Søgning
aixFOAM filtdug i ruller - lydabsorbere til forbedret akustik

Lydisolering til apparater og maskiner

Lydisolering af apparater og støjdæmpning af apparater er et vigtigt emne i vores tid med stigende fokus på sikkerheden. Ofte medfører larm på arbejdspladsen eller også privat nemlig til lidelser i forbindelse med hørelsen. Specielt apparater/maskiner genererer på grund af deres teknik og konstruktion ofte en væsentligt støjniveau. Lydisoleringen af apparaterne eller også apparaternes skabe er i mange tilfælde utilstrækkelig eller ikke eksisterende, idet der ved planlægningen ikke er tænkt på en tilstrækkelig lydisolering.

For at beskytte hørelsen bør der træffes støjreducerende foranstaltninger.

Specielt akustisk skum udmærker sig ikke alene ved sin usædvanligt gode lydisolering, men tilbyder med sin nemme brug og sine utallige variationsmuligheder desuden den passende løsning for nærmest hvert akustiske problem.

Ved valget af den egnede akustiske skum bør du være meget opmærksom på anvendelsesformålet: For ikke hver akustiske skum egner sig til hvert akustiske problem.

aixFOAM skum med høj densitet HEAVY Duty Tec egner sig fantastisk til absorption af mellemdybe til dybe toner, mens vores aixFOAM noppeskum WAVER Tec snarere egner sig perfekt til isolering af mellemhøje til høje toner. Vores aixFOAM SH0011, som er fantastisk til at absorbere lyd i næsten alle frekvenser, anses for at være en allround-løsning blandt absorbenter.

Ved næsten alle vores produkter kan forskellige akustiske elementer kombineres.

Eksempelvis kan glat akustisk skum udstyres med forskellige overfladefiltforinger, hvorved ikke alene det akustiske skums visuelle indtryk, men også dets tekniske egenskaber ændrer sig.

En mulighed er brugen af eksklusiv akustisk filt.  Således har aixFOAM BLACK Tec et flot ydre og får væsker til at prelle af. Takket være de mange farver, som det akustiske filt kan fås i, bortfalder den komplicerede og dyre farvning af de akustiske elementer.

Der kan ligeledes vises en mikroperforationbelægning (PERFORmance). Samtlige coatings giver vores produkter et enestående ydre, er desuden meget plejenemme og gode at vaske af.

For eksempel kan vores aixFOAM SILVER Silence belægges via en speciel metode med en tynd aluminiumfolie, som ikke alene beskytter den lydabsorberende kerne mod sprøjtende væsker og snavs, men desuden supplerer sine absorberende egenskaber og herved kan absorbere højere frekvenser.

Ved brugen af topmoderne CNC-skærere og fræsemaskiner kan aixFOAM lydabsorbenter bringes i stort set enhver form og tilbyder en høj produktivitet, lønsomhed og effektivitet. Den nøjagtige bearbejdning og de fleksible muligheder til eftermontering og til første udstyr af serieapparater giver utallige varianter inden for alle anvendelsesområder i industri, handel og håndværk. Vi kan til enhver tid realisere en produktion af formdele i mindre, mellemstore og store serier.

Med et selvklæbende lag, som er anbragt på bagsiden af absorbenten, er monteringen den rene barnemad og kan anvendes på alle apparatområder.

Vores aixFOAM absorbenters effektivitet blev kontrolleret sammen med RWTH Aachen. Lad dig overbevise af vores store erfaring inden for apparat-lydisolering og støjbeskyttelse. Vi rådgiver dig gerne indgående ved valget af den passende akustiske løsning.

Tal med os!

Har du brug for hjælp?
Kontakt for spørgsmål

Ring til os eller send os en mail. Med gratis rådgivning ved vores plannere finder vi din akustiske løsning.

+49 2403 / 83830 - 22
Mandag til fredag
Kl. 08:00 til 17:00

sales@aixfoam.dk
Dagligt fra 00:00 – 24.00

aixFOAM butik

Besøg vores aixFOAM-shop og find din passende lydisolering: mindre støj og bedre akustik med lydabsorbenter direkte fra producenten.

Find lydisolering
Callcenter user-circle logout