Akustikplade med robust tekstiloverflade (SH0061)
Akustikplade med robust tekstiloverflade (SH0061)
Art.nr.: SH0061
Akustikplade med robust tekstiloverflade (SH0061)
Art.nr.: SH0061

Akustikplade med robust tekstiloverflade (SH0061)

Art.nr.: SH0061
Akustikplade med robust tekstiloverflade
 • Overflade: Tekstil-overfladekachering (100 cm x 50 cm)
 • Egenskaber: vandafvisende, beskyttet overflade
 • Farve: Tekstil: Sort/absorptionsskum i antracit
 • Anvendelse: Maskinindustrien, beklædninger, kabiner
I 5 enkle trin til din perfekte akustik:

Obligatoriske felter

Sorry, the maximum amount you can order is 10000.

Sorry, the minimum amount you can order is 1.

1 Pack = = 1
Klar konfigureret? Her går det videre
Dit valg:
Du er velkommen til at kontakte os, så understøtter vi dig gerne.

Telefon: +49 2403 / 83830 - 22
Mandag - fredag mellem kl. 08:00 og 17:00

Email: sales@aixfoam.com
24 timer i døgnet
Hvad er der i boksen?
Du modtager i alt 1 pakkeenheder med følgende indhold:

Akustikplade med robust tekstiloverflade (SH0061)
Art.nr. SH0061

1 Pack =
= 1
109,15 €
inkl. 19 % Moms

Akustikplade af en optisk høj kvalitet med tekstiloverflade

FormatHøjdeAbsorptionsgrad ifølge DIN 52212
in mm in mm
    125 Hz 250 Hz 500 Hz 1000 Hz 2000 Hz 4000 Hz
1000 x 500 30 0,10 0,50 0,78 0,63 0,49 0,53
1000 x 500 50 0,17 0,73 0,71 0,59 0,59 0,70
1000 x 500 80 0,23 0,75 0,73 0,64 0,62 0,59

Målinger af absorptionsgraden blev udført på akustisk skum i polyester.

Egenskaber på den akustiske absorber med akustisk tekstiloverflade

 • Optisk tiltrækkende tekstil-overfladeforædling
 • Den akustiske tekstiloverflade absorberer desuden lyden ud over akustikken
 • Kan anvendes ideelt som bredbåndsabsorber.
 • Overfladen er vandafvisende.
 • Optional als fertig konfektionierter Akustikabsorber mit selbstklebender Rückseite erhältlich.
 • Tilskæres nemt til din kontur.
 • Antistøj-kachering på undersiden fås som komposit produkt.

Akustikplade med robust tekstiloverflade (SH0061) Denne akustiske absorber kan anvendes på flere forskellige måder grundet et bredt absorptionsspektrum. Herved forædles en speciel absorberende kerne ved hjælp af en vandafvisende, akustisk filtoverflade af høj kvalitet. Kombinationen af en akustisk filtoverflade og en absorberende skumkerne giver som slutprodukt et effektiv lydabsorber med et bredt lydabsorptionsspektrum med et meget tiltrækkende look.


Bemærk
Vi henviser til, at disse aixFOAM - støjværnsmåtter altid fremstilles på baggrund af bestillingen, via flere forskellige valgmuligheder, som vi tilbyder som producent. Derved modtager hver eneste kunde hos os et personligt aixFOAM-lydapsorptionsprodukt, der udtrykkeligt er fremstillet efter dennes ønske og i følge behov og krav til anvendelse.

Emballageenhed
alt efter materialetykkelse (som findes under rubrikken Format i beregningsvinduet i priskalkulatoren).


Baggrundsinformationer for overfladeforædling

Akustikpladerne med tekstiloverflade anvendes ofte til at holde støjbelastningen fra maskinrum, som f.eks. generatorer eller varmeanlæg, så lav som muligt og derved at reducere miljøbelastningen fra støj betydeligt. Gennem den ekstra anvendelse af brandhæmmende tillæg, lever de akustiske måtter også op til kravene i diverse brandsikringsforskrifter, og kan installeres i tilsvarende anlæg uden problemer. Monteringen af akustikpladerne kan finde sted efter eget valg via din egen løsning eller via præfabrikerede monteringskassetter af elokseret aluminium. En selvklæbende udførsel tilbydes også. Ud over anvendelsesmulighederne inden for industri og teknik, byder disse akustikplader dog også på adskillige muligheder for hobbyfolk. Eventuelt ved ekstra isolering af køretøjer kan man dermed reducere larmen i kabinen betydeligt, og også støjbelastningen fra computere og andre IT-anlæg kan reduceres betydeligt ved anvendelsen af akustisk filt. De fås i forskellige farver, og kan dermed også implementeres i en optisk tiltrækkende isolering uden problemer og tilpasses designet ifølge personlige ønsker.

Farve
Akustisk filt i sort/absorptionsskum i antracit

Monteringsmuligheder
aixFOAM Selvklæbende udrustning
Her coates bagsiden af absorberen maskinelt fra fabrik med et klæbesystem, der er frit for opløsningsmidler, og afdækket med et liner-papir. Kunden skal trække dette liner-papir af før tilklæbningen.
  
aixFOAM Kachering med akustisk tungfolie
Tung, meget bøjelig folie uden forstrækning med mineralsk fyld. Den akustiske tungfolie råder over en overfladevægt, der ligger over gennemsnittet, hvorved dybe frekvenser og materialevibrationer absorberes. Sammensætningen af den akustiske tungfolie giver den fremragende dæmpningsegenskaber, selv ved lave temperaturer. Materialet er desuden brandhæmmende og kacheres ved denne valgmulighed som basismateriale under dit aixFOAM basisprodukt. Alternativt fås den aixFOAM akustiske tungfolie SH0131 også som enkeltprodukt (se vareoversigten).

Behandlingsanvisning til akustisk tungfolie
Vores akustiske tungfolie er udstyret med et specialudviklet klæbemiddelsystem af høj kvalitet på akrylbasis. Den akustiske tungfolie bør kun tilklæbes ved hjælp af selvklæbende udrustning i makroområdet af glatte overflader (blik, aluminium, etc.). Effekten fra den selvklæbende udrustning begrænses på ru underlag, og den kan her udelukkende bruges som hjælp til monteringen. Du finder mere uddybende information i vores tekniske datablade og behandlingsanvisninger, som du kan anmode om uden beregning.

aixFOAM Monterings-/hængekassett
Hermed køber du en mulighed af høj kvalitet ved monteringen. Selve aixFOAM kassetterne fremstilles i elokseret aluminium og gør ethvert aixFOAM basisprodukt til en førsteklasses absorber. Denne option byder på muligheden for at montere din absorber i høj- eller tværformat eller svævende fra loftet, og naturligvis også på muligheden for til enhver tid at demontere den. Selve aixFOAM monterings- og hængekassetten forsynes færdig fra fabrik med den aixFOAM absorber, du har valgt. Alternativt finder du monterings-/hængekassetten alene som enkeltprodukt i diverse emballageenheder under kategorien "Tilbehør". Til professionel montering finder du ligeledes underkategorien "Tilbehør" aixFOAM vibrationsdyvler eller alternativt aixFOAM hængesystemet. En forøgelse af den akustiske effekt! aixFOAM Monterings- og hængekassetterne har ud fra et fysisk synspunkt, ud over det statisk bærende formål, også den egenskab, at de via den såkaldte "kontra-oscillerende effekt" absorberer dybe akustiske frekvenser og dermed øger absorptionsgraden på aixFOAM lydabsorberen efter dit valg i det dybe frekvensområde (resonator).Du finder vigtige oplysninger om dette under varen aixFOAM Monterings-/hængekassette i varesektionen "Tilbehør".

Materialeoptioner
Brandklasse FMVSS302 DIN 75200 (se basisviden om akustik - brandklasser)
Brandklasse DIN 4102 B2 (udelukkende med aixFOAM selvklæbende udrustning) (se basisviden om akustik - brandklasser)
Du finder yderligere informationer om de brandklasser, der kan leveres, i vores sektion Basisviden om akustik.
De angivne brandklasser refererer udelukkende til det valgte akustiske skumstof. Ved akustiske skumstoffer, som er certificerede ifølge brandklasse DIN 4102 B1 eller B2, kan vi som regel ligeledes bekræfte brandklassen med selvklæbende udrustning.
Du finder en mere nøjagtig angivelse af den tilhørende brandklasse i vores tekniske datablade.

Formatoptioner
Hvert enkelt aixFOAM produkt fås i forskellige materialetykkelser og dertil hørende emballageenheder.

Anbefaling
I sektionen "Priser", tilbyder vi dig muligheden for en akustisk tungfoliekachering som option. Via denne valgmulighed får du et produkt, som ud over den luftbårne lyd også absorberer den strukturbårne lyd.

Anvendelsesområder

 • Støjværn i maskinrum
 • Akustiske beklædninger
 • Støjværn i kabiner
 • Støjværn ved bygge- og anlægsmateriel
 • Støjværn i landbrugsmaskiner
 • Inden for ventilations- og klimateknik
 • Maskinindustrien, akustik

Til dette produkt anbefaler vi følgende tilbehør: