Søgning
aixFOAM filtdug i ruller - lydabsorbere til forbedret akustik

Akustik i indretningen

Effektive og rigtig gode lydisoleringsegenskaber og innovativt design er det, der kendetegner design lydabsorbenter. De nyttige og stilsikre absorbenter er absolut blandt High End-produkterne inden for akustisk konstruktion. For igennem de seneste år har der vist sig én ting: For at forbedre et rums akustik markant og vedvarende er det ofte kun nødvendigt at udstyre en vis procentdel af arealet i et rum, studie eller arbejdsområde med lydisoleringsprodukter.

TOWER og Q-Panel designabsorbent

TOWER og Q-Panel designabsorbent

Hvor stor denne andel præcis skal være, afhænger af mange faktorer. Blandt andet rummets form og den givne akustik. Naturligvis sidder vores eksperter klar med gode råd og vejledning. Designløsninger til dækning af hele flader kan implementeres uden besvær, hvis der er brug for komplet lydisolering. Vi kan tilbyde adskillige, individuelle og innovative løsninger, der forbedrer lydisolering på en attraktiv og visuelt tiltalende måde.

Vores portefølje indeholder et bredt sortiment: Fra meget elegante designabsorbenter til farvestrålende akustiske noppeskumelementer i hængenkassetter og børnevenlige lydabsorbenter i sky- eller dyredesign. Også til lydabsorbenter med glatte overflader findes der et stort antal forskellige løsninger. Både skum og overflader betrukket med filt eller tekstil fås i mange forskellige farver. I overfladerne betrukket med filt er lyden i stand til at trænge ind i skummets porestruktur – hvilket har en meget effektiv virkning på lyden. Faktisk er skum betrukket med filt det, der anvendes mest, ikke kun fordi det giver den pæneste overflade, men også fordi dette materiale er kendetegnet ved vidtrækkende egenskaber, f.eks. rigtig god UV-resistens. Der er næsten ingen grænser for denne form for overfladebehandling af vores skum ved hjælp af professionel fastgørelse af filttyper eller tekstiler. Selv vandafvisende muligheder kan implementeres hurtigt og tilpasser sig perfekt individuelle behov. Alle vores produkter kan udstyres med selvklæbende udstyr, hvilket gør det utroligt nemt at opklæbe absorbenterne nøjagtigt og permanent, også for lægfolk. Skummens bagside coates maskinelt med et opløsningsmiddelfrit klæbemiddel og forsynes derefter med et hurtigt aftageligt dækpapir. Herefter er der intet, der står i vejen for en enkel opklæbning. Vi tilbyder en anden elegant og let monterbar løsning i form af lydabsorbenter, der er indkapslet i aluminiumsrammer. Disse monteres på væggen ved hjælp af specielle vibrationsdyvler eller hængende fra loftet.

Har du brug for hjælp?
Kontakt for spørgsmål

Ring til os eller send os en mail. Med gratis rådgivning ved vores plannere finder vi din akustiske løsning.

+49 2403 / 83830 - 22
Mandag til fredag
Kl. 08:00 til 17:00

sales@aixfoam.dk
Dagligt fra 00:00 – 24.00

aixFOAM butik

Besøg vores aixFOAM-shop og find din passende lydisolering: mindre støj og bedre akustik med lydabsorbenter direkte fra producenten.

Find lydisolering
Callcenter user-circle logout