Akustiske lydisoleringsplader til membranabsorber (SH0081)
Akustiske lydisoleringsplader til membranabsorber (SH0081)
Art.nr.: SH0081
Akustiske lydisoleringsplader til membranabsorber (SH0081)
Art.nr.: SH0081

Akustiske lydisoleringsplader til membranabsorber (SH0081)

Art.nr.: SH0081

Absorptionsplader med tungt skum og overfladekachering

 • Overflade: Sølvfarvet-glat (100 cm x 50 cm)
 • Farve: Flerfarvet kerne
 • Anvendelse: Maskinindkapslinger, ventilationskanaler, bådmotorrum, varmepumper
I 4 enkle trin til din perfekte akustik:

Obligatoriske felter

Sorry, the maximum amount you can order is 10000.

Sorry, the minimum amount you can order is 1.

1 Pack = = 1
Klar konfigureret? Her går det videre
Dit valg:
Du er velkommen til at kontakte os, så understøtter vi dig gerne.

Telefon: +49 2403 / 83830 - 22
Mandag - fredag mellem kl. 08:00 og 17:00

Email: sales@aixfoam.com
24 timer i døgnet
Hvad er der i boksen?
Du modtager i alt 1 pakkeenheder med følgende indhold:

Akustiske lydisoleringsplader til membranabsorber (SH0081)
Art.nr. SH0081

1 Pack =
= 1
108,10 €
inkl. 19 % Moms

Produktdetaljer for akustiske lydisoleringsplader, membranabsorber

FormatHøjdeAbsorptionsgrad ifølge DIN 52212
in mm in mm
    125 Hz 250 Hz 500 Hz 1000 Hz 2000 Hz 4000 Hz
1000 x 500 20 0,05 0,09 0,30 0,48 0,91 0,90
1000 x 500 30 0,08 0,10 0,42 0,75 0,99 0,80
1000 x 500 40 0,12 0,22 0,75 0,89 0,91 0,85
1000 x 500 50 0,18 0,30 0,83 0,92 0,88 0,91

 

Egenskaber på membranabsorber

 • Overfladen af materialet er kacheret med en olieresistent alufolie, der er let at rengøre.
 • Leveres i praktiske plader, der er skåret i 1000 mm x 500 mm.
 • Tilskæres nemt med en hobbykniv.
 • Stødkanter og pladeovergange afdækkes nemt med alutape, der fås som ekstraudstyr.
 • Høj temperaturbestandighed.
 • Særdeles gode absorptionsegenskaber grundet den store masse.
 • Kan anvendes ideelt til lydisolering, lyddæmpning og adskillelse af strukturbåret støj i indendørs områder.
 • Høj bæreevne ved vedvarende elasticitet.

 

Temperaturbestandighed  
-40 C° til +100 C° i længere tid (også derover i kortere tid.)

Bestandighed
alifatiske og aromatiske kulbrinter, olie, fedt, brændstoffer

Bemærk
Vi henviser til, at denne aixFOAM - tunge skum altid fremstilles på baggrund af bestillingen, via flere forskellige valgmuligheder, som vi tilbyder som producent. Derved modtager hver eneste kunde hos os et personligt aixFOAM-lydapsorptionsprodukt, der udtrykkeligt er fremstillet efter dennes ønske og i følge behov og krav til anvendelse.

Tolerance
Vi fremstiller dette produkt ifølge DIN 7715 Del 5 P3.

Emballageenhed
Emballageenheden vises alt efter den valgte materialetykkelse.


Baggrundsinformationer for plader med tungt skum:

Stadigt højere krav til støjdæmpning fører til akustisk skum af en stadigt højre kvalitet. Vores akustiske, tunge skum er udviklet til absorption af fortrinsvist dybe frekvenser. Det drejer sig om en såkaldt membranabsorber, hvorpå den papirtynde overfladefolie fungerer som en membran, hvor lyden sættes i vibration, og hvor denne vibration absorberes af den elastiske absorberende kerne. Denne egenskab gør den til det oplagte valg til anvendelse inden for maskinindustrien. Tunge hhv. støjfrembringende maskiner som for eksempel bådmotorer beklædes, så vibrationerne dæmpes. Det samme princip finder anvendelse ved maskinindkapslinger og til støjværn ved indbygning af luftkanaler. Vores SH0081 består af en speciel, tung skum, der råder over en stor masse og derved udvikler et meget stort spektrum af absorptionskendetegn. De strækker sig helt til gode isoleringsværdier ved strukturbåret støj. Der findes efter behov og planlagt anvendelsesformål forskellige optioner til alle kunder, således at en indeholder præcise tilskæringer. Der kan vælges blandt forskellige højder, som indeholder varierede absorptionsgrader. En ganske væsentlig yderligere option er udrustningen med akustisk tungfolie. Denne meget bøjelige folie råder over store absorptionsegenskaber og kan dermed anvendes inden for mange områder. Den store gramvægt giver den gode dæmpningsegenskaber - særligt med henblik på store materialevibrationer. Materialesammensætningen på den akustiske tungfolie gør den også særdeles egnet til anvendelse ved lave temperaturer. Den kacheres som grundmateriale inden for absorptionspladen SH0081 henholdsvis anbringes under skummet. Der kan ligeledes vælges blandt forskellige monteringsoptioner samt en aluminiumtape, som dækker pladeovergangene.

Farve
Overflade: Sølvfarvet, kerne: Flerfarvet

Monteringsmuligheder
aixFOAM Selvklæbende udrustning
Her coates bagsiden af absorberen maskinelt fra fabrik med et klæbesystem, der er frit for opløsningsmidler, og afdækket med et liner-papir. Kunden skal trække dette liner-papir af før tilklæbningen.
  
aixFOAM Kachering med akustisk tungfolie
Tung, meget bøjelig folie uden forstrækning med mineralsk fyld. Den akustiske tungfolie råder over en overfladevægt, der ligger over gennemsnittet, hvorved dybe frekvenser og materialevibrationer absorberes. Sammensætningen af den akustiske tungfolie giver den fremragende dæmpningsegenskaber, selv ved lave temperaturer. Materialet er desuden brandhæmmende og kacheres ved denne valgmulighed som basismateriale under dit aixFOAM basisprodukt. Alternativt fås den aixFOAM akustiske tungfolie SH0131 også som enkeltprodukt (se vareoversigten)..

Behandlingsanvisning til akustisk tungfolie
Vores akustiske tungfolie er udstyret med et specialudviklet klæbemiddelsystem af høj kvalitet på akrylbasis. Den akustiske tungfolie bør kun tilklæbes ved hjælp af selvklæbende udrustning i makroområdet af glatte overflader (blik, aluminium, etc.). Effekten fra den selvklæbende udrustning begrænses på ru underlag, og den kan her udelukkende bruges som hjælp til monteringen. Du finder mere uddybende information i vores tekniske datablade og behandlingsanvisninger, som du kan anmode om uden beregning.

aixFOAM Monterings-/hængekassette
Hermed køber du en mulighed af høj kvalitet ved monteringen. Selve aixFOAM kassetterne fremstilles i elokseret aluminium og gør ethvert aixFOAM basisprodukt til en førsteklasses absorber. Denne option byder på muligheden for at montere din absorber i høj- eller tværformat eller svævende fra loftet, og naturligvis også på muligheden for til enhver tid at demontere den. Selve aixFOAM monterings- og hængekassetten forsynes færdig fra fabrik med den aixFOAM absorber, du har valgt. Alternativt finder du monterings-/hængekassetten alene som enkeltprodukt i diverse emballageenheder under kategorien "Tilbehør". Til professionel montering finder du ligeledes underkategorien "Tilbehør" aixFOAM vibrationsdyvler eller alternativt aixFOAM hængesystemet. En forøgelse af den akustiske effekt! aixFOAM Monterings- og hængekassetterne har ud fra et fysisk synspunkt, ud over det statisk bærende formål, også den egenskab, at de via den såkaldte "kontra-oscillerende effekt" absorberer dybe akustiske frekvenser og dermed øger absorptionsgraden på aixFOAM lydabsorberen efter dit valg i det dybe frekvensområde (resonator).Du finder vigtige oplysninger om dette under varen aixFOAM Monterings-/hængekassette i varesektionen "Tilbehør".

Materialeoptioner
Brandklasse FMVSS302 DIN 75200 (se basisviden om akustik - brandklasser)
Du finder yderligere informationer om de brandklasser, der kan leveres, i vores sektion Basisviden om akustik.
De angivne brandklasser refererer udelukkende til det valgte akustiske skumstof. Ved akustiske skumstoffer, som er certificerede ifølge brandklasse DIN 4102 B1 eller B2, kan vi som regel ligeledes bekræfte brandklassen med selvklæbende udrustning.
Du finder en mere nøjagtig angivelse af den tilhørende brandklasse i vores tekniske datablade.

Formatoptioner
Hvert enkelt aixFOAM produkt fås i forskellige materialetykkelser og dertil hørende emballageenheder.

Tilbehør
Vi anbefaler at kachere pladeovergangene med vores aluminiumtape.

Anbefaling
I sektionen "Priser", tilbyder vi dig muligheden for en akustisk tungfoliekachering som option. Via denne valgmulighed får du et produkt, som ud over den luftbårne lyd også absorberer den strukturbårne lyd.

Anvendelsesområder

 • Bådmotorrum
 • Maskinindkapslinger
 • Luftkanaler
 • Klimaanlæg
 • Varmepumper

Til dette produkt anbefaler vi følgende tilbehør: