Akustisk, tungt skum til lyddæmpning (SH0071)
Akustisk, tungt skum til lyddæmpning (SH0071)
Art.nr.: SH0071
Akustisk, tungt skum til lyddæmpning (SH0071)
Art.nr.: SH0071

Akustisk, tungt skum til lyddæmpning (SH0071)

Art.nr.: SH0071

Glatte absorptionsplader med tungt skum

 • Overflade: Glat (100 cm x 50 cm)
 • Farve: flerfarvet
 • Anvendelse: Maskinafskærmning, dæmpning af marine, Motorer, motorrum, maskinisolering

I 4 enkle trin til din perfekte akustik:

Obligatoriske felter

Sorry, the maximum amount you can order is 10000.

Sorry, the minimum amount you can order is 1.

1 Pack = = 1
Klar konfigureret? Her går det videre
Dit valg:
Du er velkommen til at kontakte os, så understøtter vi dig gerne.

Telefon: +49 2403 / 83830 - 22
Mandag - fredag mellem kl. 08:00 og 17:00

Email: sales@aixfoam.com
24 timer i døgnet
Hvad er der i boksen?
Du modtager i alt 1 pakkeenheder med følgende indhold:

Akustisk, tungt skum til lyddæmpning (SH0071)
Art.nr. SH0071

1 Pack =
= 1
93,06 €
inkl. 19 % Moms

Absorptionsplader med akustisk, tungt skum til effektiv lydisolering

FormatHøjdeAbsorptionsgrad ifølge DIN 52212
in mm in mm
    125 Hz 250 Hz 500 Hz 1000 Hz 2000 Hz 4000 Hz
1000 x 500 20 0,09 0,38 0,71 1,03 1,05 0,81
1000 x 500 30 0,16 0,55 0,86 1,11 1,00 0,75
1000 x 500 40 0,19 0,79 1,14 1,11 0,91 0,85
1000 x 500 50 0,36 0,98 1,15 1,01 1,03 0,87

 

Egenskaber for lydisolering på tungt skum på absorptionsplader

 • Særdeles gode absorptionsegenskaber grundet den store masse.
 • Kan anvendes ideelt til lydisolering, lyddæmpning og adskillelse af strukturbåret støj i indendørs områder.
 • Høj bæreevne ved vedvarende elasticitet.
 • Tilskæres nemt med en hobbykniv.


Bemærk
Vi henviser til, at disse aixFOAM - støjværnsmåtter altid fremstilles på baggrund af bestillingen, via flere forskellige valgmuligheder, som vi tilbyder som producent. Derved modtager hver eneste kunde hos os et personligt aixFOAM-lydapsorptionsprodukt, der udtrykkeligt er fremstillet efter dennes ønske og i følge behov og krav til anvendelse.

Tolerance
Vi fremstiller dette produkt ifølge DIN 7715 Del 5 P3.

Emballageenhed
emballageenheden vises i feltet "Format" alt efter materialetykkelse.

Egenskaber på vores akustiske, tunge skum til lydisolering
Selve aixFOAM absorptionspladerne med tungt skum er støjværnsmåtter, som råder over en meget stor masse og derigennem frem for alt absorberer meget dybe frekvenser på fremragende vis. Der findes forskellige muligheder for montering af disse lydisoleringsmåtter. Lydisoleringsmåtterne med en selvklæbende udrustning giver en meget brugervenlig montering. Herved coates bagsiden med et klæbemiddel og afdækkes med specielt liner-papir, som ganske enkelt trækkes af før tilklæbningen. Således bliver placeringen af støjværnsmåtter så let som en leg, og lykkes også for amatører uden større krav til det håndværksmæssige. Grundlæggende findes der, ud over muligheden for at anbringe støjværnsmåtterne selvklæbende, også en monteringsoption i form af monterings-/hængekassetter. Disse leveres formonteret og monteres let ved hjælp af såkaldte vibrationsdyvler. Selve aixFOAM absorptionspladerne med tungt skum kan anvendes inden for flere forskellige områder på grund af deres alsidige muligheder inden for lydisolering - hvor gængse metoder til lyddæmpning ikke slår til eller ikke kan anvendes. De er ideelle til maskinindkapslinger, til afskærmning af motorer, til isolering af maskinrum og til isolering af motorrum. Desuden egner aixFOAM absorptionsplader med tungt skum sig fremragende til dæmpning af døre.

Farve
flerfarvet

Monteringsmuligheder
aixFOAM Selvklæbende udrustning
Her coates bagsiden af absorberen maskinelt fra fabrik med et klæbesystem, der er frit for opløsningsmidler, og afdækket med et liner-papir. Kunden skal trække dette liner-papir af før tilklæbningen.
  
aixFOAM Kachering med akustisk tungfolie
Tung, meget bøjelig folie uden forstrækning med mineralsk fyld. Den akustiske tungfolie råder over en overfladevægt, der ligger over gennemsnittet, hvorved dybe frekvenser og materialevibrationer absorberes. Sammensætningen af den akustiske tungfolie giver den fremragende dæmpningsegenskaber, selv ved lave temperaturer. Materialet er desuden brandhæmmende og kacheres ved denne valgmulighed som basismateriale under dit aixFOAM basisprodukt. Alternativt fås den aixFOAM akustiske tungfolie SH0131 også som enkeltprodukt (se vareoversigten).

Behandlingsanvisning til akustisk tungfolie
Vores akustiske tungfolie er udstyret med et specialudviklet klæbemiddelsystem af høj kvalitet på akrylbasis. Den akustiske tungfolie bør kun tilklæbes ved hjælp af selvklæbende udrustning i makroområdet af glatte overflader (blik, aluminium, etc.). Effekten fra den selvklæbende udrustning begrænses på ru underlag, og den kan her udelukkende bruges som hjælp til monteringen. Du finder mere uddybende information i vores tekniske datablade og behandlingsanvisninger, som du kan anmode om uden beregning.

aixFOAM Monterings-/hængekassette
Hermed køber du en mulighed af høj kvalitet ved monteringen. Selve aixFOAM kassetterne fremstilles i elokseret aluminium og gør ethvert aixFOAM basisprodukt til en førsteklasses absorber. Denne option byder på muligheden for at montere din absorber i høj- eller tværformat eller svævende fra loftet, og naturligvis også på muligheden for til enhver tid at demontere den. Selve aixFOAM monterings- og hængekassetten forsynes færdig fra fabrik med den aixFOAM absorber, du har valgt. Alternativt finder du monterings-/hængekassetten alene som enkeltprodukt i diverse emballageenheder under kategorien "Tilbehør". Til professionel montering finder du ligeledes underkategorien "Tilbehør" aixFOAM vibrationsdyvler eller alternativt aixFOAM hængesystemet. En forøgelse af den akustiske effekt! aixFOAM Monterings- og hængekassetterne har ud fra et fysisk synspunkt, ud over det statisk bærende formål, også den egenskab, at de via den såkaldte "kontra-oscillerende effekt" absorberer dybe akustiske frekvenser og dermed øger absorptionsgraden på aixFOAM lydabsorberen efter dit valg i det dybe frekvensområde (resonator).Du finder vigtige oplysninger om dette under varen aixFOAM Monterings-/hængekassette i varesektionen "Tilbehør".

Materialeoptioner
Brandklasse FMVSS302 DIN 75200 (se basisviden om akustik - brandklasser)
Du finder yderligere informationer om de brandklasser, der kan leveres, i vores sektion Basisviden om akustik.
De angivne brandklasser refererer udelukkende til det valgte akustiske skumstof. Ved akustiske skumstoffer, som er certificerede ifølge brandklasse DIN 4102 B1 eller B2, kan vi som regel ligeledes bekræfte brandklassen med selvklæbende udrustning.
Du finder en mere nøjagtig angivelse af den tilhørende brandklasse i vores tekniske datablade.

Formatoptioner
Hvert enkelt aixFOAM produkt fås i forskellige materialetykkelser og dertil hørende emballageenheder.

Anbefaling
I sektionen "Priser", tilbyder vi dig muligheden for en akustisk tungfoliekachering som option. Via denne valgmulighed får du et produkt, som ud over den luftbårne lyd også absorberer den strukturbårne lyd.

Anvendelsesområder

 • Maschineneinhausungen
 • Støjværn i bygge- og anlægsmateriel og landbrugsmaskiner
 • Isolering af motorrum
 • Støjværn i maskinrum
 • lydisolerende døre

Til dette produkt anbefaler vi følgende tilbehør: