Skru ned for larmen og op for produktiviteten!

Hvor der arbejdes, opstår der larm – og hvor der opstår larm, kommer aixFOAM ind i billedet. For med de innovative lydabsorbenter reducerer du støjniveauet på værksteder eller i kontorlokaler. På den måde øger du ikke alene på nemmeste vis din produktivitet, men også dine medarbejderes og kunders trivsel.

Mindre larm og stres på kontoret

De talrige lydkilder i kontorlokaler og den ubehagelige efterklang, som bliver forstærket af lydhårde overflader, får hurtigt støjniveauet til at stige i hverdagen. Larm har ikke alene en negativ virkning på helbredet, men også på kommunikationen og produktiviteten.
Tag action nu: Opdag vores aixFOAM lydabsorbenter til lydbeskyttelse på kontoret og forbedr din akustik mærkbart med det samme og vedvarende. Eller få gratis rådgivning af vores fagkonsulenter.

Se produkterne Kontaktside

 • Mindre støj og efterklang
 • Bedre kommunikation, mere koncentration og produktivitet
 • Den passende lydbeskyttelse til hele lokalet eller til brug direkte på arbejdspladsen
 • Flotte designs til en moderne og tiltalende lokaleindretning

Lydbeskyttelse til haller og værksteder

Støjende maskiner, værktøjer og køretøjer samt store lokaler gør lydbeskyttelsen i produktionshaller eller på værksteder til en krævende opgave. Samtidig er lydisolering ikke kun et vigtigt emne i medfør af lovbestemmelserne, men den påvirker også medarbejdernes produktivitet.
Derfor hjælper vi dig med at finde den ideelle løsning til lydisoleringen på dit værksted eller i din hal. Vælg din passende lydisolering blandt vores aixFOAM-produkter eller få vores fagkonsulenter til at udarbejde et personligt lydisoleringskoncept passende til dine krav – direkte og gratis!

Se produkterne Kontaktside

 • Mindre larm, efterklang og forstyrrende ekkoer
 • Forbedret kommunikation og produktivitet på arbejdspladsen
 • Støjværn i henhold til forskrifterne for arbejds-, brand- og vibrationssikkerhed
 • Ideelt til eftermontering

Beskyt det, der er vigtigt.

Beskyt dine medarbejderes helbred mod skadelig larm og dens konsekvenser. Især i støjende arbejdsomgivelser er det vigtigt med en pålidelig lydisolering, hvilket også ofte er påkrævet ifølge loven.
Vælg din favorit blandt vores aixFOAM-lydabsorbenter til brug på værksteder og produktionsanlæg eller få gratis rådgivning af vores fagkonsulenter.

Se produkterne Kontaktside

Maksimal kvalitet til optimal lydisolering på arbejdspladsen

 • Førsteklasses kontrollerede råstoffer fra Tyskland og EU
 • Ekstra finporet materiale til en endnu mere effektiv lydabsorption
 • UV-barriere-tilsætning beskytter mod lysældning og gulning
 • Ingen deformation eller ubehagelig lugtudvikling
 • ”Made in Germany” – præcisionsfremstilling på topmoderne CNC-skæremaskiner og anlæg

aixFOAM lydabsorbenter er den ideelle løsning til alle dem, som også lægger stor vægt på god kvalitet og effektivitet, når det gælder lydisolering på arbejdspladsen. Uanset om den skal bruges på et travlt værksted, i en kæmpe produktionshal eller et hektisk kontor – hos os finder du altid den passende lydisolering til enhver rumsituation.

Lydisolering produktion/værksted Lydisolering kontor

Afslappet kommunikation – vellykket arbejde.

En god kommunikation er nøglen til et succesfuldt samarbejde – både med kolleger og kunder. Med aixFOAM lydabsorbenterne optimerer du din akustik og giver mere plads til samtaler og idéer.
Opdag vores aixFOAM-produkter, specielt til brug i kontor- og mødelokaler, eller få gratis rådgivning af vores fagkonsulenter.

Se produkterne Kontaktside

Et stort udvalg til maksimal lydisolering

Find de passende lydabsorbenter til dit lokale.

Lydisolering produktion/værksted Lydisolering kontor


En helt igennem god rådgivning.

Som lydisoleringseksperter med over 60 års erfaring ved vi selvfølgelig godt, at valget af de egnede lydabsorbenter påvirkes af mange forskellige faktorer. Derfor kan det være svært at vælge blandt produkterne. Men fortvivl ej – selvfølgelig hjælper vi gerne, når du skal vælge dine lydabsorbenter.

 • Gratis og uforpligtende rådgivning
 • Udarbejdelse af et omfattende lydisoleringskoncept
 • Efter anmodning formidler vi gerne kontakt til anbefalede aixFOAM monteringsservicepartnere

Slut med støj og dårlig rumakustik! Tag action nu: Kontakt vores fagkonsulenter og find den optimale lydisolering til dit behov.


Kontaktside
Callcenter
Search engine powered by ElasticSuite