Søgning
aixFOAM lydisolering i receptionsbygninger og callcentre

Akustiske forholdsregler i rum og bygninger

God akustik er især nødvendigt i rum og bygninger, hvor der arbejdes. God akustik danner grundlag for den nødvendige ro og koncentration, forbedrer taleforståelsen, beskytter vores hørelse eller forhindrer støj i at trænge ud af rummet. Men også i boligen er god akustik afgørende for vores trivsel.

Akustiske mangler opdages ofte i forbindelse med eller endda først efter renoveringen af rum og bygninger og kommer til udtryk ved for meget støj eller vægge og lofter, hvor lyden trænger meget nemt i gennem. Dette er normalt forårsaget af en for let konstruktion eller for gammel og manglende isolering. Konsekvenserne er ekstrem dårlig akustik i bygningen, hvilket i høj grad går ud over beboernes trivsel.

Det er størrelsen på den lydreflekterende overflade og konstruktionen af ​​vægge og lofter, som har størst indflydelse på en bygnings akustik. Derfor er det vigtigt at vælge de rigtige akustiske materialer til formålet i overensstemmelse med de lokale forhold og tage højde for det rigtige samspil mellem materialerne til lydisolering (Hvad er lydisolering?) og støjdæmpning (Hvad er støjdæmpning?).

Vi fra aixFOAM har gjort det til vores opgave at hjælpe dig ved at tilbyde akustiske skum af høj kvalitet og professionelle råd – optimal rumakustik, der er skræddersyet til dine behov.

Nedenfor finder du nogle interessante og nyttige emner om akustiske forholdsregler i rum og bygninger

Har du brug for hjælp?
Kontakt for spørgsmål

Ring til os eller send os en mail. Med gratis rådgivning ved vores plannere finder vi din akustiske løsning.

+49 2403 / 83830 - 22
Mandag til fredag
Kl. 08:00 til 17:00

sales@aixfoam.dk
Dagligt fra 00:00 – 24.00

aixFOAM butik

Besøg vores aixFOAM-shop og find din passende lydisolering: mindre støj og bedre akustik med lydabsorbenter direkte fra producenten.

Find lydisolering
Callcenter user-circle logout