Søgning

aixFOAM - lydabsorbere i perfektion

Vi forbedrer din akustik - og har gjort det i mere end 65 år!

I den mest vestlige del af Tyskland, i Eschweiler ved Aachen (Nordrhein-Westfalen), findes ikke blot vores topmoderne produktion, men også administrationen og salgsafdelingen hos aixFOAM. Inde i vores hellige haller drejer det hele sig om den perfekte akustik inden for ethvert felt og den maksimale tilfredshed hos vores kunder. Uanset om det handler om forbedringen af din akustik eller om at reducere støj. Vi er din partner inden for støjværn. Lydabsorbere af høj kvalitet „Made in Germany“ – det står aixFOAM for.

Dine støjværnseksperter siden 1958

Lige siden grundlæggelsen i 1958 i Aachen (Nordrhein-Westfalen) har vi beskæftiget os med den individuelle fremstilling af støjværn til applikationer inden for rumakustik og teknisk akustik. Vores kernekompetence er derfor indtil i dag fremstilling og forædling af PUR-skum. Således kan vi forbinde effektive lydabsorbere med moderne, flotte designs.

Akustisk skumstof er det ideelle materiale til lydabsorbere. Den porøse struktur lader lyden trænge dybt ind i materialet, hvor den via friktion omdannes til varmeenergi, som ikke kan mærkes. Det garanterer en særligt effektiv lydisolering hhv. støjdæmpning.
Akustisk skumstof er det ideelle materiale til fremstilling af lydabsorbere.

I 1998 begyndte vi på at investere forstærket i vores maskinpark for at drive en automatisering af vores fremstillingsprocesser yderligere fremad og for at udforme produktionen af vores lydabsorbere endnu mere effektivt i forhold til vores kunder.

En yderligere milepæl var flytningen til industri- og erhvervsparken i Eschweiler i 2009. Her blev vores nye hovedsæde, der i fremtiden skulle muliggøre en produktion af lydabsorbere ifølge de højeste kvalitetsstandarder. I de kommende år udviklede vi os til en af de førende virksomheder inden for bearbejdning og forædling af akustiske skumstoffer og udbyggede vores produktpalette konstant. Siden 2015 er vi certificeret ifølge DIN ISO 9001 af TÜV Rheinland.

Certificeret i henhold til ISO 9001:2015

For løbende at udvikle vores potentiale og fortsat garantere vores kunders største tilfredshed, indførte vi et kvalitetsstyringssystem, der løbende er blevet udvidet og siden 2015 regelmæssigt certificeret af TÜV Rheinland som en ekstern institution i henhold til ISO-standard 9001.

På dette grundlag har vi udviklet os til en af de førende virksomheder inden for bearbejdning og forædling af akustisk skum og løbende udvidet vores produktprogram.

Socialt engagement og miljøstyringssystem

Som en succesfuld virksomhed er vi opmærksomme på vores sociale ansvar og vores ansvar over for vores miljø. Derfor er det især vigtigt for os at støtte velgørende projekter. Læs mere om dette under ”aixFOAM hjælper – vores sociale engagement”.

Derudover arbejder vi konstant på at agere bæredygtigt og i juni 2021 blev vores miljøstyringssystem certificeret i henhold til ISO 14001.

I aixFOAMs hovedsæde finder produktionen af effektive lydabsorbere sted.
På i alt 6.000 kvm fremstilles vores aixFOAM lydabsorbere ved hjælp af topmoderne produktionsteknik individuelt til vores kunder. Udvikling, kunderådgivning og produktion arbejder hånd i hånd under samme tag.

Kundeorienteret og individuel - aixFOAMs filosofi

Vi ved af erfaring at akustikken - og den dermed forbundne efterspørgsel efter passende støjværn eller den optimale lydisolering - er et meget komplekst tema, som påvirkes af flere faktorer. Derfor står en kundeorienteret rådgivning, ud over fremstillingen af støjværnsløsninger af høj kvalitet, i centrum.

aixFOAMs fagkonsulenter rådgiver dig gratis og uforpligtende og understøtter dig med at finde det passende støjværn til din applikation inden for rumakustik eller teknisk akustik.
En gratis rådgivning fra akustik-eksperterne hører til servicen for os.

Som produktionsvirksomhed er vi - takket være topmoderne CNC-produktionsteknik - ikke kun i stand til at fremstille standardløsninger, men kan ligeledes realisere mindre produktioner og serieproduktioner, der kan tilpasses helt individuelt til vores kunders krav og behov.

aixFOAM lydabsorbere fremstilles ved hjælp af topmoderne teknik.
Ved anvendelse af akustiske skumstoffer af høj kvalitet og ved hjælp af topmoderne CNC-skæremaskiner og anlæg opstår såvel standardiserede støjværnsløsninger som individuelle specialproduktioner, særligt efter vores kunders ønske.

Hos os fremstilles hvert enkelt støjværn individuelt til dig. Det vil sige, efter din bestilling i aixFOAMs shop påbegynder vi produktionen af din lydabsorber, som derefter leveres til dig direkte fra fabrik og naturligvis i den bedste kvalitet.

Netværket med velfungerende logistikpartnere og en grundigt udarbejdet logistik gør det mulig for os at købe bæredygtigt ind, at overholde korte leveringstider samt den størst mulige punktlighed. Dette gælder såvel for leveringer inden for og uden for Tyskland.

Mærkevarekvalitet
fra producenten
„Made in Germany“
Individuel fremstilling
til dig på få dage
60 års erfaring
som eksperter
inden for støjværn
Certificeret
for udmærkelse ifølge
ISO 9001:2015

aixFOAM som arbejdsgiver - Begejstring er en team-sag

Vi lægger vægt på kvalitet - i vores lydabsorbere, vores rådgivning og naturligvis også vores arbejdsmiljø. For at bibeholde denne vedvarende er det nødvendigt at alle afdelinger - uanset om det er produktion, teknik, salg, bogholderi eller marketing - arbejder hånd i hånd som et team og understøtter hinanden gensidigt. Derfor investerer vi in en kontinuerlig videreuddannelse og kvalificering af vores medarbejdere. Ergonomi og sundhed på arbejdspladsen, pænt arbejdstøj til alle medarbejdere, topmoderne produktionsteknik og It-udstyr samt præstationsrelateret løn via overenskomst er en selvfølge for os. Desuden nyder vores medarbejdere godt af et internt sundhedsprogram i virksomheden samt tilbud om firmasport.

Rumakustik

Her finder du støjværn til forbedring af rumakustikken.


Teknisk akustik

Her finder du støjværn til støjisolering inden for teknisk akustik.


Tilbehør

Her finder du tilbehør til dine aixFOAM lydabsorbere.


Hjælpesektion

Her finder du vores aixFOAM hjælpesektion med korte svar på de hyppigste spørgsmål fra vores kunder.


Callcenter user-circle logout