtte med perforeret kunstlæderoverflade (SH014)
Støjværnsmåtte med perforeret kunstlæderoverflade (SH014)
Art.nr.: SH014
Støjværnsmåtte med perforeret kunstlæderoverflade (SH014)
Art.nr.: SH014

Støjværnsmåtte med perforeret kunstlæderoverflade (SH014)

Art.nr.: SH014
Meget robust akustisk skumstof med perforeret kunstlæderoverflade

 • Overflade: Kunstlæder med akustisk perforering (100 cm x 50 cm)
 • Bredbåndsabsorber til anvendelsesområder inden for teknisk akustik
 • Anvendelse: Maskinkabinetter, motorisolering, maskinindustrien, skibsbyggeri, transportmiddelindustrien, bygge- og anlægsmateriel og landbrugsmaskiner
I 5 enkle trin til din perfekte akustik:

Obligatoriske felter

Sorry, the maximum amount you can order is 10000.

Sorry, the minimum amount you can order is 1.

1 Pack = = 1
Klar konfigureret? Her går det videre
Dit valg:
Du er velkommen til at kontakte os, så understøtter vi dig gerne.

Telefon: +49 2403 / 83830 - 22
Mandag - fredag mellem kl. 08:00 og 17:00

Email: sales@aixfoam.com
24 timer i døgnet
Hvad er der i boksen?
Du modtager i alt 1 pakkeenheder med følgende indhold:

Støjværnsmåtte med perforeret kunstlæderoverflade (SH014)
Art.nr. SH014

1 Pack =
= 1
121,67 €
inkl. 19 % Moms

Produktdetaljer for støjværnsmåtte med perforeret kunstlæderoverflade

FormatHøjdeAbsorptionsgrad ifølge DIN 52212
in mm in mm
    125 Hz 250 Hz 500 Hz 1000 Hz 2000 Hz 4000 Hz
1000 x 500 20 0,10 0,07 0,17 0,48 0,95 0,70
1000 x 500 30 0,11 0,13 0,37 0,89 0,85 0,86
1000 x 500 40 0,18 0,24 0,64 0,96 0,70 0,83
1000 x 500 50 0,18 0,38 0,75 0,85 0,65 0,72

Målinger af absorptionsgraden blev udført på akustisk skum i polyester.

Egenskaber for støjværnsmåtte med akustisk perforering

 • Akustisk måtte, ideel til anvendelse i et synligt område.
 • Bredbåndsabsorber til anvendelsesområder inden for teknisk akustik
 • Kerne af højt absorberende akustisk skum.
 • Akustisk afstemt, perforeret kunstlæderoverflade på den akustiske skum.
 • Overfladen er smudsafvisende, let at rengøre og afvaskelig.
 • Tilskæres nemt med en hobbykniv.

Bemærk
Vi henviser til, at dette aixFOAM - produkt altid fremstilles på baggrund af bestillingen, via flere forskellige valgmuligheder, som vi tilbyder som producent. Derved modtager hver eneste kunde hos os et personligt aixFOAM-lydapsorptionsprodukt, der udtrykkeligt er fremstillet efter dennes ønske og i følge behov og krav til anvendelse.

Tolerance
Vi fremstiller dette produkt ifølge DIN 7715 Del 5 P3.

Emballageenhed
der findes en forskellig emballagemængde alt efter materialetykkelse.

Baggrundsinformationer for støjværnsplader:
Det ideelle anvendelsesområde for støjværnspladerne i aixFOAM akustisk skum SH014 findes i maskinindustrien. Alle støjværnsplader med akustisk skum SH014 i aixFOAM er smudsafvisende og slidstærke, grundet den afvisende eller delvist afvaskelige overflade.

Inddæmning af maskinstøj?
Vi tilbyder optimal lydabsorption af maskinstøj og på grund af det store udvalg af mål og optioner, som vi som fabrikant kan tilbyde inden for vores støjværnsplader med akustisk skum SH014, er vi i stand til at indrette ethvert rum til dig, så det er optimalt lyddæmpende. Således egner de sig for eksempel til lydabsorption af høje lyde, som jo generelt opstår under produktionen i maskinrummet, og forhindrer dermed belastningen fra larm for udenforstående. Selv ved specielle rum, såsom maskinkabinetter, med høje krav, hvor støjudviklingen opstår grundet de kørende maskiner eller værktøjer - lige som ved synlige dele - kan vores støjværnsplade med akustisk skumSH014, med sin overflade af perforeret kunstlæder, leve op til disse. Og hvor som helts du også har problemer med en høj støjudvikling, sørger aixFOAM akustiske skumSH014 med kunstlæderoverflade for den ideelle ludabsorption. Da hvert enkelt maskinrum og hvert enkelt maskinkabinet har sine helt egne mål og stiller specifikke krav til akustikken, behandles og fremstilles vores støjværnsplader med akustisk skum SH014 altid på baggrund af bestillingen. Hver enkelt støjværnsplade med akustisk skumSH014 produceres specielt ifølge de påkrævede data i den pågældende bestilling.

Farve
mørkegrå

Monteringsmuligheder
aixFOAM Selvklæbende udrustning
Her coates bagsiden af absorberen maskinelt fra fabrik med et klæbesystem, der er frit for opløsningsmidler, og afdækket med et liner-papir. Kunden skal trække dette liner-papir af før tilklæbningen.
  
aixFOAM Kachering med akustisk tungfolie    
Tung, meget bøjelig folie uden forstrækning med mineralsk fyld. Den akustiske tungfolie råder over en overfladevægt, der ligger over gennemsnittet, hvorved dybe frekvenser og materialevibrationer absorberes. Sammensætningen af den akustiske tungfolie giver den fremragende dæmpningsegenskaber, selv ved lave temperaturer. Materialet er desuden brandhæmmende og kacheres ved denne valgmulighed som basismateriale under dit aixFOAM basisprodukt. Alternativt fås den aixFOAM akustiske tungfolie SH0131 også som enkeltprodukt (se vareoversigten).

Behandlingsanvisning til akustisk tungfolie
Vores akustiske tungfolie er udstyret med et specialudviklet klæbemiddelsystem af høj kvalitet på akrylbasis. Den akustiske tungfolie bør kun tilklæbes ved hjælp af selvklæbende udrustning i makroområdet af glatte overflader (blik, aluminium, etc.). Effekten fra den selvklæbende udrustning begrænses på ru underlag, og den kan her udelukkende bruges som hjælp til monteringen. Du finder mere uddybende information i vores tekniske datablade og behandlingsanvisninger, som du kan anmode om uden beregning.

aixFOAM Monterings-/hængekassette
Hermed køber du en mulighed af høj kvalitet ved monteringen. Selve aixFOAM kassetterne fremstilles i elokseret aluminium og gør ethvert aixFOAM basisprodukt til en førsteklasses absorber. Denne option byder på muligheden for at montere din absorber i høj- eller tværformat eller svævende fra loftet, og naturligvis også på muligheden for til enhver tid at demontere den. Selve aixFOAM monterings- og hængekassetten forsynes færdig fra fabrik med den aixFOAM absorber, du har valgt. Alternativt finder du monterings-/hængekassetten alene som enkeltprodukt i diverse emballageenheder under kategorien "Tilbehør". Til professionel montering finder du ligeledes underkategorien "Tilbehør" aixFOAM vibrationsdyvler eller alternativt aixFOAM hængesystemet. En forøgelse af den akustiske effekt! aixFOAM Monterings- og hængekassetterne har ud fra et fysisk synspunkt, ud over det statisk bærende formål, også den egenskab, at de via den såkaldte "kontra-oscillerende effekt" absorberer dybe akustiske frekvenser og dermed øger absorptionsgraden på aixFOAM lydabsorberen efter dit valg i det dybe frekvensområde (resonator).Du finder vigtige oplysninger om dette under varen aixFOAM Monterings-/hængekassette i varesektionen "Tilbehør".

Materialeoptioner
Brandklasse FMVSS302 DIN 75200(se basisviden om akustik - brandklasser)
Du finder yderligere informationer om de brandklasser, der kan leveres, i vores sektion Basisviden om akustik.
De angivne brandklasser refererer udelukkende til det valgte akustiske skumstof. Ved akustiske skumstoffer, som er certificerede ifølge brandklasse DIN 4102 B1 eller B2, kan vi som regel ligeledes bekræfte brandklassen med selvklæbende udrustning.
Du finder en mere nøjagtig angivelse af den tilhørende brandklasse i vores tekniske datablade.
Formatoptioner
Hvert enkelt aixFOAM produkt fås i forskellige materialetykkelser og dertil hørende emballageenheder.

Anbefaling
I sektionen "Priser", tilbyder vi dig muligheden for en akustisk tungfoliekachering som option. Via denne valgmulighed får du et produkt, som ud over den luftbårne lyd også absorberer den strukturbårne lyd.

Anvendelsesområder

 • Maskinkabinetter
 • Maskinrum
 • Synlige dele
 • Maskinindustrien
 • Skibsbyggeri
 • Transportmiddelindustrien

Til dette produkt anbefaler vi følgende tilbehør: